Pokazuje rezultate 1 do 50 od 881

Tema: imate li vikendicu na moru?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme, ispast će da imam nešto protiv tete , nemam, časna riječ.
    meni se čini da imaš nešto protiv mene

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ovaj drama-smajlić ti večeras dođe ko kec na...što ono, ma nema veze... Super su ti odgovori, smajlić , a da ne pričam o avataru- zbog njega sam i krenula pisati.

A ako s tetom ide u paketu stan u Zagrebu, pošaljite je meni na more, ja ću u metropolu na ljetovanje. Čula sam da je ZG ljeti prazan, da dućani rade, a tu i tamo ima i bazen..., a nema gužve od svih koji se spuste na more, pa ne možemo ni disati na miru, moramo voziti u beskrajnim kolonama, svaki dan slušati sirene hitne jer turisti nisu navikli na stil vožnje po zavojima ili previše gledaju u ljepote Jadrana...

Koje olakšanje kad dođe jesen i svi odu svojim putem...a kod nas mir i bura.

Ne obraćajte pažnju, malo istresam jad jer sam opet pratila dragog na avion, a ja opet ostala na zemlji...samo vi dođite na more, sve potrošite kod nas i ponesite lijepe uspomene. Ma, moram i ja jednu dramu postaviti ...

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    , a da ne pričam o avataru- zbog njega sam i krenula pisati.

.
    a eto, odlučila sam se prestat sakrivati

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

a eto, odlučila sam se prestat sakrivati
    Alex, bas sam se pitala sto se to skriva iza tvog novog avatara. mislim, rublja poruka i tako to. Kad ono ti se odlučila razotkriti. Da se ove male guze i sperploce razmisle.

No šalu na stranu, s jedne strane ja volim to sto su ljudi u našim krajevima u prosjeku gledano nešto topliji, sto su odnosi bliži. Druga strana medalje je taj mentalitet, ma stisnut ćemo se, pa svoji smo si, a tko bi koga smetao...i slicno.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Moj deda je izgradio vikendicu. I bio je nasilni alkoholicar. Tako da sam tamo ljetovala ukupno mozda 3x u zivotu, a samo jednom kao dijete - iz razloga da ne budemo s njim. I nije mi zao - kad sam bila manja mi nije bilo jasno zasto ja tamo ne ljetujem a moja sestricna da, kad sam odrasla bilo mi je sve jasno i drago da je moja mama imala takav stav.

S mm-om i njegovom obitelji sam upoznala cari kampiranja, i to je stvarno super stvar - puno manja investicija (prikolica), puno manji troskovi odrzavanja (i manje za pospremati ) puno veca mobilnost (ako zelis - ako ne zelis mozes ljetovat u istom kampu cijeli zivot), puno vremena na otvorenom za djecu i nas. A opet - spavas u svom krevetu, uredis sve po svom i imas taj osjecaj da si doma a ne u tudjem

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa zar ćemo se sad šamarat? Zbog tete?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove