-
kutni ormar
Jel ga ima tko? Kako to funkcionira? Danas sam ga išla gledati za dječju sobicu i skroz mi je čudno to uvlačenje u ormar, jako je dubok!!! Ili se to meni čini? Jel ima to čudo netko?
-
Imam ja! Ne u stambenom dijelu nego u prizemlju koje nam sluzi kao pomocni dio
! Kupljen je u lesnini i stane u njega gomila stvari! Onako lijevo su police, a ravno i desno vjesalica tj. Prazan prostor! Tamo u vrecama skupljam djecju robicu! Meni ok! Ima moja kuma isti takav u spavacoj i isto je zadovoljna!
-
meni ja najbolja stvar koju smo kupili za spavaću... em se max. iskoristi prostor,em stanje čudo u njega....kad ćemo jednog dana dečkima sređivat sobe, kupit ću im svakom jedan kutni.... eno nam jedan i na tavanu za sezonsku robu....
na dno stavim kofere i torbe- već spakirane s ručnicima i kupaćima tak ako preko godine idemo nekam na kupanje sam izvučem torbu i hop....
a u ovome u spavaćoj na dnu imam deke,ako malo zazimi preko ljeta da nemoram na tavan kopat....
-
ja ga imam u spavaćoj i super je! brodo stvari stane u njega. moj je isto s policama i vješalicom, dno prazno za trpat kofere.
-
Mi ga također imamo, radili smo ga po narudžbi, prezadovoljna sam i odlično iskorišten prostor.
-
meni treba jedan, adj pliz slikice da vidim kako to izgleda
-
Mi ga upravo smontirali prekrasan,predivan,preogroman,stanu tri garderobe u njega.
I ima rasvjetu unutra famozan.
-
mi imamo i u spavačoj i u dj. sobi i super zadovoljna. imamo ove http://www.alples.com/katalog-proizv...je-sobe/planet
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma