Pokazuje rezultate 1 do 25 od 25

Tema: Boleštine, vrtić....a nemaš pomoć

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Jooooj znači nismo nikakva iznimka s boleštinama iz vrtića. Slušala sam priče drugih ljudi kad su pričali da kad su im djeca krenula u vrtić da su pola u vrtiću a pola bolesna, ali nekako sam se uvijek nadala da će nas zaobići.
    Imam malo pravih prijateljica, tj. imam jednu koja mi je najbolja prijateljica i koja živi i radi u Sarajevu (prepoznati će se ) i koja mi je danas kad je vidjela koliko sam očajna, ponudila da uzme par dana slobodno i dođe mi pričuvati J. tako da se MM ne mora vraćati i ostaviti posao i znam ja da ja uvijek mogu računati na nju ali malo je ljudi koji bi tako nešto napravili i sami ponudili i zato joj želim javno reći: Hvala!

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Imam malo pravih prijateljica, tj. imam jednu koja mi je najbolja prijateljica i koja živi i radi u Sarajevu (prepoznati će se ) i koja mi je danas kad je vidjela koliko sam očajna, ponudila da uzme par dana slobodno i dođe mi pričuvati J. tako da se MM ne mora vraćati i ostaviti posao i znam ja da ja uvijek mogu računati na nju ali malo je ljudi koji bi tako nešto napravili i sami ponudili i zato joj želim javno reći: Hvala!
    Ona je MOJA najbolja prijateljica

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Ona je MOJA najbolja prijateljica
    Ne znam, jel tebi došla čuvati djecu ?

Bubulo Bubich, znam da moramo platiti punu cijenu...a posao baš i ne možemo odrađivati u drugim satima. Privatni vrtić nam je 600,00 kn a dobili smo državni u koji će na jesen, međutim ako ovako bude stalno, ne znam....morati ćemo donjeti neke odluke.
    Ona je i inače bila boležljiva od kada se rodila. Dok smo živjeli na moru u muževom selu, gdje ima puno djece svako malo je od nekoga nešto pokupila...upale uha, grla, escherihiu u urinu je imala itd. i onda kad smo došli u Zagreb, gdje nije bila toliko u doticaju s djecom, sve se smirilo i sad je u vrtiću buknulo. A ona kad se razboli to je odmah temperatura 40.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •