Pokazuje rezultate 1 do 50 od 59

Tema: Krevet na kat

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Pooh avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Znaci, hocete mi reci da to sto odrasla osoba ne moze normalno sjesti ne smeta?

Za flexu znam da ima opciju da razmak bude veci ( i da ima je u kiki i u lesnini - trenutno je popust 20%), ali flexa znaci i puno vise love .
    Ovih obicnih kreveta na kat ima od 900kn na dalje, ali je svima razmak mali. I sad se dvoumim da li riskirati i smisliti novce za flexu ili uzeti taj jeftiniji, pa koliko bude trajao (za razliku koju bi dala za flexu se ralno jednog dana kupi ponovo krevet) ili uzeti dva povisena koji imaju onaj prostor ispod za igru/ladicare kasnije, no to nam onda pojede veci dio sobe...
    Soba ima nekih 10m2 cini mi se.

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Pooh prvotno napisa Vidi poruku
    Znaci, hocete mi reci da to sto odrasla osoba ne moze normalno sjesti ne smeta?
    Ako klincima ne smeta, onda ne smeta.

Ja sam cijeli žvito spavala na krevetu na kat jer nam je soba bila premala za drugu opciju. Kao mala prvo dolje, a s vremenom prešla gore.
    Kako sam sobu dijelila s bratom, krevet na kat mi je omogućavao bar malo privatnosti, što mi je bilo užasno važno u tinejdžerskoj dobi.

Spavala na katu sve dok nisam odselila s 24 godine kad sam se vratila natrag doma s faksa.
    I

Sad su nam klinci u istoj poziciji, u sobi od 11 kvadrata, i prema ovom modelu smo napravili u stolara krevet od iverice, a i ovaj donji dio s ladicama, gore stavili police i još kutni ormar.

http://cdn.home-designing.com/wp-con...om-design1.jpg

Što se tiče kreveta, razlika je jedino što su ladice u dva dijela - veće, i što donji dio također ima ogradu kao gornji.
    Zezli su nam dvije stvari, tj. napravili su umjesto samo okvira za podnice, a oni napravili kao kutije tako da smo podnice u njih uvalili. I razmak između gornjeg i donijeg dijela su nam greškom skratili za 10cm, što mi je na kraju drago jer krevet nije previsok, i samim time mi je sigurniji. Jedino što smo još trebali je ojačati jednom prečkom stranice uz zid, ali nismo, pa smo gornji kat nekim umetcima učvrstili uz zid.
    Uglavnom zadovoljni skroz, a soba je iako mala, takva da ako se bude i treće, imamo mjesta za još jedan krevet

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •