curke teta nemoze biti u garsonjeri dok smo mi tamo.
ona je neizdrziva cak i gada je u garsonjeri.
curke teta nemoze biti u garsonjeri dok smo mi tamo.
ona je neizdrziva cak i gada je u garsonjeri.
Moje mišljenje je da si izrazito okrutna prema teti. Dogovor s tetom oko korištenja vikendice, trebala bi prepustiti svom suprugu. Koliko sam skužila, on je jedini zakonski nasljednik te kuće. Obzirom da je ta kuća nasljedstvo, a ne bračna stečevina u slučaju rastave ti ne bi polagala nikakva prava na nju. Vjerojatno na taj način gleda i teta. Spomenula si i da je tvoj muž rano ostao bez roditelja, te da mu je teta kao mama. Možda i iz toga razloga ne može i ne želi otjerati tetu iz kuće. Možda njemu odgovara da je teta tamo, jer je doživljava kao majku. Mislim da se ti nikako ne bi smjela petljati u dogovor oko korištenja kuće, već to isključivo prepustiti njemu.
Pa draga Tetka, muž od anatom je zakonski nasljednik te kuće, a isto tako je i anatom njegova zakonita supruga; a osim toga imaju pravo na svoj zakonski mir ljeti u svojoj zakonskoj kući, za koju po zakonu plaćaju sve naknade. Isto tako su i djeca od anatom zakonski nasljednici te iste kuće bez obzira što ti ovdje već i razvod vidiš u kojem anatom nebi ništa zakonski dobila od te iste kuće ali - djeca bi!
Pa da mu je to i najrođenija majka ovo što čini nije u redu jer zakonski kuća nije njena.![]()
Posljednje uređivanje od winnerica : 11.06.2012. at 11:56
Da mu je najrpđenija majka, stvari bi zakonski ipak izgeladale drugačije. Sažem se da kuća nije tetina, već je isključivo vlasništvo anatominog supruga..djeca mogu biti nasljednici tek nakon njegove smrti. Ali i dalje sam mišljenja da samo anat. suprug može pregovarati s tetom o korištenju/ne korištenju kuće, a ne anatom. Javila sam se jer sam u sličnoj situaciji, tata s kojom sam živjela, jer sam rano ostala bez roditelja živi s nama u kući mojih roditelja i strašno smeta mom suprugu. Meni ne smeta, niti djeci. Iako ona meni ne smeta, dva su odvojena ulaza u kući, al mužu smeta i njena pojava na dvorištu i želi da izbacim tetu, ali što vrijem dalje ide mislim da će prije on letiti iz kuće nego teta. Žao mi je ako sam nekoga uvrijedila svojim mišljenjem, al to je moj očito subjektivan stav. Osjetljiva sam na tetu, koja mi je kao mama, jer živi samnom od 2 godine![]()