-
količina meda s 3 godine
Nisam vam ovo pričala, a možda nekome bude od koristi.
Dakle, Matej voli jako papati meda i neki dan je smazao 5 žličica odjednom.
Kad nakon pola sata - osip do pupka.
Nazvala sam doktora i dobila informaciju da u dobi od tri godine dijete ne smije pojesti više od jedne žličice i da mu sada samo dajemo puno vode da ispere alergen. Tako je sve i prošlo, bez problema, ali ovo da trogodišnjak ima ograničenja u medu stvarno nisam znala (za male bebe jesam). Za ne falit, bio je to pravi, domaći med, divota jedna
Inače, Matej nije dijete sklono alergijama, ovo nam je prvi put.
-
Super da nas informiraš, moja Andrea ga voli i isto pretjera u količini uzimanja.
Thanks!
-
mi ga još nismo probali pa ne znam, al uopće ne zvuči nevjerojatno
-
Ma ne kužim kako onda onaj Petrovićev med djeca mogu uzimati po 3 žličice dnevno (doduše veličina žličica se mijenja s dobi), a mogu ga uzimati i djeca mlađa od godinu dana - bar tako piše na ambalaži, a i pedijatri ga preporučaju. Neka me netko prosvijetli!
-
Pretpostavljam da je taj Petrovićev nekako prilagođen djeci (možda razrijeđen ili je iz njega izvučeno ono što bi moglo smetati). Ovo je bio domaći med, onakav kako ga pčela stvori, vjerojatno pun peluda ili nekog drugog alergena.
-
Pa ni ja nikad ne pojedem više od 1 male žlice dnevno, ujutro na prazan stomak.
Znam da mi je i baba kad sam bila mala uvijek govorila da smijem samo 1 malu žlicu. (domači med - samo taj i koristim)
-
Što ćeš, kad ima većih i manjih medoljubaca. Porok u najranijoj dobi
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma