Pokazuje rezultate 1 do 50 od 196

Tema: bebe koje spavaju cijelu noć

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    jel se to racuna pod "spava cijelu noc"?
    ne znam šta bih ti rekla, ispada da sad ulazimo u filozofiju, jer što je noć?
    mislim, u 6 ujutro definitnivno više nije noć, a ja ipak nastavim spavati kad nju namirim

ja mislim da se može reći da beba "spava cijelu noć" ako je:
    - majka naspavana
    - drugi ukućani se ne bude zbog bebe
    - beba nema razdoblje duge budnosti po noći

eto, to bi bio minimum, a za apgrejdanu verziju bi vjerovatno kriterij bio da majka može uspavati bebu i onda izaći van s frendicama i još imati vremena da se tih par piva razgradi iz organizma
    što me podsjetilo, netko tko gleda the Kardashians (nisam ja majkemi) mi je rekao da je jedna od tih sestara s malom bebom, koju doji, izašla van s frendicama pa je sutra izdajala mlijeko i imala neke testne trakice koje su joj govorile ima li u mlijeku još alkohola
    mliječni alkotest

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    što me podsjetilo, netko tko gleda the Kardashians (nisam ja majkemi) mi je rekao da je jedna od tih sestara s malom bebom, koju doji, izašla van s frendicama pa je sutra izdajala mlijeko i imala neke testne trakice koje su joj govorile ima li u mlijeku još alkohola
    mliječni alkotest
    Zvuci super samo... sto dat bebi da jede u medjuvremenu? Cini mi se da bi to zahtijevalo da unaprijed izdojim nekoliko obroka prije nego popijem pivu ili par gutljaja vina... Nekako mi se cini da cu se u tim rijetkim situacijama i dalje morati zakljuciti da se alkohol do trenutka podoja sigurno vec razgradio - pa necu valjda samoj sebi kontrirat nekakvim dokazivanjem
    Posljednje uređivanje od sillyme : 14.06.2012. at 10:16

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa
    jel se to racuna pod "spava cijelu noc"?
    Meni osobno je pojam "spava cijelu noc" bio bas to - zadnji podoj u 23h, prvi jutarnji podoj u 7:30 - bez ikakvog budjenja po noci.

Spavala ona (u svojoj sobi), budila se nije (baby monitor, talkie-walkie varijanta, pa sam prilicno sigurna a otkad nju imam san mi je lagan i budim se (eto i dalje, iako ce skoro 9 godina imati) na svaki sum)).

OT: mozda se zato i nisam odlucila na drugu bebu... Karma bi (mi) vratila nespavaca, vjerojatno.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku

ja mislim da se može reći da beba "spava cijelu noć" ako je:
    - majka naspavana
    - drugi ukućani se ne bude zbog bebe
    - beba nema razdoblje duge budnosti po noći

mi smo sretnici u ovoj kategoriji, sve uvijete ispunjavamo (ne računam 2,5 mjeseca grčeva) i nadam se da se to neće promijeniti (1,5 ima)
    ali zato nesretnici u kategoriji uspavljivanja
    M. se ni inače nije budila puno po noći, samo za papanje, a od prije otprilike 2 mj. spava cijelu noć do papanja mlijeka kako kad u rasponu od 5,30 do 7,30 pa nastavi spavati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •