Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
Sanja ja i dalje mislim da teta nema pojma da bi mogla smetati
Vidi:

A ponekad bi i mi za vikend skoknuli do NAŠE kuce.Ali nemožemo.
Jednom kada smo došli-spavali smo na kaucu.Nije joj padalo napamet iseliti se iz spavace sobe!!!
Prije par godina smo tu istu tetu zamolili da nam pripomogne poplacati rezije.Od toga je ispala sprdacina.Ali teška sprdacina.
Ona prije svojih prohtjeva uvjek provjeri tko kada ide.I osigura se da je kuca prazna u periodu kada bi isla-pa tek onda pita.
Pisem ovo zato jer sam joj danas rekal da neznam dali moze ostati tako dugo ove godine jer bi moja mama isto dosla.
Dobila sam odgovor da moze mama bit u garsonjeri??!!
Ona tako povezuje stvari da na sve ima odgovor.
Ako joj kazem da nemoze ove godine tako dugo ostati pitati će me zasto kada najvjerovatnije nece biti nikoga, a ako tvoja mama dolazi pa moze biti u garsonjeri.Ako kazem da bi mi nekada vikendom dosli reci ce fino-bar cemo vidjeti Ivu.Ako velim da bi imali svoj komfor (mada nemam hrabrosti to uopce reci jer time joj govorim da nam tamo smeta) reci ce -necu ja smetati (jok.samo cu ja spavati u dnevnom boravku a ona ce mi iznad glave dinstati luk u 12 ponoci)

Što god da joj kažem ona će imati odgovor.Ako se potrudim malo jasnije joj reci na što ciljam-izbiti će skandal i zamjeranje.
a to da manipula nama znamo.joj da samo znate kako nas je preveslala za grobno mjesto rekli bi mi da smo ludi i da nam tak treba.
Druge godine kada sam s trbuhom cistila crve iz frizidera i usput povracala sam na komad papira napisala par pravila i podsjetnika što i kako sa kucom kada se odlazi.
Teta se na to smrtno uvredila.potrgala papir.
isto ljeto ostavila kutiju otvorenih keksa na stolu i otisla.
Teta se odlično zabavlja na njihov račun, ima besplatni show-program cijele godine.

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
Ja mislim da je teta u k.urcu i svih nas je previše uznemirila. Već dva dana me muči ta teta..a da je pošalješ meni?
I ja mislim da je ovo najbolje rješenje.

Ajme, ispast će da imam nešto protiv tete , nemam, časna riječ.