Pokazuje rezultate 1 do 50 od 299

Tema: Vaše provale (2)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

da se opet pohvalim. jučer ja djetetu objašnjavam da ne znam kaže li Gargamel "ukusita baba" ili "ukusi ga baba" misleći da je to neka prilagođena psovka, a MD me gleda u čudu i kaže "misliš, kuku si ga vama?"
    Umrli smo od smijeha. Ja sam 30 godina bila u krivu

Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    da se opet pohvalim. jučer ja djetetu objašnjavam da ne znam kaže li Gargamel "ukusita baba" ili "ukusi ga baba" misleći da je to neka prilagođena psovka, a MD me gleda u čudu i kaže "misliš, kuku si ga vama?"

rossa, Davor je i temu otvorio lani radi " Kuku si ga vama", tako da nisi jedina...

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

"ukusi ga baba"

LOOOOOL, "okusi ga, baba" - to baš ne bi bilo djeci prilagođena psovka

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Sirius Black prvotno napisa Vidi poruku
    LOOOOOL, "okusi ga, baba" - to baš ne bi bilo djeci prilagođena psovka
    cc, koji prljavi um imaš
    kod mene piše ukusi, a ne "okusi"

Pojma nemam kako sam uspjela prekočiti Mooverovu temu, bit će da je prebrzo zaključana

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

evo prosvjetlila si i mene. Jutros sjedim s Malim na kauču, pijem kavu, i gledamo Štrumfove. I nikako da skužim šta to viče Gargamel....

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ne mogu vjerovati!! Pa ja cijelo vrijeme mislim da govori "Upusti ga baba!" i naravno već 33 godine nemam pojma što to znači.

Znate li pjesmu : " sve ptičice iz gore, sve ptičice iz gore , spustile se na more , samo jedna ostala ... " Meni se i dandanas plače jer sam ja to duuugo godina shvaćala : "sve ptičice izgore, sve ptičice izgore .... samo jedna ostala .... "
    Prestrašno, jadne ptičice izgorile, pa se spustile na more ugasiti i jadna ta jedna koja je ostala... Ajmeeeee!!!!

Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj maja33 prvotno napisa Vidi poruku

Znate li pjesmu : " sve ptičice iz gore, sve ptičice iz gore , spustile se na more , samo jedna ostala ... " Meni se i dandanas plače jer sam ja to duuugo godina shvaćala : "sve ptičice izgore, sve ptičice izgore .... samo jedna ostala .... "
    Prestrašno, jadne ptičice izgorile, pa se spustile na more ugasiti i jadna ta jedna koja je ostala... Ajmeeeee!!!!
    Hahaha, to je i moj brat pjevao!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •