Pokazuje rezultate 1 do 50 od 196

Tema: bebe koje spavaju cijelu noć

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj Inda_os prvotno napisa Vidi poruku
    Sve je bilo ovako bajkovito dok ju sada s tri mjeseca nisu napale vodene kozice i već jedno 10 dana imamo po jedno 5 buđenja. Samo se nadam da će se vratiti u prijašnji ritam.

Inače glede spavanja, neki dan sam naletila na tekst http://www.pitajmamu.hr/clanak/tajne-francuskih-mama u kojem (vrlo, vrlo površno) opisuju odgoj francuskih mama. Uglavnom, francuske mame se s nespavačima bore na sljedeći način:
    "umjesto da se nadaju kako će beba spavati cijelu noć, Francuzi će djetetu reći da spava kako bi se čitava obitelj mogla odmoriti"

Ja sam sinoć to izgovorila svojoj bebi i nije djelovalo
    , možda da probam reći na francuski

a ne, ne! tajna je u tome da izgovoris magicne rijeci, odes iz sobe i ne vracas se do 7 ujutro, neovisno o tome place li beba ili ne. naime, imam ja frendicu koja zivi u francuskoj, i pedijatri ih savjetuju od 4mjeseca pustit bebu u kreveticu nek place pa ce im pocet spavat cijelu noc. po njima bebi od 4mjeseca nis nece bit ak ju se pusti da urlice

Ne trebam ni rec da je frendica poslusala dr i da joj beba spava od 7-19h u komadu..pa ko voli nek izvoli..

Inda_os avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj aliana79 prvotno napisa Vidi poruku
    [/B]

a ne, ne! tajna je u tome da izgovoris magicne rijeci, odes iz sobe i ne vracas se do 7 ujutro, neovisno o tome place li beba ili ne. naime, imam ja frendicu koja zivi u francuskoj, i pedijatri ih savjetuju od 4mjeseca pustit bebu u kreveticu nek place pa ce im pocet spavat cijelu noc. po njima bebi od 4mjeseca nis nece bit ak ju se pusti da urlice

Ne trebam ni rec da je frendica poslusala dr i da joj beba spava od 7-19h u komadu..pa ko voli nek izvoli..
    A tako već da... ali to onda znači da francuske mame spavaju cijelu noć, a ne francuske bebe.

Nama su prošle kozice i konačno se opet mogu pohvaliti prespavanom noći - u komadu 8h, pa nakon cickanja još 3h.
    Hvala nebesima na mojoj spavalici

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •