POZDRAV SVIM FORUMAŠICAMA....
imamo sada već veliki problem ineznam više kome i kako da se obratim, čitam i čitam stare postove i imam dojam da sam se izgubila u svemu tome....
čaj od gos. Mije, pa Bioastin, pa Tribestan, vitamini.....uglavnom sad se nemogu snaći i neznam kuda bi se okrenula i šta dalje, dr. nam i dalje savjetuju da pokušavamo prirodno i da ako ne bude pomaka iduće godine ponovo na obradu i onda dalje u Mpo vodama...
nama se dogodila jedna biokemijska i oni se drže toga kao pijan plota da bi možda opet uspjelo .....
sad sam opet bila na kontroli i dr. mi savjetovao da pokušavamo prirodno do iduće godine.......
e sad molim isključivo one koji imaju tertozoospermiu i Pco da nam malo olakšaju i napišu kojim su putem oni išli i šta su radili, jer ja imam Pco, ali imam ovulacije ali kod MM je samo 13 % morf. ispravnihpa nas to muči i neznamo da li su moguće trudnoće sa tim postotkom....
(admin oprosti mi ako ova tema nije za otvaranje nove teme, ali stvarno sam izgubljena a od ginekologa nemogu dobiti takve informacije.....slobodno obriši ili prebaci temu ako nije adekvatno pitanje ili ako misliš da nisam trebala otvoriti novu)
Unaprijed vam se zahvaljujem

slobodno obriši ili prebaci temu ako nije adekvatno pitanje ili ako misliš da nisam trebala otvoriti novu)
Odgovori s citatom