Pokazuje rezultate 1 do 50 od 59

Tema: Krevet na kat

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ja sam svojim curama nedavno kupila ovaj http://namjestaj-lateran.com/djecje-...4-program-kiki koji se izvlači,
    on je normalne visine, ovaj na kat je malo povišen, još imam i ladicu, kupila sam i tri ogradice. prezadovoljna sam i fenomenalno je riješenje.
    ujutro ga samo pogurnem i mjesta koliko hoćeš. isprva sam htjela kupiti klasični na kat, ali kad sam išla gledati izgledao mi je klaustrofobično, pa kaj ak se sruši, a moja mlađa sigurno ne bi htjela u tu buksu i kad sam naletila na ovo oduševila se. preporučam.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj anima prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam svojim curama nedavno kupila ovaj http://namjestaj-lateran.com/djecje-...4-program-kiki koji se izvlači,
    on je normalne visine, ovaj na kat je malo povišen, još imam i ladicu, kupila sam i tri ogradice. prezadovoljna sam i fenomenalno je riješenje.
    ujutro ga samo pogurnem i mjesta koliko hoćeš. isprva sam htjela kupiti klasični na kat, ali kad sam išla gledati izgledao mi je klaustrofobično, pa kaj ak se sruši, a moja mlađa sigurno ne bi htjela u tu buksu i kad sam naletila na ovo oduševila se. preporučam.
    to je slicno ovom sto sam ja linkala. jeli mi mozes reci koliko ste ovo platili? i gdje ste ga kupili?

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj majola prvotno napisa Vidi poruku
    to je slicno ovom sto sam ja linkala. jeli mi mozes reci koliko ste ovo platili? i gdje ste ga kupili?
    Mi smo isto kupili cijelu sobu iz njihovog programa.Prezadovoljni cijenom i kvalitetom.Posebno krevetima.Krevet na izvlačenje mi je puno bolji jer mi je sigurniji(gornji krevet nije jako visok),manje klaustofobičan za donjeg spavača-(zapravo,uopće nije jer spava normalno) i vizualno puno manje zatvara prostor.
    Kupili smo 2 ormara,pisaći stol s drugim koji se izvlaći u L,ormarić s ladicama,krevet s ovim koji se izvlaći i ladicu ispod(idealan za igračke a može biti i za krevet),polica iznad pisaćeg stola i to je zajedno koštalo cca 7600 kn.Kupili smo u nekom dućanu na Velesajmu.Preporućam,kod stolara bi nas to puno više koštalo.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

na zalost ovo nam je predaleko, mi smo na jugu. nasla sam da meblo drzi malog princa, njega imamo pa cu poc vidjeti. u biti bi i uzela obicni krevet na kat samo bi voljela da ima ladice jer se stvarno iskoriste, ali kod nas u dvije butige imaju samo dva najobicnija kreveta bez ladica... onaj sto sam linkala (samo krevet bez ikakvih ormara) bi nas dosao oko 6000 kn

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •