-
[QUOTE=anatom;2165974]e i nisam objasnila zasto sam toliko ogorcena.
naime
mm sa njom ne komunicira.tj komunicira ovako :da, ne.aha......
i ona je navikla sve sto treba rjesavati preko mene-zove me otprilike svaki drugi dan.ako se nejavim zove na sve mobitele koje ima i razgovor zapocinje-pa ti se nista nejavljas....daj me nazovi navecer.onda ja nazovem i dva sata joj pomazem rjesiti zadacu ili slusam o susjedovoj neznam kome.
jako me to opterecuje, ali opet si mislim-pa stara je.valjda joj je dosadno pa mora....
cure:ja da nju zelim sterati u pm odavno bih to napravila.ali nemogu.ona je starija.ona je rod.isto tako ni mm nemoze.zbilja nebi bilo ni pristojno ni ljepo da komuniciramo na toj razini.mi smo mladi.
mi smo ti koji rade.imamo godisnji kada gga imamo.ona je u mirovini pa mislim da bi se trebala prilagoditi.
padobrance koji se javljaju par dana prije nego bi isli u viksu nisam nabrojala.tu je osim teta:moja mama, moj brat, njegov bratic sa zenom, pa jedan sin od tog bratica, pa drugi sin od bratica, pa njegov drugi bratic.....pa to ide u nedogled....to naprosto nema kraja.
alga-neradi se MOJOJ obitelji.
obavili smo polovicni razgovor koji nije dobro prosao.
teta je vukla na agresivu a samo smo se dotakli placanja zbuke i rezija.
odustali smo.jedino pametno sto smo izgovorili je bilo to da od 15.7 nezelimo nikog u kuci .
za ovu godinu je tak kak je
meni je ovoga dosta.
mmu je ovoga dosta.
šokirana sam jucerasnjim vjestima o Romani i vrtim film u glavi da se zamaram nebitnim stvarima.i osjecam se sugavo.
zivot je prekatak da bi gubili energiju i zivce radi jedne nekulturne tete.
druge godine nek ide u svibnju i lipnju i gotovo.
možda smo neke razocarali , mozda su neki ocekivali ovakav ishod ali eto.mi smo naprosto takvi.
pojesti cemo g... radi mira u obitelji.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma