Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: kutni ormar

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno kutni ormar

Jel ga ima tko? Kako to funkcionira? Danas sam ga išla gledati za dječju sobicu i skroz mi je čudno to uvlačenje u ormar, jako je dubok!!! Ili se to meni čini? Jel ima to čudo netko?

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Imam ja! Ne u stambenom dijelu nego u prizemlju koje nam sluzi kao pomocni dio ! Kupljen je u lesnini i stane u njega gomila stvari! Onako lijevo su police, a ravno i desno vjesalica tj. Prazan prostor! Tamo u vrecama skupljam djecju robicu! Meni ok! Ima moja kuma isti takav u spavacoj i isto je zadovoljna!

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

meni ja najbolja stvar koju smo kupili za spavaću... em se max. iskoristi prostor,em stanje čudo u njega....kad ćemo jednog dana dečkima sređivat sobe, kupit ću im svakom jedan kutni.... eno nam jedan i na tavanu za sezonsku robu....
    na dno stavim kofere i torbe- već spakirane s ručnicima i kupaćima tak ako preko godine idemo nekam na kupanje sam izvučem torbu i hop....
    a u ovome u spavaćoj na dnu imam deke,ako malo zazimi preko ljeta da nemoram na tavan kopat....

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja ga imam u spavaćoj i super je! brodo stvari stane u njega. moj je isto s policama i vješalicom, dno prazno za trpat kofere.

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Mi ga također imamo, radili smo ga po narudžbi, prezadovoljna sam i odlično iskorišten prostor.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

meni treba jedan, adj pliz slikice da vidim kako to izgleda

andjeli avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mi ga upravo smontirali prekrasan,predivan,preogroman,stanu tri garderobe u njega.
    I ima rasvjetu unutra famozan.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

mi imamo i u spavačoj i u dj. sobi i super zadovoljna. imamo ove http://www.alples.com/katalog-proizv...je-sobe/planet

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •