Pokazuje rezultate 1 do 50 od 196

Tema: bebe koje spavaju cijelu noć

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Kod nas je kombinacija vas. dva dana .ije uopce spavala. ono, od 12 so 22 tri puta po 10min. piludila sam. al ne viai na sisi, sisr mi znaju bit tvrde ko kamen po npci. pocela je imat noc u 9 il10, nije vise 11 il ponoc i ima sisanje oko 4. e te dvije noci je i bila budna od 5 do 7. jucer je cijeli dan spavala uz 1h budnosti. od pol 6 do pol9 smo na plazi, tam aisa, pliva, spava, dodjemo doma, pranje i spavanje. da.as e sisala jednom u 5 o u 7 je procurila pelens, premotala sam ju i do 10.
    sam cekskok u razvoju i nasisavanje.
    i da, mirnije o duze spava na trbuhu i podnosi prdeze, i gmize pi krevetu.
    puno bljucka.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    Kod nas je kombinacija vas. dva dana .ije uopce spavala. ono, od 12 so 22 tri puta po 10min. piludila sam. al ne viai na sisi, sisr mi znaju bit tvrde ko kamen po npci. pocela je imat noc u 9 il10, nije vise 11 il ponoc i ima sisanje oko 4. e te dvije noci je i bila budna od 5 do 7. jucer je cijeli dan spavala uz 1h budnosti. od pol 6 do pol9 smo na plazi, tam aisa, pliva, spava, dodjemo doma, pranje i spavanje. da.as e sisala jednom u 5 o u 7 je procurila pelens, premotala sam ju i do 10.
    sam cekskok u razvoju i nasisavanje.
    i da, mirnije o duze spava na trbuhu i podnosi prdeze, i gmize pi krevetu.
    puno bljucka.
    Il pišeš s mobitela il ti je mala na rukama, u svakom slučaju jedva sam pročitala

Mi bili na putu par dana i nikako nije spavao, krevet je bio katastofa, njemu je izbijao zub...ajd bar nam vruče nije bilo jer smo bili u G. Kotru al ipak, vratili se doma premoreni jer ni preko dana ništa nije spavao.
    Al zato jučer odvalio 4 sata popodne i noćas cijelu noć. Sunce mamino, doma mu je najljepše

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    Kod nas je kombinacija vas. dva dana nije uopce spavala. ono, od 12 do 22 tri puta po 10min. poludila sam. al ne visi na sisi, sise mi znaju bit tvrde ko kamen po noci. pocela je imat "noc" u 9 il10, nije vise 11 il ponoc i ima sisanje oko 4. e te dvije noci je i bila budna od 5 do 7. jucer je cijeli dan spavala uz 1h budnosti. od pol 6 do pol9 smo na plazi, tam sisa, pliva, spava, dodjemo doma, pranje i spavanje. danas je sisala jednom u 5 i u 7 je procurila pelena, premotala sam ju i do 10 je odvalila.
    sam cekam skok u razvoju i nasisavanje.
    i da, mirnije i duze spava na trbuhu i podnosi prdeze, i gmize po krevetu.
    puno bljucka.
    dokopala sam se laptopa...na mobu mi uopce ne pokazuje kaj tipkam i ne dopusta editiranje.. sorite

astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ma baš je bilo zanimljivo vježbanje čitanja i upit-što je pisac htio reći?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •