erina prvotno napisa
Nevjerojatno, isto pitanje ja razmišljala postaviti ovih dana jer više ne znam kako da se postavim! Nama počelo ovu zimu, s 5 godina! Baš kako Hipernova kaže prije satima strpljivo crtala, rješavala listiće, pamtila čudo jedno i odjednom postane totalno rastresena, oblačenje i spremanje traje satima...u pola posla zaboravi što je počela. Epizode s gaćice na gaćice i mi imali, čak i dvije čarape na jednu nogu a druga bez čarape i tako cijeli dan bude da ne skuži...koncentracija 0 bodova, na jednostavna pitanja blene kao da je s Marsa pala. Pitanja postavlja kakva nije ni s 2 godine, i to znam da zna odgovor, i kad je pitam nazad isto pitanje nekad sama odgovori a nekad i dalje blene i onda mislim da me sprda, zahebava pa gubim strpljenje al ona je ozbiljna, jednom sam je uspjela rasplakati jer sam stvarno mislila da me zeza...kad joj se nešto kaže zaboravi u roku odmah, neki dan ako me 20 puta nije zaredom pitala kako se ono zove neka mačkica (neš ti teško pamtljivog imena Bela)...ma, da me netko krivo ne shvati, dijete kao da je preko noći "poglupilo". A s druge strane piše, čita što je za njenu dob recimo napredno. I sve mislim faza, pa stiglo proljeće, biće joj ono lupilo u glavu al evo pola godine prođe, i ljeto stiglo a mi idemo dalje...
Od jeseni je tek predškolac, nadam se da će dogodine kad krene u školu to nekako doći na svoje jer mislim da će izluditi učiteljicu ako je 20 puta bude pitala što je ono za domaći!
Stvarno što im se događa!!??