-
Pingvinić ima mjesec dana,prekjučer bili kod pedijatrice, narastao je 3 cm od rođenja, rodio se sa 3300g,sad ima 3940g. To je valjda dobar prirast na težini?! Ona je zadovoljna,maleni ima lagani soor, dalo nam je rojazol gel, dobili d3kapi, i već 20dana uzimamo probiotičke kapi jer maleni od rođenja ima problema sa stolicom. E sad, pedijatrica me pitala kako maleni spava, pa kad sam joj rekla da zna odspavat noć i po 5 sati u komadu, rekla mi je da to nije baš dobro, da bi ga trebala buditi, jer ako tako dugo ne jede pada mu šećer, i još nešto na h ili g, ubijte me, neznan točno što je rekla.
On nekad zaspe skroz u 10 naveče, i onda se probudi u 2 i u 5 za papanje, a kad zaspe u ponoć (imamo kolike, pa zato tako kasno ide spavat, kad se uspije smiriti), onda se otprilike budi između 4 i 5 ujutro.
Mislim meni je njega žao buditi, jer znam da je umoran, grčevi ga počnu oko 6naveče, i onda kad god pokuša zaspati samo ga presiječe iz sna, a po danu mi normalno spava. Dal da nastavim po svomu, i pustim ga ili da ga budim?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma