Ma sta god radila teta, nadam se da se anatom polako pakira i da stvarno 15.7. ide na more u svoju kucu uzivat.
Ma sta god radila teta, nadam se da se anatom polako pakira i da stvarno 15.7. ide na more u svoju kucu uzivat.
prati li tko crnu kroniku
joj
šala
apri, pregrizi jezik.
valjda bu se anatom fakat u miru brčkala.
mada navijam za kulturan dogovor, ne bih se čudila da se za navek porječkaju. često je tako i bolje.
građevinski zahvati su inace gotovi.
mi samo moramo pofarbati![]()
![]()
![]()
hahahahah.
svi smo zivi i zdravi.
Jedino je ribica ostala bez trece mandule.
teta pakira u nedjelju a mi polako nakon toga.
nismo se pobili (jos)!ali nismo bas nesto niti rjesili.
Pozdrav ribici bez krajnika
Ali SAD slijedi zaplet.....kako sam ja znala da teta ima gradjevinske radove??!!![]()
od koje strane da citam?
Poludit cu, ova neizvijesnost me ubija.....
Optimistična, nisi ni svjesna koju sagu si propustila...
U svakom slučaju mene osobno veseli što će anatom sa djetetom odmarati u miru Božjem.
anatom, pusa ribici-bez-treće-mandule, i tebi :hug: za hrabrost, ponosna sam na tebe!
Aha! Ma nije bitno sto sam propustila, bitno je da familija bude u miru bozjem. Uzivajte!![]()
Samo mi nije jasna jedna stvar.....sta se farba i gdje se farba?
imamo vikendicu na moru, ne hotel ...
Čini mi se da se spominjala fasada, koju je teta naručila...
Ako je anatom pristala i na farbanje iznutra...![]()
Eto mene opet znatiželjne. Ima li što novoga, jel baba, tj teta pošla ća? sad ste već dva tj trebali guštati sami u kući?
vidjela sam anatom jucer u zg, sretna zena, uskoro ce na more![]()
Tek sad će na more?! Pa zar nije rekla da je teta tamo do 15.7.![]()
Sigurno!
Kad malo rezimiram čini se da je tetu prikazala kao tešku osobu s kojom nema razgovora i dogovora. Onda smo joj nanizale sve moguće mjere represije a ona je rekla -što vam pada napamet!!! Htjela je razgovor, dogovor...lijepo od nje. Ali posljedica toga je da je teta na moru a ona ne.
Ja sam skužila da vikendica treba anatom i za njenu mamu, brata ili sestru-više se ne sjećam, a onda će tek ona na godišnji....
e i da ne mislite da nismo nista naucili iz vasih savjeta:rekli smo joj podosta toga.ali o tome drugi put
najsmjesnije je sto se sada tako ljubazno ponasa i ulizuje da je to smjesno![]()
najsmjesnije je sto se sada tako ljubazno ponasa i ulizuje da je to smjesno[/QUOTE]
bez brige, proći će je to![]()
da se javim.
eto mi na moru.
od jucer.
cistimo za tetom i divimo se novoj zbuki koju smo sami mogli bolje napraviti.Trazimo omiljeni tepih-ah da-nema ga.bacila ga je u smece jer joj se nije svidao.
i tak.
druge godine cemo pametnije.
ovo je horor.
hahaha.
nemam jos novost za ovu godinu ali mislim da cemo mi naljeto u canadu pa necu imati previse prostora za organizaciju "gostiju".
znači onda mi možemo malo na more?
Mi imamo u Crikvenici, tamo ljetujem od rođenja i jako mi je drago mjesto<3
Ovo mi je bila omiljena tema.
Je li Tetka još živa ? Sad bi imala oko 80 godina ?
Jesu li se Anatomići preselili u Kanadu ? Ako jesu, jesu li poveli Tetku i imaju li tamo Vikendicu ?
Što je s Vikendicom ?
Vis Mare a meni su tvoji gosti koji dobiju podomacenu hranu najdraza tema.
eh razocarati cu vas!
Sve je po starom. Tetka postojana, vikendica postojana. Trovremenski taft.
Da nadodam : osim sto je navedeno dvoje postojano, postojano je i nase nezadovoljstvo i neimanje muda da nesto kazemo.
Ja sam, nakon incidenta koji je bio ovog ljeta, zahladila odnose.
I tak......