Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
ja se nikako s ovim ne slažem. nikako.
djeci novi događaji itekako obogaćuju život.
mislim, ako netko 20 godina ljetuje u selu na Hvaru i ima tamo ekipu i sve, kako može procijenit da vidjet New York i upoznat hrpe ljudi nije iskustvo.
nemaš cijeli život za vidjeti njujork. nemaš, jer nećeš imat para za sve, i vikendicu i ljetovanja i njujork.
ne znam, svako iskustvo je iskustvo, ali koliko može dijete s npr. 8 ili 10 godina zaista doživjeti New York? Možda već s 15 da... ali ako biram, svoje dijete dok malo ne poraste bih vodila više na destinacije kao što su Plitvice, na kampiranje, neka manja mjesta gdje bi više bio naglasak na odmaranje, kupanje, uživanje u prirodi. Veće metropole koje donose iskustvo o kakvom govori Big Blue ostavila bih ipak za malo odraslije doba. Sad ima 5 i već odlazak u Zagreb je poduhvat. New York bi bio pakleno iskustvo

Naravno da i Big Blue ima dijelom pravo. Ako vikendica donosi više muke nego uživanja, zašto je ne prodati i ići svake godine gdje poželiš. Ali i meni je sjećanje na ljetovanje uvijek u istom mjestu, premda nije bilo tako zabavno kao cvijetino, izaziva nostalgiju i većinom lijepa sjećanja. Miris djetinjstva. Premda smo i mi imali nekih članova šire obitelji koje smo viđali više po kazni.

Pitanje nije jednostavno, ni crno bijelo. I teško je nekog bliskog a kompliciranog jednostavno prekrižiti za uvijek, teško je odreći se mjesta za kojega nekog tako puno veže. Anatom ovdje ima mnoge opcije i puno izbora, a svaki ima puno toga za i protiv, jednostavno mora sama (s njm-om) odlučiti.

Inače, jako zabavna tema