-
Vreća za spavanje
Moja K. oduvijek nemirno spava. Kako su nastupile toplije noći potrebna mi je super lagana vreća za veliku curu od 110cm. Vidjela sam u tintiliniću ali imaju ih samo do 104cm. Znate li možda jel proizvode uopće takve velike vreće i gdje ili moram dati šivati? Hvala unaprijed
-
U Nami znaju imati vreće do 6 godina i dosta su komotne.
-
Fala, nama mi ne bi nikad pala na pamet
. jesu ljetne? znaš možda cijenu?
-
Osoblje foruma
-
Cijena? Ajoj mislim cca 150 kn ali nisam baš sigurna. Znam da su dosta skuplje nego prije kad sam ih kupovala za cure.
-
Hvala curke. Zamolila sam susjedu da provjeri u nami, a ja ću u petak skoknuti do C&A!
-
ja sam dala šivati. stranica www.dodoty.com, mislim da šiva i platnene pelene. nazvala curu, dogovorila debljinu i dužinu, vreća stigla za 4 dana. cijena mislim 180 kn. ja sam sa vrećom jako zadovoljna.
-
Kupila u nami, lagani materijal, 124 kune. Spasila i sebe i dijete. Eno spava u njoj već tri dana bez buđenja.
-
moj maleni spava zimi u vreći...sada ljeti isto nemirno spava,budi se i vrti stalno.
nije mi palo na pamet da je to možda jer ljeti ne spava u vreći.
-
Moja malena spava takodje u vreci, ljetnu sam sasila od jorganske navlake, a za ovu zimu trebala bih se pobrinuti da nadjem vecu vrecu za spavanje.....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma