Stranica 10 od 18 PrviPrvi ... 89101112 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 451 do 500 od 881

Tema: imate li vikendicu na moru?

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ja predlažem da se tema uopći na postavljanje granica vampirima s kojima ste u rodu. Bila to vikendica ili vrijeme isto je. Sjećam se da sam ja jednom imala temu o tome kako su mi svi živi u krvnom srodstvu dalje i bližem uvalili sve svoje posliće jer ja nisam radila, pa je meni kao sve usput i bauhaus i žitnjak i plac, a ja s dvoje male djece često i bez auta...

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Maria, već sam gore napisala, postoje ljudi kojima možeš tisuću puta reći jednu te istu stvar, biti sve samo ne kulturan jer ti je već odavno pukao film..i ti ljudi opet neće čuti zato što ne žele čuti. Teško je imati posla s takvim ljudima, imaš osjećaj da te guše, da ti zraka ne daju

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

apricot je savršeno opisala postupak, ali na žalost, često čak i najasertivniji postupak povlačenja granica u ovim krajevima češće nego rijeđe rezultira prekidom odnosa ili nekom življom dramom, tako da se moramo odlučiti jesmo li spremni na to, kako god ljubazni bili
    Posljednje uređivanje od pikula : 16.06.2012. at 14:34

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Čak i za parkirno mjesto ispred kuće u ovim našim krajevima svaki postupak rezultira velikom dramom. Upravo sam u tome, ali jednostavno sam morala napokon reći: NE parkiraj ispred moga ulaza i rezultat je - prekid odnosa. Obiteljskih, bliskih.
    I što sad? Baš me zanima kako se oni osjećaju, jer meni je loše. Mislim da mi je bilo draže nervirat se što ne mogu normalno prolaziti, nego gledati njihove okrenute face.

Iako, da su svi kako treba biti, shvatili bi da parkiranje dva metra dalje, svima znači zadovoljstvo i nenarušene odnose. A možda su i htjeli ovo što je sad? Ah, nema veze, što je, tu je.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Maria, već sam gore napisala, postoje ljudi kojima možeš tisuću puta reći jednu te istu stvar, biti sve samo ne kulturan jer ti je već odavno pukao film..i ti ljudi opet neće čuti zato što ne žele čuti. Teško je imati posla s takvim ljudima, imaš osjećaj da te guše, da ti zraka ne daju
    stvar je u tome da sam ja evoluirala, i da se ne dam više nikom pod čizmu. bilo je ili krepat ili uzvratit istom mjerom. ja govorim iz svoje pozicije , isto kao i ti iz svoje . ja sam ih uspjela kirurški odstraniti , sve te ljude koji su mi pili energiju. ne vole me , olajavaju me ,pa što. znam kad zatvorim svoja vrata da imam svoj mir . neka anatom poradi na sebi u smislu kojem su je savjetovala vrijeska i apricot, neka natjera svog muža da riješi problem sa svojom obitelji, neka se pokrene, jer će slijedeće ljeto bit sve isto , a teta će dovući penziće sa Floride koje je upoznala na tweet-eru .

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

anatom jesi li ti išta rješila? Iskreno, mene ovaj topic počeo živcirati do te mjere da bih najradije ja otišla tvojoj teti i rekla jj kak stvari stoje...

Pa ne mogu vjerovati da u ovih 10 strana niste apsolutno ništa riješili i još kad sam pročitala da ne idete na produljeni vikend zbog nje..

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

A mene pak živcira kako nekog može toliko živcirati nečija teta da mu nisu dostatni vlastiti problemi nego bi tako rado išli rješavati tuđe.

Stvarno je tema zrela za ključanje...

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Postoji mogućnost da se na jednom mjestu otvori skriveni podforum za forumašice s Rode. (ja nemam ništa s tim, meni je tako javljeno jer sam izrazila želju za skrivenim dijelom di se možemo potpuno otvoriti) Ako ima zainteresiranih za nešto takvo, javite mi se na pp. Mene je ova tema potakla na razmišljanje o ventilani za nas koji se "poznajemo".
    I ispričavam se ako je ovo kontra pravila foruma

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj Bodulica prvotno napisa Vidi poruku
    A mene pak živcira kako nekog može toliko živcirati nečija teta da mu nisu dostatni vlastiti problemi nego bi tako rado išli rješavati tuđe.

potpis od a do ...

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Bodulica prvotno napisa Vidi poruku

Ma je l' ?

A eto kaj ćeš ima nas svakakvih...možda ne znam kak da riješim svoje probleme pa se g.u.z.i.m da pokušam riješiti tuđe...

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ruku na srce ali priča se malko rastegnula
    malko previše
    anatom je dobila zaista pametne savjete i ideje, načine kako riješiti to što je muči
    ako bude imala volje
    ako nije spremna za teške razgovore koji nisu ugodni al su oslobađajući
    morat će trpiti
    nadam se da ćete ipak smoći hrabrosti anatom
    al više se nema što reći...

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja sam ultra zadovoljna dobivenim savjetima i svakako cemo neke iskoristit.
    hvala cure.
    zbilja vise nema smisla pricu rastezati.

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Moja draga ima petero brace i sestri,dvije necakinje i zive roditelje. Imaju kucu sa 8 soba na moru i svake godine izbjegavam termin kad ih je najvise u toj kuci. Nemamo problema s rezijama i hranom ali najgore mi je kad ujutro kupim dvije velike cole,stavim ih hladit i kad navecer dodjem do frizidera nema nista! Ne mogu shvatit da ti netko moze popit sok a da ti ne ostavi ni gutljaj. Ove godine ne mislim kupovat sokove nego cu pit u kaficu kolko mi se pije. Znam da je skuplje ali bar nitko nece radit budalu od mene.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Baš bi volila da postoji nekakav podforum skriven od javnosti, imam i ja nekakvih pitanja za koja bi volila čuti vaša mišljenja. Ovako mi je prejavno
    Probaj na burzi

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Probaj na burzi
    Pa da pokupi ban.

Marna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Jole&Titi prvotno napisa Vidi poruku
    Moja draga ima petero brace i sestri,dvije necakinje i zive roditelje. Imaju kucu sa 8 soba na moru i svake godine izbjegavam termin kad ih je najvise u toj kuci. Nemamo problema s rezijama i hranom ali najgore mi je kad ujutro kupim dvije velike cole,stavim ih hladit i kad navecer dodjem do frizidera nema nista! Ne mogu shvatit da ti netko moze popit sok a da ti ne ostavi ni gutljaj. Ove godine ne mislim kupovat sokove nego cu pit u kaficu kolko mi se pije. Znam da je skuplje ali bar nitko nece radit budalu od mene
    Ajme, beda.
    Misliš u stilu: navečer na terasi fini vjetrić pirka, a ti i draga bi kolu s hrpom kockica leda?
    A ono nema niti kapi, sve se posrkalo. Uh, to je situacija za

disciplina avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj Marna prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme, beda.
    Misliš u stilu: navečer na terasi fini vjetrić pirka, a ti i draga bi kolu s hrpom kockica leda?
    Nama kokakolicarima je to situacija za razvod braka :D

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj Marna prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme, beda.
    Pa da,znas kak te to iziritira, jos kupim dvije boce od 2l i ne ostave mi ni za casu. Jednom sam kupio 6 boca,2 sam stavio u frizider a 4 van. Ekipa je popila 2 hladne i naravno da nisu stavili ostale hladit

kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Pa da,znas kak te to iziritira, jos kupim dvije boce od 2l i ne ostave mi ni za casu. Jednom sam kupio 6 boca,2 sam stavio u frizider a 4 van. Ekipa je popila 2 hladne i naravno da nisu stavili ostale hladit
    kod nas važi pravilo izvadiš jednu bocu pive van, drugu odmah staviš....samo problem što se brže piju nego što se hlade

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Moj ti je savjet da nadjes drugu zenu, po mogucnosti jedinicu - bez toga ne ide Ali moze se dogoditi da ona nema kucu na moru, pa pripazi kad biras, he he he...

A sad mrvicu ozbiljnije - da je to kuca mojih roditelja, a ti decko moje sestre, moja djeca bi ti isto popila colu iz frizidera i ne bi stavila drugu. Bez pardona. Imat ces srece ako tvoja djeca to budu imala kome napraviti. To je ipak bakin i dedin frizider.

S druge strane, iz ovih mi se cipela cini da bih rado ljetovala u obiteljskoj kuci nekog drugog clana obitelji i to placala stavljajuci u frizider po 2 litre cole dnevno (karikiram, ali vrag odnio).

Srecom, nemamo tih problema, nemamo kucu ali imat cemo odmor - platit cemo minimalno 45 eur/dnevno najam apartmana, 7 ili 10 dana, kako nam uspije naci. Bez troskova hrane. Ali cola u frizideru bit ce samo nasa i nitko nam nece dirati stvari, ulaziti u kupaonicu i slicno.

Kljuceve nase kopnene vikendice koju smo kupili u braku nema ni jedan drugi clan obitelji ni s jedno strane.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ovo je tema koja ne može dobro završiti.
    Oni koji imaju vikendice suosjećaju, a koji nemaju u sebi misle (dobro, netko i na glas), e da je meni vikendica, fućkaš i tetu i colu i sve.

Gledam ovako ovi s vikendicama uvijek si mogu (ako mogu) platiti more negdje gdje će im biti divno, krasno i mirno, ovi bez isto mogu (ako mogu), ali i dalje nemaju vikendicu.

To me sjetilo na davnu temu kad se jedna forumašica (ne budem imenovala, da ne reklamiram) požalila da joj muž ima ogromni penis i kako je to problem i onda je bilo onih koje su suosjećale, a i onih koje su u sebi mislile, e da je meni takav, več bih nešto smislila.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja nemam vikendicu, ali ni ne zelim je. mislim da postajes rob toga, je lijepo je da ako ti se sprdne odes na more, ali sve peripetije koje se jave oko toga su mi vec tlaka nego ovaj gust: placanje rezija, rodbine kojoj postanes drag, odrzavanje iste.
    mozda bi i zeljela jednu ako bi imala nekog ko bi to odrzava, dakle ja u cet smislim da ovaj vikend zelim biti dolje, nazovem da mi se sve pripremi i dodjem,
    a ne da dodjem nakon radnog dana dolje, pa operi pripremi, obavi kupovinu, pa uredi vrt, pa ako si sta zaboravio napraviti odmah sad i eto nisi se ni okrenuo eto ti nedjelje u kojoj sve zatvori, spremi, pazi da pokupis mokre rucnike koje su klinci negjde frknuli, a ti nisi ni primjetio i sve si uredi za sljedeci dolazak, ako stignes. i di je tu moj gust, nema ga. meni se to cini koma.

ovo sto pise Jole&Titi mi se cini normalnim da te nanervira. pa sta ako klinci popiju, pa valjda imaju ti klinci i roditelje da pripaze na takve stvari. OK mi je jednom da se dogodi, pa cak i dva puta, ali vise od tog ipak mi nije OK, pa da se bar neko sjeti ispricati. no Jole bi isto tako trebao biti tolerantniji, sto mi se cini i da je. nek kupi svako dan jednu bocu kole, a navecer moze ipak za svoj gust prosetati jos i do brica i popiti tu hladnu vecernju kolu vani.

anatom, tvoj probelm je jasna, dobila si smjernice i nadam se da ces se ipak organizirati i sloziti ljeto, pocetak i kraj kako zelis.

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Moj ti je savjet da nadjes drugu zenu, po mogucnosti jedinicu - bez toga ne ide Ali moze se dogoditi da ona nema kucu na moru, pa pripazi kad biras, he he he...

A sad mrvicu ozbiljnije - da je to kuca mojih roditelja, a ti decko moje sestre, moja djeca bi ti isto popila colu iz frizidera i ne bi stavila drugu. Bez pardona. Imat ces srece ako tvoja djeca to budu imala kome napraviti. To je ipak bakin i dedin frizider.

S druge strane, iz ovih mi se cipela cini da bih rado ljetovala u obiteljskoj kuci nekog drugog clana obitelji i to placala stavljajuci u frizider po 2 litre cole dnevno (karikiram, ali vrag odnio).

Srecom, nemamo tih problema, nemamo kucu ali imat cemo odmor - platit cemo minimalno 45 eur/dnevno najam apartmana, 7 ili 10 dana, kako nam uspije naci. Bez troskova hrane. Ali cola u frizideru bit ce samo nasa i nitko nam nece dirati stvari, ulaziti u kupaonicu i slicno.

Kljuceve nase kopnene vikendice koju smo kupili u braku nema ni jedan drugi clan obitelji ni s jedno strane.
    Nisam bio dovoljno jasan. To je kuca od staraca od moje zena i u toj kuci imam pravo biti isto kao i muzevi ostalih zeninih sestara. Nemam problema s roditeljima i necakinjama od zene. Problem je sto njena sestra i njen skrti muz popiju tu coca colu. Da razjasnimo u startu,ne placam ljetovanje coca colama. Kad se kuca renovirala dao sam 5000e kao i ostali i svake godine dam za rezije kao i svi makar smo mi najkrace na moru.

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    ja nemam vikendicu, ali ni ne zelim je. mislim da postajes rob toga, je lijepo je da ako ti se sprdne odes na more, ali sve peripetije koje se jave oko toga su mi vec tlaka nego ovaj gust: placanje rezija, rodbine kojoj postanes drag, odrzavanje iste.
    mozda bi i zeljela jednu ako bi imala nekog ko bi to odrzava, dakle ja u cet smislim da ovaj vikend zelim biti dolje, nazovem da mi se sve pripremi i dodjem,
    a ne da dodjem nakon radnog dana dolje, pa operi pripremi, obavi kupovinu, pa uredi vrt, pa ako si sta zaboravio napraviti odmah sad i eto nisi se ni okrenuo eto ti nedjelje u kojoj sve zatvori, spremi, pazi da pokupis mokre rucnike koje su klinci negjde frknuli, a ti nisi ni primjetio i sve si uredi za sljedeci dolazak, ako stignes. i di je tu moj gust, nema ga. meni se to cini koma.

ovo sto pise Jole&Titi mi se cini normalnim da te nanervira. pa sta ako klinci popiju, pa valjda imaju ti klinci i roditelje da pripaze na takve stvari. OK mi je jednom da se dogodi, pa cak i dva puta, ali vise od tog ipak mi nije OK, pa da se bar neko sjeti ispricati. no Jole bi isto tako trebao biti tolerantniji, sto mi se cini i da je. nek kupi svako dan jednu bocu kole, a navecer moze ipak za svoj gust prosetati jos i do brica i popiti tu hladnu vecernju kolu vani.

anatom, tvoj probelm je jasna, dobila si smjernice i nadam se da ces se ipak organizirati i sloziti ljeto, pocetak i kraj kako zelis.
    Potpis na ovo i vjeruj mi da je najbolji i najeftiniji odmor kad si sam biras i platis. Ove godine idemo kod njezinih 10 dana na more,a nakon toga 10 dana na odmor na korculu

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Nisam bio dovoljno jasan. To je kuca od staraca od moje zena i u toj kuci imam pravo biti isto kao i muzevi ostalih zeninih sestara. Nemam problema s roditeljima i necakinjama od zene. Problem je sto njena sestra i njen skrti muz popiju tu coca colu. Da razjasnimo u startu,ne placam ljetovanje coca colama. Kad se kuca renovirala dao sam 5000e kao i ostali i svake godine dam za rezije kao i svi makar smo mi najkrace na moru.
    Sorry, nisam te tako shvatila. Ovo sto opisujes mi je ok, a ostalo rijesis razgovorom.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Nemam ali maštam o jednoj maloj tik uz more

Marna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Anemona, gdje je ta tema s problemom velikog ...
    Je li forumašica riješila problem ili se samo hvalila?
    Uh, što znatiželja radi, ko' kod pustinjskog majmuna, he, he.

A sad ozbiljno, stavite tu kolu hladiti u hladnjak, iz ovih stopa.
    Ili stavite natpis na hladnjak "Kupi kolu!".
    Ne pijem ju od svoje 13.-te, ali razumijem Jole&Titi.
    To bi bilo slično situaciji da meni netko popapa cijelu lubenicu koju sam stavila hladiti i iščekujem večer mirnu, bajkovitu s mirisima lavande, ruzmarina i lovora ... a zapravo osjetiš vulkan bijesa.
    Presladak mi je onaj smjalić koji rikne.

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

uh, 2 kole...meni je sestra pokurila 2 metra drva!

da ne kazem da su me tjedan dana ona i stari uvjeravali da sam luda sto se zelim s time gnjaviti kad imam plin. a plina za jedan vikend potrosim koliko i drva za cijeli mjesec jer su visoki stropovi i to guta ko ludo. i jos se danima zehabavm da mi dopeljaju drva, nacekavam ih s vilicarem itd. i jedan vikend lijepo dodem i iznenadenje me doceka vec u haustoru, tri cjepanice ostale!

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

samo da se pohvalim ekipi da idem na more za vikend.

(ali ne u nasu kucu-uletila frendica koja ima apatman blizu nase kuce na Krku)

bum teti nenajavljeno upala među ekipu usred kartanja.moram ponjeti fotić da im slikam face.
    Posljednje uređivanje od anatom : 18.06.2012. at 20:08

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj anatom prvotno napisa Vidi poruku

bum teti nenajavljeno upala među ekipu usred kartanja.moram ponjeti fotić da im slikam face.
    I spomeni joj onako u razgovoru kako bi ti bilo lijepo da si u svojoj kući i u svom krevetu.

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku

potpisujem

mi smo prošle godine išli u vikendicu tete MM
    ondje je bilo troje njezine djece i njihova prijateljica
    mi smo išli na živce njima, oni nama, a meni je usput na živce išla sveki (mi-ćemo-bit-s-M-samo-se-vi-odmorite... onda poslije ručka sve četiri u zrak, ja spremam s M. oko nogu, a ona ju ne bi ni zabavila tih 10 minuta i sve tako...)
    ove godine ćemo možda negdje, sami nas troje, vlakom, negdje bliže - Kvarner, Istra, Primorje...

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Super, ovo ti je odličan povod za pokrenuti razgovor o tome što vas muči. Imaš svoju kuću a dolaziš kod prijateljicu apartman, pa to nije normalno.

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Sorry Anatom, ovo ti uopće nije za pohvalu, ovo ćeš pred penzićima pravit cirkus od sebe i ponižavati se kraj vaše kuće, a ne riješiti problem. Ali... čini kako hoćeš. Sretno!
    Posljednje uređivanje od winnerica : 21.06.2012. at 13:36

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Anatom, i mi smo tu negde;
    uz dva apartmana u Biogradu, idemo k frendovima na Vir....
    Sad samo čekam kad će počet naši s pitanjima; pa zašto pobogu?!

Ajme....

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ako nešto mrzim to su te umjetne situacije
    na prvi pogled sve super, evo anatom će posjetiti tetku u svojoj vlastitoj kući, sve pet
    super nam je svima
    tetka na moru, anatom na moru, anatom ima frendicu koja je velikodušno poziva k sebi
    i tetka je nečija frendica pa i ona velikodušno poziva
    samo u tuđu kuću...

ja da sam na tvom mjestu da odem tamo il bi počela plakati il vikati, popi.... bih
    ali da bi mirno s njima pila kavu i kraj svoje kuće išla spavati sa svojom obitelji u tuđu,a jok!

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Cheerilee prvotno napisa Vidi poruku
    Usprkos tome sto u HR imam nekretninu na moru, svaki put kad ljetujem negdje drugdje (a to bude barem jednom godisnje), cujem ovo isto pitanje. :D
    Vise ni ne objasnjavam.

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

nisam ovo napravila da napakostim nego se ukazala prilika.
    a jbg-kada sam vec tam-moram se javiti.bar mislim.

no nema veze.
    idem traziti kupaci po ormarima .

Marna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

anatom, dakle, sutra si na Krku?
    Javi nam kako je prošao susret s tetom&co.
    Eto, malo sam znatiželjna.
    I mi se, evo spremamo otići južnije na odmor za ovaj mini GO.

I da vidin 'ko će mi ga se usudit' pokvarit'!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam podvojena ličnost, 10-14 dana ljetujem na nekom otoku, ostalo u "vikendici" i to mi je dobitna kombinacija.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

a jbg-kada sam vec tam-moram se javiti.bar mislim.
    Nadam se da to ne činiš jer je red... Jer je pristojno.

Ja bi pozdravila društvo i rekla da bi bila jako zahvalna da ostave koju kunu za vodu i struju, da baš nisam pri novcima, jer eto, pored vlastite kuće moram iznajmiti (i platiti) drugi apartman.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bi pozdravila društvo i rekla da bi bila jako zahvalna da ostave koju kunu za vodu i struju, da baš nisam pri novcima, jer eto, pored vlastite kuće moram iznajmiti (i platiti) drugi apartman.
    ako ovo ne napraviš onda, oprosti, ali nisi ni zaslužila bolje.
    ne možeš očekivati da se cijeli forum bori za muža i za tebe, ako to sama ne uspijevaš, unatoč godinama i zdravoj pameti.
    ti si i svome djetetu dužna ovu situaciju razriješiti.

znaš što meni pomogne? (osim onoga što sam prije napisala)
    nađem prijateljicu "vješticu" koja mi stoji nad glavom i dogovorimo datum kada će neka mučna situacija biti riješena.
    i gotovo!
    nema dalje od toga!

taj dan se stvari moraju izvesti na čistac, pa pod bilo koju cijenu.
    a prijateljica - vještica čekira svakih pola sata.

nas je ovdje puno, možemo ti i mi odrediti datum.
    i onda navečer čekamo izvješće.
    nadam se da i ti to bio dovoljan motiv jer bi mene osbno bilo sram ne napraviti nešto što od mene (a za moje dobro) očekuje stotinjak ljudi koji su se oko "slučaja" angažirali

disciplina avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    ako ovo ne napraviš onda, oprosti, ali nisi ni zaslužila bolje.
    ne možeš očekivati da se cijeli forum bori za muža i za tebe, ako to sama ne uspijevaš, unatoč godinama i zdravoj pameti.
    ti si i svome djetetu dužna ovu situaciju razriješiti.

znaš što meni pomogne? (osim onoga što sam prije napisala)
    nađem prijateljicu "vješticu" koja mi stoji nad glavom i dogovorimo datum kada će neka mučna situacija biti riješena.
    i gotovo!
    nema dalje od toga!

taj dan se stvari moraju izvesti na čistac, pa pod bilo koju cijenu.
    a prijateljica - vještica čekira svakih pola sata.

nas je ovdje puno, možemo ti i mi odrediti datum.
    i onda navečer čekamo izvješće.
    nadam se da i ti to bio dovoljan motiv jer bi mene osbno bilo sram ne napraviti nešto što od mene (a za moje dobro) očekuje stotinjak ljudi koji su se oko "slučaja" angažirali
    X tocno tako

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

dogovoreno
    ovaj vikend cemo iskoristiti priliku i rjesiti stvar.
    izvjestaj sljedi.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

tako treba!

u ponedjeljak ujutro je ček in; nema sile da se pojaviš bez rješenja

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Go girl!!!

Uspjet ćeš, misli pozitivno i sjeti se naše podrške!
    Sjeti se i toga da to radiš iz najnormalnijih i razumljivih razloga, u interesu svojih najbližih, te da je moguće dogovorno i bez teških riječi i situacija razriješiti ovaj čvor. Ne boj se ničega, ne boj se ako treba pokazati zube i biti majka-lavica!!!

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

točno 315 ljudi prati ovaj topic
    među njima su i neki nickovi koji se godinama nisu javili na forumu , oni na koje smo već skoro i zaboravili
    Posljednje uređivanje od apricot : 22.06.2012. at 08:12

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

apricot, tko se još vratio? Nisam popamtila tko je sve sudjelovao na ovih 10 stranica...

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

bravo, znači slijedi nešto konkretno?!
    u ponedjeljak sam ovdje

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

hahahah-sad mi i tremu nabijate!!!!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Cheerilee prvotno napisa Vidi poruku
    Anatom, i mi smo tu negde;
    uz dva apartmana u Biogradu, idemo k frendovima na Vir....

Ajme....
    a gdi su ti apartamni, kolko se sječam trebali ste prošle godine u Biograd u isto vrijeme ko i mi.

Stranica 10 od 18 PrviPrvi ... 89101112 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •