Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Bakterija u urinu - čaj od bademove kore?

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno Bakterija u urinu - čaj od bademove kore?

Drage moje već sam pisala o Mononukleozi koja se nakačila mojoj 2 god. djevojčici, bili smo u bolnici, pušteni smo na njegu doma... uglavnom ostala nam je neka bakterija u mokraći koju samo trebamo kontrolirali.. nista mi nije rečeno ni koja je ni na koju je potenciju... samo da puno pije.. e sad moja sestra koja je kao curica imala česte upale urinarnog trakta pila je bademovu koru skuhanu.. dala je meni da malenoj kuham, pitam se sad da li to ima učinka? Da li netko od vas davao ista osim same vode djeci? Hvala

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

moja prijateljica je malenoj davala ovaj recept i nakon toga nalaz je konačno bio sterilan-

Sastojci

25 dkg korjena peršina
    25 dkg limuna s korom
    20 dkg meda
    2 dcl maslinovog ulja

Korjen peršina oprati, pa samljeti na mašinu, a isto tako i limun. Sve ZAJEDNO izmiješati, u to staviti 20dkg meda i 2 dcl maslinovog ulja. Spremiti u čistu staklenku.

Uzimati jednu veliku žlicu prije doručka, jednu prije večere, dok se sve ne potroši.

Poslije uzimanja lijeka napraviti nalaze. Ako ima još bakterija, lijek ponoviti još jednom dozom.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj thegirl25 prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje već sam pisala o Mononukleozi koja se nakačila mojoj 2 god. djevojčici, bili smo u bolnici, pušteni smo na njegu doma... uglavnom ostala nam je neka bakterija u mokraći koju samo trebamo kontrolirali.. nista mi nije rečeno ni koja je ni na koju je potenciju... samo da puno pije.. e sad moja sestra koja je kao curica imala česte upale urinarnog trakta pila je bademovu koru skuhanu.. dala je meni da malenoj kuham, pitam se sad da li to ima učinka? Da li netko od vas davao ista osim same vode djeci? Hvala
    Ne mogu ti reći osobno iskustvo, ali o kuhanju bademove kore za urinarne probleme i odraslih i djece
    od poznanika sam čula samo najbolje. Sigurno imaš i recepte o omjeru i kuhanju kad uguglaš. Djeci možda trebaš kuhati malo blažu varijantu.
    Posljednje uređivanje od Nena-Jabuka : 07.06.2012. at 10:53

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Hvala cure, ali ja nisam mogla uloviti na internetu niti jedan recept... baš čudno... htjela bih ovaj tjedan probati ovako jednostavno sa čajem jer mi joj ga je najlakse uvaljivat ako idem nešto sa žlicom joj davat to je rat nevjerojatno...

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

U mojoj obitelji je čaj od badema svojevrsna tradicija. Uvijek nam je pomagao.
    No za bakteriju u urinu dobro je uzimati i brusnice jer ona pomažu da se bakterije odlijepe.
    Može se piti čaj, a mama je uz antibiotik svojevremeno pila i Cranactin - ekstrakt od brusnice i na taj način se riješile E.coli koju je dugo vukla.
    Nadam se da će malenoj biti skoro bolje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •