Pokazuje rezultate 1 do 50 od 324

Tema: Traume iz djetinjstva

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ja se isto ne bih toliko bojala ostaviti dijete s bakom koja ga inače čuva.
    I mislim da se, u slučaju potrebe, može zaletiti po dijete iz Zagreba do mora i bez uzimanja GO. Ima AC.
    Nije jeftino, ali nije ni kraj svijeta.

ekica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Ja se isto ne bih toliko bojala ostaviti dijete s bakom koja ga inače čuva.
    I mislim da se, u slučaju potrebe, može zaletiti po dijete iz Zagreba do mora i bez uzimanja GO. Ima AC.
    Nije jeftino, ali nije ni kraj svijeta.
    možeš, naravno. ako si dijete u Crikvenici ostavio!
    ali ako imaš situaciju kao ja npr., da je to more 500km od Zagreba, nema te AC da poslije posla 'skokneš' po dijete koje grinta jer ne bi bilo na moru i časkom se vratiš u zg - oran i spreman za posao slijedeće jutro!

moji će ići s B&D (koji ih inače svaki dan kupe iz vrtića) na more za cca 2.5 tjedna, biti će prvo 2 tjedna bez nas, onda stižemo mi na 2 tjedna (nema više godišnjeg od 3-4 tjedna, ubi kapitalizam) i onda opet ostaju s B&D cca 3 tjedna. Puno je bez nas i, kako sam napisala mi nemamo opciju ići vikendom dole jer em je daleko, em financijski to ne mogu izvesti, ali meni je opcija dežurstva u vrtiću, svaki dan boravka tamo od cca 7:45-17h u odnosu na kuću, dvorište, friški zrak, more, hrpu društva/rođaka - naprosto nešto što se ne može mjeriti i eto, bez grižnje savjesti i bojazni da ću im traume nabiti, šaljem ih na more. :nemajka:

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •