Moja cura je od kada je imala par tjedana počela spavati pod normalno po 5 sati u komadu, čak i do 9 sati... ah ti lijepi danisa 5 mjeseci se počela budit svakih dva sata obavezno a neke noći i po svakih pola sata sata... i tako već skoro 2 mjeseca... priuštila mi je u ta dva mjeseca čak dvije noći odmora kada je odspavala opo 6 sati u komadu. zadnjih par noći spava po čak 3 i pol sata u komadu i puna sam energije(smiješno mi je kako s vremenom spuštam kriterije dobro odspavane noći
) a budi se u 5 ujutro... Naziru joj se zadnjih dana gornje jedinice i dvojke pa se nadam da je cijela muka bila zbog zubića i da će uskoro proći (barem na neko vrijeme) Spava sama u kindaću, tako joj je najdraže jer se može prevrtat u svim smjerovima(jednu od večeri kad se budila svakih pola sata ju ostavila u krevetu sa sobom ali nije mogla zaspat uopće)... Mi klimu za spavanje ne trebamo ali preko dana ju nikada ne palim kada je ona u blizini, samo kada spava u sobi onda hladim... ja na poslu sjedim veći dio godine u klimatiziranom prostoru i imam takve tegobe od toga da mi ne pada na pamet ju izlagat tome...