Ovaj drama-smajlić ti večeras dođe ko kec na...što ono, ma nema veze... Super su ti odgovori, smajlić , a da ne pričam o avataru- zbog njega sam i krenula pisati.
A ako s tetom ide u paketu stan u Zagrebu, pošaljite je meni na more, ja ću u metropolu na ljetovanje. Čula sam da je ZG ljeti prazan, da dućani rade, a tu i tamo ima i bazen..., a nema gužve od svih koji se spuste na more, pa ne možemo ni disati na miru, moramo voziti u beskrajnim kolonama, svaki dan slušati sirene hitne jer turisti nisu navikli na stil vožnje po zavojima ili previše gledaju u ljepote Jadrana...
Koje olakšanje kad dođe jesen i svi odu svojim putem...a kod nas mir i bura.
Ne obraćajte pažnju, malo istresam jad jer sam opet pratila dragog na avion, a ja opet ostala na zemlji...samo vi dođite na more, sve potrošite kod nas i ponesite lijepe uspomene. Ma, moram i ja jednu dramu postaviti...
Alex, bas sam se pitala sto se to skriva iza tvog novog avatara.mislim, rublja poruka i tako to. Kad ono ti se odlučila razotkriti. Da se ove male guze i sperploce razmisle.
No šalu na stranu, s jedne strane ja volim to sto su ljudi u našim krajevima u prosjeku gledano nešto topliji, sto su odnosi bliži. Druga strana medalje je taj mentalitet, ma stisnut ćemo se, pa svoji smo si, a tko bi koga smetao...i slicno.
Moj deda je izgradio vikendicu. I bio je nasilni alkoholicar. Tako da sam tamo ljetovala ukupno mozda 3x u zivotu, a samo jednom kao dijete - iz razloga da ne budemo s njim. I nije mi zao - kad sam bila manja mi nije bilo jasno zasto ja tamo ne ljetujem a moja sestricna da, kad sam odrasla bilo mi je sve jasno i drago da je moja mama imala takav stav.
S mm-om i njegovom obitelji sam upoznala cari kampiranja, i to je stvarno super stvar - puno manja investicija (prikolica), puno manji troskovi odrzavanja (i manje za pospremati) puno veca mobilnost (ako zelis - ako ne zelis mozes ljetovat u istom kampu cijeli zivot), puno vremena na otvorenom za djecu i nas. A opet - spavas u svom krevetu, uredis sve po svom i imas taj osjecaj da si doma a ne u tudjem