Pokazuje rezultate 1 do 50 od 53

Tema: Muževi sa bakterijama....

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Ni meni tu ništa nije jasno.

andrea86, daj odgovori pitanje po pitanje, suvislo i detaljno koliko možeš:

1. Što su mužu izolirali (koje bakterije), koju terapiju je dobio i jesu li rađeni ponovni brisevi?

2: Jesu li tebi radili briseve cerviksa i/ili uretre prije trudnoća, i kakvi su bili nalazi?

3. Poslije spontanog, kakvi su bili rezultati patohistološke obrade?
    Posljednje uređivanje od martinaP : 09.06.2012. at 11:07

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

IDEM IZ POČETKA... Ja sam imala imala 2 spontana... 1. u 14 tj trudnoce, dan prije bila kod dr reko sve ok da bi naveče prrokrvarila smeđom krvi. UJUTRO se krvarenje povećalo, otišla dr kirateraža.. Pola god poslije opet zatrudnim i u 8 tj opet ista stvar... DR mi uradio papa test(uredu) NALAZI ŠTITNJAČE I HORMONI(uredu) NALAZ NA TROMBOFILIJU(uredu) BRIS CERVIXA(STERILAN) BIS NA CLAMIDIU NEGATIVAN, BRIS NA MICROPLASMU I UREOPLASMU NEGATIVAN... URINO KULTURA STERILNA.. MM RADIO BRISEVE URETHRE(MICROPLASMA I UREOPLASMA NEG, CLAMIDIA NEGATIVNA) BRIS URETHRE NA ANAEROBNE(ENTEROCOCCUS SPP.) URINOKULTURA(STERILNA) KULTURA EJAKULATA(ENTEROCOCCUS SPP, E.COLLI).. JA SAM POSLIJE TOGA RADILA OPET BRISEVE SVI SU BILI NEGATIVNI, A NEKADA BI KORISTILI ZASTITU, NEKAD NE, A ON JE CJELO VRIJEME IMAO ENTEROCOCC, PA MORGANELLU, STREPTOCOC, KLABISELU, E.COLLI.. LIJECIO se antib 3 god i ništa. ONDA smo culi za neku ženu u Imotskom i pio je neke njene sipupe i u ejakulatu je nestala samo ostala u ureri pa me zanima jeli opasna, a moj DR je rekao da su moji ab zbog tih bakterija.. ETO ŽENE MOJE....
    Posljednje uređivanje od andrea86 : 09.06.2012. at 16:12

štrumpf avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Poznajem jedan gotovo identičan slučaj, doktori su rekli da je E. Coli razlog ab.
    Malo me čudi kako ti nisi imala bakterije ako ih je on imao u ejakulatu a niste se štitili.
    Postoji mogućnost da je spermij koji je oplodio oštećen od bakterije pa se zbog toga trudnoća ne može dovesti do kraja (tako su to dr objasnili).
    Ne razumijem kako bi onda moglo biti do tebe.

Citiraj andrea86 prvotno napisa Vidi poruku
    ONDA smo culi za neku ženu u Imotskom i pio je neke njene sipupe i u ejakulatu je nestala samo ostala u ureri pa me zanima jeli opasna
    Tko je li opasan ?

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj štrumpf prvotno napisa Vidi poruku
    Poznajem jedan gotovo identičan slučaj, doktori su rekli da je E. Coli razlog ab.
    Malo me čudi kako ti nisi imala bakterije ako ih je on imao u ejakulatu a niste se štitili.
    Postoji mogućnost da je spermij koji je oplodio oštećen od bakterije pa se zbog toga trudnoća ne može dovesti do kraja (tako su to dr objasnili).
    Ne razumijem kako bi onda moglo biti do tebe.

Tko je li opasan ?
    enterococc u uretri

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •