Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Pco i teratozoospermia

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    MALIANĐEO avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno Pco i teratozoospermia

POZDRAV SVIM FORUMAŠICAMA....
    imamo sada već veliki problem ineznam više kome i kako da se obratim, čitam i čitam stare postove i imam dojam da sam se izgubila u svemu tome....
    čaj od gos. Mije, pa Bioastin, pa Tribestan, vitamini.....uglavnom sad se nemogu snaći i neznam kuda bi se okrenula i šta dalje, dr. nam i dalje savjetuju da pokušavamo prirodno i da ako ne bude pomaka iduće godine ponovo na obradu i onda dalje u Mpo vodama...
    nama se dogodila jedna biokemijska i oni se drže toga kao pijan plota da bi možda opet uspjelo .....
    sad sam opet bila na kontroli i dr. mi savjetovao da pokušavamo prirodno do iduće godine.......
    e sad molim isključivo one koji imaju tertozoospermiu i Pco da nam malo olakšaju i napišu kojim su putem oni išli i šta su radili, jer ja imam Pco, ali imam ovulacije ali kod MM je samo 13 % morf. ispravnihpa nas to muči i neznamo da li su moguće trudnoće sa tim postotkom....

(admin oprosti mi ako ova tema nije za otvaranje nove teme, ali stvarno sam izgubljena a od ginekologa nemogu dobiti takve informacije..... slobodno obriši ili prebaci temu ako nije adekvatno pitanje ili ako misliš da nisam trebala otvoriti novu)
    Unaprijed vam se zahvaljujem

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ja sam ostvarila jednu prirodnu trudnoću bez problema a sljedećih 7godina nikako. Tako da se sa našom dijagnozom može ostati prirodno trudan ali pitanje je hoće li ti se to dogoditi sljedeći ciklus, za godinu, za 5 ili nikada. Ako želite pokušati prirodno pokušavajte koliko imate snage. Ako želite na mpo odlučno krenite i promjenite doktora ako ste nezadovoljni s njim i čujte drugo mišljenje. Godine idu i moj savjet je ne čekati previše.

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Meni je svojevremeno MPO doktor rekao da ja mogu ostati prirodno trudna, ali da to može biti za mjesec, dva , tri, godinu, dvije , pret ili nikad...a ja nisam imala vremena čekati čudo tako da...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mi imamo 9 mil.i od toga samo 2% morfoloski ispravnih pa mi je MPO dr rekao da se moze dogoditi i prirodna trudnoca ali jaako tesko i odmah smo se odlucili za IVF..tu nema cekanja

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

a da probaš NaPro tehnologiju?

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ajoj! bez obzira na dijagnozu, čak i s najtežom azospremijom, može se dogoditi prirodna trudnoća!

i ne mora!

baš ko što amyx veli... za mjesec, dva, godinu, dvije, tri... ili nikad!

ja ne bih čekala i ne bih pila nikakve "čudesne" napitke! ali to sam samo ja...

MALIANĐEO avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

FORUMŠICE MOJE JOJ KOJE LI SREĆE KOD NAS U KUĆI
    JUČER JA BEZVEZE KUPIM TEST I NAPRAVIM DA SE UVJERIM DA TREBAM DOBITI JER MI SAMO LAGANO GRČI MATERNICA I DOJKE ME BOLE, A MENGU TREBAM DOBITI 10.06.2012. I POKAŽE MI POZITIVNO.......
    ja svom mužu uletim u krevet, a on onako sanjim spavaj ženo jesi ti normalna, kad sam mu tutnula pod nos on je skoro od plafon udario glavom koliko je poskočio od sreće, ali se izgubio jer nije znao jel to OVULACIJA i opet Keks ili šta...
    kad sam mu rekla da je to test samo je zaplakao i zagrlio me.....
    mi smo jjoš u šoku, u ponedjeljak idem ginekologici svojoj da vidimo malu mrvicu, ako se uopće vidiiiiii

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •