Stranica 11 od 18 PrviPrvi ... 910111213 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 501 do 550 od 881

Tema: imate li vikendicu na moru?

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj mamasch prvotno napisa Vidi poruku
    apricot, tko se još vratio? Nisam popamtila tko je sve sudjelovao na ovih 10 stranica...
    ja vidim i one koji samo čitaju
    nisam sigurna da bi bilo u redu da ih "outam"

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

fakat je napeto, i ja čekam izvještaj, sretno! (i ja sam teta, al ne pada mi na milu pamet to radit nećaku za 30 godina)

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

kad je tema zabavna , nije konfliktna ( kao neke druge ) , možemo se uživiti jer smo svi imali slične situacije , i pomalo je sapunasta, znači imamo glavnu, neodlučnu i simpatičnu junakinju -anatom , zamišljam je kao spoj Lamije i Lare , nježno i emotivno djevojče, a s druge strane Tetkosaurus - miks između Amparo i Alexsis ... i ja , priznam, napeto isčekujem rasplet

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

(marek, majke ti-ko je amparo)

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

eh, kad ste svi vi ovdje djeca ( Amparo je bila glavni lik iz jedne od španjolskoh spaunica početkom 90-tih ) isto tako , tema je super , jer mi koji nemamo vikendice vidimo da i to ima mračnih strana , pa se tako tješimo .

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Amparo je ona plava, jel tako?
    Ona što pomalo siči na Nadu Abrus?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

tako je !

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

(kako bi ja bila dijete, a starija od svih vas, nešto mi zvoni da je šajeta opjevao amparo, al nemam blagog pojma di spada)

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

je amparo je glavna bitch neke meksicke sapunice, idem malo googlat i evo cijeli topic o istoj nadjoh, na drugom forumu :LOL:

i ja cekam rasplet, pa kad se anatom rijesi tete, mozemo poceti rezervaciju termina, mi znamo pravila
    mislim da ce se skupiti dovoljno love za srediti cijelu kucu.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Podržavam rješavanje situacije
    Ali bez publike
    Zamisljam tetine goste koji ne moraju znati odnose
    Frendica ih pozove na vikend i onda se nadju u sred razrjesavanja imovinsko obiteljskih odnosa
    Ni krivi ni duzni

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ova Amparo više slici teti.

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

al teta ofkors ima trajnu ko i svaka iole pristojna teta danas.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    Ali bez publike
    Frendica ih pozove na vikend i onda se nadju u sred razrjesavanja imovinsko obiteljskih odnosa
    Ni krivi ni duzni
    X
    Uostalom, opet moram malo stati na tetinu stranu. Njoj nije nitko rekao da ne smije dovoditi goste, a bome ni da se makne za ovaj vikend, jer bi vi došli.
    Ona je "ni kriva ni dužna" po dobrom starom običaju dolje, nitko ništa ne spominje, samo će anatom ko furija uletjeti.

Isto tako imam dojam da anatom odigra na kartu, evo ja sad tu boravim kod prijateljice, jer ne mogu u svoje, teta bi zinula do poda i rekla: pa zašto zlato niste rekli da dolazite?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pa velim ja da je teta igračica samo takva , i tu se na finjaka neće ništa riješiti .

( ja sam zlo, ja bih im pozvala policiju npr da ih se riješim tipa netko mi je provalio u vikendicu :pure evil: )

ovako će anatom do tetine smrti ljetovati okolo, a teta će sa nevinim smiješkom uživati na moru skupa sa svojim kompićima kojih će svake godine biti sve više ( zato i uči engleski, da upozna što više škvadre XD )

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ta teta se meni čini kao vrhunska igračica
    sve nekako u njenu korist
    besplatno ljetovanje, pa engleski, pa vikendi na moru, bogme ko zna zna

ako uzmemo u obzir da je stara, sama, emotivno vezana za bratovu kuću, što je sve moguće
    i opet mi nije neko oličenje poštenja
    znamo da je anatom nezaposlena ali nije teti problem da joj oni podmiruju troškove
    uzima njihovom djetetu bez truna savjesti
    osim toga i da anatom radi bilo bi lijepo platiti svoje trškove koje si napravio
    to nalaže elementarna ljudskost i pristojnost

hm, sve manje i manje mi se ova teta sviđa što više o njoj razmišljam...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    ta teta se meni čini kao vrhunska igračica
    sve nekako u njenu korist
    besplatno ljetovanje, pa engleski, pa vikendi na moru, bogme ko zna zna

ako uzmemo u obzir da je stara, sama, emotivno vezana za bratovu kuću, što je sve moguće
    i opet mi nije neko oličenje poštenja
    znamo da je anatom nezaposlena ali nije teti problem da joj oni podmiruju troškove
    uzima njihovom djetetu bez truna savjesti
    osim toga i da anatom radi bilo bi lijepo platiti svoje trškove koje si napravio
    to nalaže elementarna ljudskost i pristojnost

hm, sve manje i manje mi se ova teta sviđa što više o njoj razmišljam...
    Bože moj, meni ovo liči na uvod u seriju Poirot...uh, kako da otjeram asocijaciju!

A kuća na moru je lijep izvor prihoda za familiju u kojoj je netko nezaposlen...

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Postrojimo se! Ja sam teta team.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ja spadam u anti teta brigade

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj anatom prvotno napisa Vidi poruku
    al teta ofkors ima trajnu ko i svaka iole pristojna teta danas.
    Ja viđam par takvih u Malinskoj.
    Baš bi bilo "fora" da je neka od tih tvoja teta.
    (A sve ono pristojne da ne mogu biti pristojnije)

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Aristotel je rekao da je istina uvijek negdje u sredini.
    Ja bih tetu u onu garsonijeru.
    Pod uvjetom da si je sama uredi.
    I u vrijeme kad ja nisam tamo.
    Kad sam ja tamo bila bih u garsonijeri koju je teta uredila. U kući bi bili i gosti.
    Koji bi plaćali.
    Posljednje uređivanje od ljiljan@ : 22.06.2012. at 12:13

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa Vidi poruku
    pa velim ja da je teta igračica samo takva , i tu se na finjaka neće ništa riješiti .

( ja sam zlo, ja bih im pozvala policiju npr da ih se riješim tipa netko mi je provalio u vikendicu :pure evil: )

ovako će anatom do tetine smrti ljetovati okolo, a teta će sa nevinim smiješkom uživati na moru skupa sa svojim kompićima kojih će svake godine biti sve više ( zato i uči engleski, da upozna što više škvadre XD )
    ne, s takvim tetama se ne da na finjaka. imamo i mi jednu koja nema nikoga sem sebe, čak ni pesa nije imala u stanju imati, nakon 2 godine dala životinju uspavati jer je to njoj bilo previše..ne pitaj ništa...

uglavnom takve ne prezaju ni pred čim i bez drito u glavu ništa se ne da s njima riješiti. kuže one sve ali se prave blesave. tako da odustani od te na finjaka strategije i sreži to kako bog zapovijeda.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Evo ja nisam na tetinoj strani i u zadnje sam vrijeme tempirana bomba (da, da zbog niza onih svojih problema koje ne mogu riješiti pa vrijeme trošim na tuđe probleme), pa si zamišljam ovu situaciju i kako bih vjerojatno sa sobom ponjela sačmaricu!!

No eto, navijam da anatom nešto riješi, kako god zna i umije, u svoju korist!!

Zapravo, baš bih voljela biti na anatominom mjestu!

Svi idu na more, kod sebe ili kod nekoga, imam osjećaj da sam jedina ostala u Zg. po stoti put i da neću ni ove godine na more, jer nemam kamo. Čak se ni uguziti nekome. Pa eto, da imam ovaj problem, s guštom bih ga riješila!

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

I ja sam teta team.

Odmah da se ogradim, ne smatram da je teta nevino cvijeće, nego smatram da je krivnja na anatom (odnosno njezinom mužu) jer ne znaju reči NE.
    Oni imaju rješenje problema i krivi su tako dugo dok ne poduzmu nešto.
    Kad poduzmu konkretne korake (muž, ne anatom), onda mogu reči da su poduzeli što treba, a teta je xyz.

Znam po sebi, tako dugo dok očekuješ da će netko drugi sam nešto uvidjeti jer je sve jasno, bilo bi pošteno, bilo bi u redu,... do tada si pušioničar, a kad sam izraziš svoje mišljenje i kažeš NE, onda stvari krenu drugačije.

Ovako su anatom i MM pušioničari po vlastitom izboru i zato žalim tetu (bez obzira što time ne smatram da je poštena), ali ona samo radi ono što joj je dozvoljeno.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ana.m, ne sekiraj se i ja sam doma. Ok, nisam u smrdljivom Zgb., ali ti si u prednosti jer imaš jeftiniji vrtić.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ana.m meni je još gore. ja mogu birati gdje bi, ali moram ostati u zg. tu tek boli srce

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

anemona i ana.m ne sekirajte se obje-i ja sam u smrdljivom zagrebu, bolesna ja i beba i nisam dobila mjesto u vrtiću

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

samo mima i ja se postrojile , gdje su ostali?

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Pa kak samo vas dvije, sam napisala da nisam na tetinoj strani, dakle postrojila sam se, kaj ne?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ja se ne postrojavam

samo si mislim kako nisammislila na tu Amparo
    misim da se ona na koju sam ja mislila - zvala Emperatriz

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ljiljana jesam već spomenula da sam ja H.Poirot fan?

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

rekla sam ja jos neki dan da treba anketu otvoriti

sad za ozbac-necemo uletiti ko furije nego cemo doci pozdraviti.to je nemoguce ne odraditi jer su kuce zbilja blizu jedna drugoj.gore bi bilo da se nejavimo a sretnemo negdje.uostalom nevidim razlog nejavljanju.
    mi ostajemo do ponedjeljka.predpostaavljam da tetina ekipa ide u nedjelju.pa naravno da necemo uletiti pred njim i odraditi razgovor.
    kak vam opce to pada napamet.

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam teta team.

Odmah da se ogradim, ne smatram da je teta nevino cvijeće, nego smatram da je krivnja na anatom (odnosno njezinom mužu) jer ne znaju reči NE.
    Oni imaju rješenje problema i krivi su tako dugo dok ne poduzmu nešto.
    Kad poduzmu konkretne korake (muž, ne anatom), onda mogu reči da su poduzeli što treba, a teta je xyz.

Znam po sebi, tako dugo dok očekuješ da će netko drugi sam nešto uvidjeti jer je sve jasno, bilo bi pošteno, bilo bi u redu,... do tada si pušioničar, a kad sam izraziš svoje mišljenje i kažeš NE, onda stvari krenu drugačije.

Ovako su anatom i MM pušioničari po vlastitom izboru i zato žalim tetu (bez obzira što time ne smatram da je poštena), ali ona samo radi ono što joj je dozvoljeno.

znaš kaj Anemona-ovo tvoje mi je otvorilo oci.Sve ove godine mi NIKADA nismo rekli teti ni rjec.Ona fakat misli da nikome nesmeta.ja luda ocekujem da netko sam to zakljuci al neide to tak..
    ni mm nemre sam nesto zakljuciti sam....

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ne mogu nigdje naći staru Emperatriz, samo mi izbacuje slike sa novom ( G. Spanic ) ((

eto , znači ja sam , kao i uvijek u manjini, anti teta brigade ću preimenovati u anti teta izviđačku skupinu , možda mi se još netko iz samilosti pridruži

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ne znam tko je ta Gabriela (otkud joj naše prezime), ali ova "moja" Emperatriz je imala frizuru ko već spomenuta Nada i Đurđica BArlović

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

e na tu mislim, stara emperatriz išla negdje 93,94 ja sam je gledala u menzi u savskoj iza ručka gore u kafiću

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ukucala ja Emperatriz 1990.

http://en.wikipedia.org/wiki/Emperatriz_(1990_TV_series)

glumica se zove Marina Baura i to jest ona, ali nema nijedne fotke iz te serije, nego neke kazališne uloge

(jesam ja ovdje moderatorica, ajme, meni)

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj anatom prvotno napisa Vidi poruku
    znaš kaj Anemona-ovo tvoje mi je otvorilo oci.Sve ove godine mi NIKADA nismo rekli teti ni rjec.Ona fakat misli da nikome nesmeta.ja luda ocekujem da netko sam to zakljuci al neide to tak..
    ni mm nemre sam nesto zakljuciti sam....
    Anatom, kako bi tm reagirao da pročita ovaj topic? Bi li mu ga pokazala?

Možda bi mu koristilo da vidi kako drugi ljudi (koji nemaju baš nikakvog interesa za rješavanje ili nerješavanje vašeg problema) vide situaciju.

Citiraj maria71 prvotno napisa Vidi poruku
    eto , znači ja sam , kao i uvijek u manjini, anti teta brigade ću preimenovati u anti teta izviđačku skupinu , možda mi se još netko iz samilosti pridruži
    Nisi, i ja mislim da je teta opaka igračica.

(Iako se zalažem za što mirnije i diplomatskije rješenje.)

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    Ali bez publike
    Ni krivi ni duzni
    Ovaj put se slažem s tobom (evo, vidiš ), ali mislim da ne bi bilo loše pitati starčeke odakle oni u tuđoj kući.

Istina, teta ih je pozvala. Ali oni 100% znaju da kuća nije tetina. Ja ne bih nikad išla u kuću u koju sam pozvana iz druge ruke, bez poziva vlasnika osobno. Neobično mi je da se ljudi osjećaju toliko komotno i dobrodošlo u tuđim nekretninama.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

šifre: tetanus i antitetanus
    anatom, jako sam radoznala kakvo ćete rješenje iznaći. sigurna sam da teta nema blage veze što joj se sprema, probajte biti blagi i odlučni, možda se i ugodno iznenadite.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ma zna teta sve. Ti stari ljudi su mudri i sve će okrenuti u svoju korist. ja sam protiv tete

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa Vidi poruku
    Istina, teta ih je pozvala. Ali oni 100% znaju da kuća nije tetina. Ja ne bih nikad išla u kuću u koju sam pozvana iz druge ruke, bez poziva vlasnika osobno. Neobično mi je da se ljudi osjećaju toliko komotno i dobrodošlo u tuđim nekretninama.
    Stoji svaka riječ. Nevjerojatno kako ljudi vole "ušićariti". Bit će baš zabavno kad shvate da vlasnici kuće s malim djetetom moraju biti u tuđoj kući zbog njihove prijateljice.
    Osim ako teta...ne iznajmljuje...mudrice su te stare tete ponekad.

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

I ja sam protiv tete, i to trajno. Ona je do sad iskoristila već sve što se dalo iskoristiti i bok!
    Nek si fura svoje suđe u Zg. Za promjenu se nek sad ona uvali nekoj frendici na more, nek proširi vidike, nije sve u tome da po 2 mjeseca čubi na jednom i istom mjestu na moru! Evribadi kerz za svoja guzičetina!

A kuću ili iznajmljivat ili prodat, bome upitno mi je jel se vi uopće znate o tome brinut, kuća traži gazdu i lovu.

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj ljiljan@ prvotno napisa Vidi poruku
    Stoji svaka riječ. Nevjerojatno kako ljudi vole "ušićariti". Bit će baš zabavno kad shvate da vlasnici kuće s malim djetetom moraju biti u tuđoj kući zbog njihove prijateljice.
    Osim ako teta...ne iznajmljuje...mudrice su te stare tete ponekad.
    Ma daj, valjda će se rasplakati radi Anatom i njene obitelji?! Ma boli te penziće boroleta i za Anatom i njenu obitelj i njihovo mišljenje!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    ljiljana jesam već spomenula da sam ja H.Poirot fan?
    I ja sam. Zato mi je nelagodno pomisliti na rasplet...neće valjda mirna i dobrostiva pokretačica topika uslijed nagomilanog bijesa doći na neprimjerenu ideju...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj winnerica prvotno napisa Vidi poruku
    Ma daj, valjda će se rasplakati radi Anatom i njene obitelji?! Ma boli te penziće boroleta i za Anatom i njenu obitelj i njihovo mišljenje!
    Jok. Ne za anatom. Za sebe!!! Od kuda lova za suđe vrijedno 7.000,00 kn. Znamo kakve su mirovine .Poirot javi se!
    Posljednje uređivanje od ljiljan@ : 22.06.2012. at 14:35

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

A imate li vi anatom svoju ekipu, neko malo veće društvance? kako bi bilo da ovo ljeto organizirate veliko ljetovanje u vašoj kući, mislim da bi teti bilo bezveze u takvom ambijentu. Mislim, ako ne uspijete skupiti hrabrosti za reći joj sve. Dovedeš dvije, tri obitelji, vaše prijatelje s djecom, dovezete tonu igračaka, hrane, pića..sigurna sam da babi nebi bilo ugodno, koliko god ona bila mudra i zločesta

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj ljiljan@ prvotno napisa Vidi poruku
    Jok. Ne za anatom. Za sebe!!! Od kuda lova za suđe vrijedno 7.000,00 kn. Znamo kakve su mirovine .Poirot javi se!
    Možda znamo za većinu, ali bi se i iznenadila. Niš ti ja tim penzićima ne vjerujem! Imaju oni, imaju u prosjeku više nego radni ljudi u prosjeku ako se mene pita!

Stranica 11 od 18 PrviPrvi ... 910111213 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •