-
Od kad dezić?
Od kad su vaši klinci počeli koristiti deziće? Od puberteta ili to danas ide ranije?
-
Mi smo morali oko 8. godine, par mjeseci a onda konstantno oko 10.
Prvo smo koristili onaj prozirni kamen. Sada koristimo neki super lagani i prirodni ali se nemrem sjetiti koji.
-
ifi moja nije još u pubertetu pa nemam iskustva
ali po meni ni danas ni prije štogod to značilo nije zdravo žuriti
kristalni kamen za one koji se znoje i svakodnevno pranje
mislim, koliko se dijete može znojiti onako smrdljivo?
moja 8 god. je ljetos jednom nakon užasno puuuno skakanja imala miris
čim smo se otuširali sve ok.
smatram da su dezići nužno zlo, za djecu pogotovo
-
u 6. ili 7. razredu, ne sjećam se. znam samo da smo dezić kupili kad je počel smrdit sat vremena poslije tuširanja.
-
Moj ima 15 godina i jos ih ne koristi, ali bi mu uzeli nesto. Ali nisam pametna koji, ima ih na trzistu tonu.
-
Moja cura je za 10. rođendan dobila dezić od prijateljice, a ja sam se začudila kad sam čula da ga u njenom razredu cure uveliko koriste. Moja još nema vidljiva obilježja puberteta, i nikad ju nisam osjetila da ima miris, a ona bi se silom nečime mirisala. Obzirom da joj dezić još stvarno ne treba, dogovorile smo se za sad da se po majici malo špricne nekom mirišljavom vodicom, ali ništa na kožu.
Moj nećak je s 10 već bio u pubertetu, i dosta se osjetio, tako da ga od tad koristi svakodnevno.
-
Moja će uskoro 7 god. i kupila sam joj kristalni kamen jer se fakat osjeti, nisam oduševljena a šta ću
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma