Stranica 5 od 18 PrviPrvi ... 3456715 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 881

Tema: imate li vikendicu na moru?

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Kao da vidim neku sličnost između pojavljivanje Tete. i arbeits daddyja na onoj jednoj temi

yellowkitty avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Je, anatom, sad kad se teta ulogirala... drekec više smrdi ak po njemu čačkaš

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

nisam stigla sve čitat, samo uvodni post i zadnju stranu.

samo da vam opišem našu situaciju. imamo vikendicu koja se sastoji od jedne sobe, kupaone, kuhinje. ostali bez pola kuće nakon 15 godina suda, jelte kako to već biva.

kako svi volimo biti tu u isto vrijeme, u toj jednoj sobi spavamo nas 4, moja mama, moja sestra i njen dečko. barem tjedan dana. mama zna biti s nama i duže, lani je bila 3 tjedna. svi u istoj sobi, nema kauča

rekord: tri dana, mm, ja, M, J, moja mama, moja sestra, njen dečko, svekrva i njen dečko
    beat that

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

cvijeta
    vi kao japanci, tatami na pod, pa svi stanu.

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

super mi je kada se netko ulogira na forum samo da bi na jednoj temi postao.

tko zna.mozda je i moja teta u igri.
    a mozda i neki drugi pa ce skandal biti neizbjezan.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

susjedi?

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

još me više oduševljava što ja sada ispadam okrutna i zla "snaha" a i mm djeli moje mišljenje.tj ja se u niš ne petljam.ja samo trazim savjet i iznosim cinjenice.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

anatom, nadrapala si, pazi da te ne dočeka promijenjena brava.

Edit: ovaj koji olreče očima je za Tetu, ne za tebe.
    Posljednje uređivanje od Anemona : 11.06.2012. at 12:42

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

znaš što-to i nebi bilo loše da ovo procita tko treba.izbjegla bih razgovore u cetri oka.

ponovno ponavljam-nisam ja slozila problem u svojoj glavi bez mma.on je jos jadniji zbog svega.

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

anatom- ne brini toliko, vi ste u pravu kad ne zelite da vam drugi jasu po glavi, to što oni misle da imaju pravo jahati po vašim glavama u vašoj kući je njihov problem

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Naravno, svi ste pozvani kod mene.

Ajde Teto odi noge hladiti/grijati u neke toplice, pusti anatom da se gola šeta po svojoj kući dok je još voljna
    Posljednje uređivanje od apricot : 14.06.2012. at 06:02 Razlog: reklama

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Anatom, daj mi ključeve, adresu i podmiri trošak benzina i auto ceste; ja rješavam problem 100% kroz jedan vikend

P.s. još te bude teta molila da ona nebi više tamo ljetovala...

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Naravno, svi ste pozvani kod mene.

Ajde Teto odi noge hladiti/grijati u neke toplice, pusti anatom da se gola šeta po svojoj kući dok je još voljna
    Nemam potrebe za toplicama, hladim ih u moru u svojoj kući. Zaradite si kuće, stanove i vikendice pa se možete gole šetat do mile volje. Ovako, čkomite i čekajte da netko umre kako bi mogle naslijediti tuđe. Sve vi sponzoruše, koje ste se bogato udale, shvatite da morate nešto istrpiti i ponekad "pojesti" govno kako bi na kraju imale to bogatstvo, odnosno vaša djeca. U suprotnom, ako previše lajete, postoji opasnost da ubrzo budete zamjenjene ljepšom, mlađom i interesantnijom. Zato, šutite i trpite, a kad budete imale svoje vlasništvo, onda mjenjajte brave i izbacujte sve koji vam ne odgovaraju.
    Posljednje uređivanje od apricot : 14.06.2012. at 06:03 Razlog: reklama

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Eh, to je trebalo biti rješeno za života tate tvog muža, ovako ste u nezahvalnoj situaciji, imate nekretninu i ob.odnose od kojih vas samo boli glava.
    Znam samo da bi ja pobjegla glavom bez obzira od takvog ljetovanja, a i takvih nekretnina, iako je vjerojatno ispravnije pokušati to riješiti razgovorom.
    Ja nekako nemam volje niti pokušati, ako netko u sebi nema elementarnu pristojnost i poštovanje tuđeg života.

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj kate prvotno napisa Vidi poruku
    Znam samo da bi ja pobjegla glavom bez obzira od takvog ljetovanja, a i takvih nekretnina, iako je vjerojatno ispravnije pokušati to riješiti razgovorom.
    Ja nekako nemam volje niti pokušati, ako netko u sebi nema elementarnu pristojnost i poštovanje tuđeg života.

Mi također!
    Uz dva apartmana (od svekija) u Biogradu, ove ćemo godine kod frendva na Vir (koji je bdw bio zadnje mjesto na kojem bi mm pristao ljetovati prije nego se pojavila buduća nam šogorica) Zanimljivo, još to nije službeno a već radi rasporede, tko će kada, oni barem pet puta godišnje, đizzz...
    A mi s troje klinaca možemo u hotel, jao...
    Posljednje uređivanje od Cheerilee : 11.06.2012. at 14:47

kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

a zašto to TM i njegov buraz lepo ne riješe i ćao đaci...pa neka se oni prilagode svima, a ne svi njima!!!! inače se možete pozdraviti sa ljetovanjem u toj viksi ikada

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj kata.klik prvotno napisa Vidi poruku
    a zašto to TM i njegov buraz lepo ne riješe i ćao đaci...pa neka se oni prilagode svima, a ne svi njima!!!! inače se možete pozdraviti sa ljetovanjem u toj viksi ikada

Meni odgovaraš?
    Buraz sluša sve kak mala kaže, valjda ona ima neku nama nepozantu moć

kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

a čija je kuća cheerilee? od buraza ili starog...ak je od staraca...oni su ti koji određuju, ako vas mala sad krene rasturavat nikad više nazad...nek ljepo sveki uredi i kaže tad i tad je slobodna viksa za vas, tad i tad za vas i kako kome paše....pa ko se ljuti nek se ljuti....
    Posljednje uređivanje od kata.klik : 11.06.2012. at 15:13

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Cheerilee prvotno napisa Vidi poruku
    Meni odgovaraš?
    da, znaš i od kud izvire ta moć

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Teta. prvotno napisa Vidi poruku
    Nemam potrebe za toplicama, hladim ih u moru u svojoj kući. Zaradite si kuće, stanove i vikendice pa se možete gole šetat do mile volje. Ovako, čkomite i čekajte da netko umre kako bi mogle naslijediti tuđe. Sve vi sponzoruše, koje ste se bogato udale, shvatite da morate nešto istrpiti i ponekad "pojesti" govno kako bi na kraju imale to bogatstvo, odnosno vaša djeca. U suprotnom, ako previše lajete, postoji opasnost da ubrzo budete zamjenjene ljepšom, mlađom i interesantnijom. Zato, šutite i trpite, a kad budete imale svoje vlasništvo, onda mjenjajte brave i izbacujte sve koji vam ne odgovaraju.

Vidim i ti si jedna fina osobica, kao i teta iz priče od anatom. Da žena nema 70 g fakat bi pomislila da si ona. Zločestoća izvire iz svake
    tvoje rečenice..bah.

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj kata.klik prvotno napisa Vidi poruku
    a čija je kuća cheerilee? od buraza ili starog...ak je od staraca...oni su ti koji određuju, ako vas mala sad krene rasturavat nikad više nazad...nek ljepo sveki uredi i kaže tad i tad je slobodna viksa za vas, tad i tad za vas i kako kome paše....pa ko se ljuti nek se ljuti....

Kuća od svekija...
    To bi bilo najlogičnije, samo eto, kod nas baš ne ide tako.....
    Posljednje uređivanje od Cheerilee : 11.06.2012. at 15:17

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj winnerica prvotno napisa Vidi poruku
    Pa draga Tetka, muž od anatom je zakonski nasljednik te kuće, a isto tako je i anatom njegova zakonita supruga; a osim toga imaju pravo na svoj zakonski mir ljeti u svojoj zakonskoj kući, za koju po zakonu plaćaju sve naknade. Isto tako su i djeca od anatom zakonski nasljednici te iste kuće bez obzira što ti ovdje već i razvod vidiš u kojem anatom nebi ništa zakonski dobila od te iste kuće ali - djeca bi!
    Pa da mu je to i najrođenija majka ovo što čini nije u redu jer zakonski kuća nije njena.
    za winnericu!

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Cheerilee prvotno napisa Vidi poruku
    Meni odgovaraš?
    Pa valjda ti je jasno da u vašoj situaciji gdje ti ne možeš u roditejljsku viksu nije kriv ni buraz ni "mala",već vlasnici vikendice-roditelji.

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Može biti...
    ALi u vrijeme "prije nje" je sve dobro funkcioniralo....
    Ugl, mi odustali od ljetovanja tamo, ove ćemo godine kod frendova,
    narednih u hotel....

jedini bed što smo tamo uvijek ostavili hrpu stvari što krevetnine, ručnike, dječjih stvari pa nismo doma imali problema s skladištenjem, a nismo ni trebali uvijek sve vući, kao sada.....

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Prestrašno mi je sve ovo čitati...
    Zar smo zaista većina nas ovce koje će se odreći svojeg, na kraju krajeva -da, UŽITKA LJETOVANJA - radi mira u užoj i široj obitelji, i plaćati skupo apartmane, kampove, uvaljivat se frendovima, ili pak ostajati u matičnom gradu i ljeto za ljetom žaliti za more i morskim zrakom?!?!
    Radi koga? Radi sebičnih članova naših obitelji, koji imaju manje skrupula od nas, manje stida i obzira, pa na ovaj ili onaj način perfidno provedu svoje i uživaju.
    Jbg, sami smo si krivi.
    Samo, ružno je tako živjeti.
    Nisam jalna nikome, ni svojoj sestri što je po 3-4 mjeseca na moru, i što si je uredila viksu po svom guštu, i što ju mama brani odnosno što nikada nije lupila šakom u stol i rekla "pola kuće je moje, ja ću odrediti što ćemo i kako ćemo a svi interesenti - kako vam drago!", ali svako ljeto iskreno žalim što moja djeca ne uživaju onako kako smo i moja sestra i ja uživale kroz svoje djetinjstvo. Žalim jer nam je bilo predivno, jer smo beskrajno lunjale po plažama, ronile, plivale, igrale s e bezbrižno na suncu i uvijek sam maštala da će i moja djeca tako uživati u tom divnom otoku bez automobila...
    Iskreno, da imam financijske mogućnosti, plaćala bih svako ljeto apartman na tom otoku, ne bi mi bilo žao, ali ovako u besparici, pored obiteljske vikendice... ufff

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

s ovakvom ne bih u našu sobu, samo da se zna

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ja samo cekam moderatore.

ovakvo neukusno i bezobrazno piskaranje tete ili tetka, mozda prolazi na raznoraznim forumima, ali nadam se ne na rodinom.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Neću se puno petljati, ali ovaj post je jako, jako ružan.

Žalosno je da uopće moramo jesti govna od svojih vlastitih roditelja, ujaka, strina, baka, itd.
    Mogu govoriti u svoje ime - pojela sam šleper govana od vlastitih roditelja i bake, ne zato što sam imala materijalnih interesa nego iz svoje vlastite naivnosti misleći da će se u jednom trenutku oni početi ponašati ljudski, toplo i NORMALNO, da će ih moja tolerancija i susretljjivost omekšati. Naprotiv, istjerana sam iz kuće sa mužem i dvoje djece u podstanarstvo, ljetujem svake prestupne pored obiteljske vikendice, ma neću dalje...

U biti, nisam htjela uopće udostojiti ovaj post ikakvim komentarom ali toliko je bezobrazan i jadan da nisam izdržala.

anatom, u svakom slučaju želim da riješite situaciju na najbezbolniji mogući način sa što manje "žrtava".

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

[QUOTE=mamasch;2162366]Prestrašno mi je sve ovo čitati...
    ...../QUOTE]

...trebalo bi čuti i drugu stranu priče,na ovoj temi je sve crno-bijelo.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Naravno rosa, ja osobno u životu funkcioniram u sivim nijansama, uvijek tražim drugu stranu priče i nikad ne osuđujem bez dobrih, dobrih argumenata. Ali isto tako sam se jako opekla pružajući oba obraza, dajući drugu, treću, desetu priliku, i ponovo dobijajući po prstima, pa sad stajem na stranu onih koji su zakinuti. A po meni, anatom i njezina obitelj su zakinuti i ne znaju se iščupati iz toga. Ja sam anatom savjetovala dogovor sa čitavom obitelji i jedno probno ljeto.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Moj deda je izgradio vikendicu. I bio je nasilni alkoholicar. Tako da sam tamo ljetovala ukupno mozda 3x u zivotu, a samo jednom kao dijete - iz razloga da ne budemo s njim. I nije mi zao - kad sam bila manja mi nije bilo jasno zasto ja tamo ne ljetujem a moja sestricna da, kad sam odrasla bilo mi je sve jasno i drago da je moja mama imala takav stav.

S mm-om i njegovom obitelji sam upoznala cari kampiranja, i to je stvarno super stvar - puno manja investicija (prikolica), puno manji troskovi odrzavanja (i manje za pospremati ) puno veca mobilnost (ako zelis - ako ne zelis mozes ljetovat u istom kampu cijeli zivot), puno vremena na otvorenom za djecu i nas. A opet - spavas u svom krevetu, uredis sve po svom i imas taj osjecaj da si doma a ne u tudjem

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Moje mišljenje je da si izrazito okrutna prema teti.
    Opa.... Javila se i muževa teta.
    Anatom, sad si gotova

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Teta., dopuštam da imaš drugačije mišljenje od većine korisnica koje su se javile na topiku.
    Ali ne dopuštamo ovakvu retoriku.
    Ružno je osobe koje ni ne poznaješ, niti išta znaš o njima, nazivati svim ovim imenima, a bome ih i ušutkivati.

Nadam se da ćeš pronaći način da sudjeluješ u raspravama (ne samo na ovoj temi) bez vrijeđanja ikoga, ma koliko se slagala ili ne slagala s onima koje pišu.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

apri, hvala na reagiranju.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Teta, a da ti nisi jedan ogorčeni muškarac, koji ne može ni uz (zamisli) nekretninu na moru pronaći žensku, pa ovdje ispucavaš svoje frustracije?

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

mujice, to je i meni prošlo kroz glavu ali sam sa gnušanjem odbacila tu misao...

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Naravno, svi ste pozvani kod mene. Dapače, ostalo mi nešto slobodno u 7. mjesecu, 50€/dan + boravišna

Gdje?

Primaš li pse? Imaš pp.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj mamasch prvotno napisa Vidi poruku
    mujice, to je i meni prošlo kroz glavu ali sam sa gnušanjem odbacila tu misao...
    A čuj, ni jedna normalna žena ne bi tako nešto napisala.
    (A ni normalan muškarac, ali je ipak veća vjerojatnost da to napiše jako isfrustrirani muškarac nego bilo kakva žena. A nije ni čudo što ne može naći žensku kad tako misli o ženama. Nikad niti neće.)

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Možda je žena koja voli žene ali je iz nekog razloga jako isfrustrirana.
    Možda je neostvarena sponzoruša.
    A možda je samo osoba bez dlake na jeziku, koja ne zna što zapravo želi reći...
    Hmmmm

(kako ponekad dobro sjednu ovi novi smajlići...)

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja stvarno ne razumijem zasto ovakva tema mora zavrsiti vređanjem?

osjecam da se teta okomila na mene.

e pa teto-ja nikoga ne bacam iz kuce.moja teta ima svoj stan u Zagrebu u kojem zivi.NE zivi u mojoj vikendici (osim kada pozeli malo mora).
    nadalje-smatram da nisam sponzorusa.i svi oko mene.jer da jesam birala bih nekoga cije nekretnine su u odlicnom stanju i u koje netreba ulagati.
    meni je zao ako si ti ovu temu dozivjela osobno radi svojih problema, no ovdje se neradi o izbacivanju nekoga na cestu.
    ovdje se radi o tome da bi moja obitelj iskoristila to malo godisnjeg u SVOJOJ kuci koju odrzava, servisira, cisti itd tjekom CIJELE godine.
    Iskoristili bismo godisnji na nacin da nemoramo nikome polagati racune .
    otisli bismo koji vikend (npr. sada kada ce biti 4 slobodna dana) malo uzivati s djetetom na moru.nemozemo.zapravo mozemo ali cemo izgubiti zivce.

da teta odlazi tamo kao prije (u svibnju i pocetkom lipnja) nikome nista.ona je u mirovini ,i nemora si slagati godisnji.

da sam takva kucka kakvom me smatras -odavno bih joj sve rekla i bilo bi me bas briga sto ce misliti-no ja se ipak dvoumim.Ne govori ti to nesto?

ps-ja uporno pisem sve u prvom licu, no iza svega sto tu pisem stoji i mm.

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

i stvarno ne razumijem zasto bi se netko ulogirao na roditeljski forum i napisao prva tri posta na temi koja nema veze sa roditeljstvom??

osim ako zbilja nije netko iz moje uze obitelji koji se nasao jako povreden mojim pisanjem.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Šta je, anatom, uplašila si se tete?
    Frka.... vuna....
    Sad je kasno. Babac je sve pročitala. Sad se neće maknuti iz vikendice do jeseni. Možda si i kakvog starog hofiranta dopelja.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

anatom, draga, nije tema završila, pogotovo ne vrijeđanjem.
    Iskreno vjerujem da ćet euspjeti naći načina da se ovo riješi, i da ćete imati mira u vašoj zakonitoj vikendici.
    I nadam se da se postovi tipa Tetinog. neće ponavljati.
    Držim fige

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    Frka.... vuna....
    Sad je kasno. Babac je sve pročitala. Sad se neće maknuti iz vikendice do jeseni. Možda si i kakvog starog hofiranta dopelja.
    joj mujice za krepat
    malo crnog humora
    najgore od svega je što čovjek nenamjerno krene vizualizirat...

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    Frka.... vuna....

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj anatom prvotno napisa Vidi poruku

osjecam da se teta okomila na mene.
    možda te poznaje ili poznaje tvoju tetu

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Čak i da poznaje anatom, način upada na Forum i ton komunikacije je katastofa.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Uostalom, više ne smatram da je sponzoruša nešto loše. Što bi mi falilo da sam na vrijeme krenula u sponzoruše?
    Sad se mogu frigati, prvo bih morala diči omanji kredit da se opet dovedem u formu, da bih mogla biti sponzoruša.

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

slažem se sa mamasch.

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj mamasch prvotno napisa Vidi poruku
    Čak i da poznaje anatom, način upada na Forum i ton komunikacije je katastofa.
    pa da je katastrofa, ali je i stvarno čudno da se odlučila ulogirati baš sad i komentirati isključivo temu koje je pokrenula anatom

Stranica 5 od 18 PrviPrvi ... 3456715 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •