Mi smo u Bajci, ali ne u centralnom. Ma briga me, neka nas premjeste, ista mi je udaljenost. Čak mi više paše centralni kad idem autom na posao.
Mi smo u Bajci, ali ne u centralnom. Ma briga me, neka nas premjeste, ista mi je udaljenost. Čak mi više paše centralni kad idem autom na posao.
ti nisi tražila do 20, nego samo do 18, a to može ostvariti bilo koji vrtić u najavu.
ovisno o teti, i kod nas znaju negodovati ako jedno dete ostane dugo,mislm da kod nas najduže ostaju do 17-17.30 ovisno o detetu, ali ako se teti nekam žuri, uvijek će nać motive.
otiđi do ravnateljice ( to je u centralnom?) i pitaj tam do kad deca smiju bit
teti se nema što žurit, ako je dežurstvo vrtića do 18 sati i ona je tad dežurna ona je dužna ostati do kraja radnog vremena vrtića odnosno dokle ima djece. Ako djece ima do 18 sati onda ih ima do 18....i njoj je tada radno vrijeme do 18!
traži da te svakako stave na neki spisak popodnevnih dežurstva, poa da te odmah ukalkuliraju, povremeno kroz godinu zna bit anketa od kad do kad je dete u vrtiću, pa da mogu složiti dežurstva i rana i kasna.
Ja sam samohrana majka, također radim daleko od doma, dijete je u vrtiću 10 sati i nije prošao dan da me radi te činjenice nije pekla savjest, jer, to je dugo za njega.Često je iscprljen i krajem tjedna kao da "pukne" od tog umora..dogodilo se nekoliko puta da sam zakasnika 10 min, ali tete stvarno imaju razumijevanja, nikad nisam doživjela neugodnosti, niti mi je itko rekao da će zvati socijalnu službu. Ali, nadam se da će uskoro prestati ta agonija, jer bi se trebali preseliti u kvart koji mi je bliže poslu, pa će samim time sve biti lakše...