Pokazuje rezultate 1 do 50 od 324

Tema: Traume iz djetinjstva

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

I ja sam uvijek pisala (i mislila to) da mi je djetinjstvo bilo savršeno, do trenutka kad mi je dijete malo poraslo, pa sam neke stvari osvijestila da ih želim odigrati drugačije.

I dalje kad se sjetim djetinjstva uvijek su prva pomisao prekrasne stvari, ma ne samo prva, nego i druga, treča,... ali to ne znači da nije bilo i krivih poteza.

Lijepe želim "kopirati", a krive nikako ne želim ponoviti.

Trenutak u kojem su se krivi vratili u glavu poput bumeranga je jako težak (rekla bih emocionalno najteža godina mojeg života), ali istovremeno smatram da sam se na neki način ponovno rodila i krenula drugačije.

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Lijepe želim "kopirati", a krive nikako ne želim ponoviti.
    I ovo sam željela napisati
    Upravo to, baš se trudim činiti s njima stvari koje ja pamtim kao sretne uspomene.

I da i ja dodam da mi je baš teško čitati neke od postova na ovoj temi.
    Ali vjerujem da se uz puno truda može preći preko tih trauma i još iz njih izvući i dobra poduka o tome koje greške se ne smiju činiti

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku

Trenutak u kojem su se krivi vratili u glavu poput bumeranga je jako težak (rekla bih emocionalno najteža godina mojeg života), ali istovremeno smatram da sam se na neki način ponovno rodila i krenula drugačije.

X

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •