Dakle od moje frendice mužu je ročkas za koji dan i pozvani smo na tulum.
E sad mi ostaje ono najgore šta kupiti za rođendan.
Dakle radi se o 30-godišnjaku....
Dakle od moje frendice mužu je ročkas za koji dan i pozvani smo na tulum.
E sad mi ostaje ono najgore šta kupiti za rođendan.
Dakle radi se o 30-godišnjaku....
Knjigu
Butelju dobrog/skupog vina
Mozgalicu http://www.aha.hr/teenageri-i-odrasl...razji-cvorovi/
Moj muz bi se uvijek odusevio kakvim komadom alata..
Zadnjih par poklona koje je MM dobio za rodjendan a za koje znam da su mu se svidjeli su:
set za poker http://www.pokerland.at/index.php?ma...&products_id=4 i
set za rostilj http://www.amazon.de/Barbecue-Barbec.../dp/B001BJ9G4A
mala akku busilica
Uvijek prolazi dobra boca vina, ili ako nije ljubitelj vina onda onako sloziti u kosaru ili kutiju nekoliko boca ili limenki piva i nekoliko vrecica raznih grickalica (cips, kikiriki..) - odlican poklon za pratiti utakmice europskog prvenstva![]()
...ako dovoljno ne poznas covjeka da bi mogla naslutit sto mu se svidja jednostavno pitaj frendicu....
jer npr. alat bi muz od jedne moje frendice bacio kroz prozor,taj nezna nista ni zasarafit....
Neki bi alkohol kroz prozor.
Neki i grickalice.
Možda briju na zdrav život.
Tinejđeru samo zamotaš novčanicu i najbolji poklon je tu.
30-godišnjaku ipak moraš znati afinitete...
Hmmm...ako čovjek voli kuhati možeš mu kupiti set kvalitetnih noževa na stalku.
Ja sam tako napravila za frenda koji voli kuhati i bio je oduševljen.
Set kvalitetnih noževa sam platila u Mulleru oko 200kn, a toliko ćeš platiti i bocu vrhunskog vina što je vrlo skupo i nezgodno ako ne znaš koje vino čovjek voli.
napraviš slanu tortu sa narescima ili onu sa tostom i kupiš i staviš dječje svjećice 3 i 0 ...![]()
Možda neki novčanik, kožne rukavice il tako nešto.
Za strpljive imaju one makete aviona/broda i sl za sklapanje, e moj bi na to odvalio!
Trebala bi saznati sto voli pa prema tome kupiti poklon. Meni je bmw opsesija i svaki poklon vezan uz bmw me jako razveseli. Nedavno sam dobio USB u obliku bmw kljuca i to mi je jedan od najboljih poklona
Napisala sam "ženu mu" dakle njegovu ženu, nisam pisala za sebe...
Ja osobno smatram da bi takav poklon bio malo škakljiv, nikad neznaš kako će netko reagirati, pa nebih to poklanjala...
Što bi značilo mlada i u mladom braku? U brojkama...
Posljednje uređivanje od Cheerilee : 11.06.2012. at 15:16
Dva mjeseca manje od trideset, 10g veze, od toga 7 u braku....
Pričekat ću onda još malo, pa možda promijenim mišljenje....![]()
Posljednje uređivanje od Cheerilee : 11.06.2012. at 19:40
neko kratko putovanje, al i za ženu u kompletu...tipa KRK ili poklon paket ili wellnes...
prvi primjer je 150kn, drugi 98.. Prihvatljivo....
zato sam i navela...čine mi se ok cijene![]()
Tražila sam ovakvu temu...
Samo što niste pogodile niti jedan poklon za mog muža. Osim alata.
No, mene zanima koje vino kupiti za poklon. Suprug i ja se fakat ne kužimo u vina i ne konzumiramo ih (skoro pa uopće) pa nam je stvarno problem znati što valja. Dakle, molim vas za par prijedloga kvalitetnih hrvatskih vina koje ne bi bila sramota nekom pokloniti.I da odmah naglasim, butelja od 40 kn može biti kvalitetna koliko god hoće, ali mi je to stvarno neugodno poklanjati. Osim ako je u paketu s maslinovim uljem i Mikadom.
![]()
Pa evo odeš na www.vrutak.hr, odabereš tražilicu vina, pa biraš hrvatska vina, regiju, crno/bijelo , suhoću, cijenu
Npr. http://www.vrutak.hr/catalog.aspx?av...,635&price=100 - suho crno dalmatinsko cijena 100+ kuna - ja bih rado probala svaki ovaj dingač ili mali plavac
Ok, a ako dalmatinska ne dolaze u obzir?
Edit: Šalim se. Vidim da si to stavila kao primjer. No, izbor suhoće meni ne znači baš puno, ali ovo drugo valjda bude.Hvala.
Posljednje uređivanje od mishekica : 03.09.2012. at 21:29
Pa ja sam birala ono što ja volimti biraj drugu regiju. Suho vino znači da nije niti malo slatko.
Ako voli sport - NBA league pass (cijele godine NBA utakmice on demand) - MM mi upravo s općim oduševljenjem objavio da je kupio![]()