Stranica 5 od 6 PrviPrvi ... 3456 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 299

Tema: Vaše provale (2)

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

e da, to su bila vremena.

no sve se mijenja.

zato sad imamo fejs

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj mishekica prvotno napisa Vidi poruku
    Andrein famozni ginekološki pregled :
    suze mi idu već pol sata
    još sam na poslu i žena me gleda, misli da plačem
    pa jel ta Andrea ikad prije bila kod ginića?? kad je uveden vaginalni uzv???
    krepat ću

Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ova tema mi je pravo osvjezenje!!

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

da se opet pohvalim. jučer ja djetetu objašnjavam da ne znam kaže li Gargamel "ukusita baba" ili "ukusi ga baba" misleći da je to neka prilagođena psovka, a MD me gleda u čudu i kaže "misliš, kuku si ga vama?"
    Umrli smo od smijeha. Ja sam 30 godina bila u krivu

Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    da se opet pohvalim. jučer ja djetetu objašnjavam da ne znam kaže li Gargamel "ukusita baba" ili "ukusi ga baba" misleći da je to neka prilagođena psovka, a MD me gleda u čudu i kaže "misliš, kuku si ga vama?"

rossa, Davor je i temu otvorio lani radi " Kuku si ga vama", tako da nisi jedina...

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

"ukusi ga baba"

LOOOOOL, "okusi ga, baba" - to baš ne bi bilo djeci prilagođena psovka

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

evo prosvjetlila si i mene. Jutros sjedim s Malim na kauču, pijem kavu, i gledamo Štrumfove. I nikako da skužim šta to viče Gargamel....

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Sirius Black prvotno napisa Vidi poruku
    LOOOOOL, "okusi ga, baba" - to baš ne bi bilo djeci prilagođena psovka
    cc, koji prljavi um imaš
    kod mene piše ukusi, a ne "okusi"

Pojma nemam kako sam uspjela prekočiti Mooverovu temu, bit će da je prebrzo zaključana

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ne mogu vjerovati!! Pa ja cijelo vrijeme mislim da govori "Upusti ga baba!" i naravno već 33 godine nemam pojma što to znači.

Znate li pjesmu : " sve ptičice iz gore, sve ptičice iz gore , spustile se na more , samo jedna ostala ... " Meni se i dandanas plače jer sam ja to duuugo godina shvaćala : "sve ptičice izgore, sve ptičice izgore .... samo jedna ostala .... "
    Prestrašno, jadne ptičice izgorile, pa se spustile na more ugasiti i jadna ta jedna koja je ostala... Ajmeeeee!!!!

Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj maja33 prvotno napisa Vidi poruku

Znate li pjesmu : " sve ptičice iz gore, sve ptičice iz gore , spustile se na more , samo jedna ostala ... " Meni se i dandanas plače jer sam ja to duuugo godina shvaćala : "sve ptičice izgore, sve ptičice izgore .... samo jedna ostala .... "
    Prestrašno, jadne ptičice izgorile, pa se spustile na more ugasiti i jadna ta jedna koja je ostala... Ajmeeeee!!!!
    Hahaha, to je i moj brat pjevao!!

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I ja. Ta pjesma je, valjda, ostavilo duboki psiholoski trag na vise generacija.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Jednom smo MM, naš poznanik i ja ušli u neku raspravicu o cigaretama, štetnosti..itd. Budući da poznanik često prestaje pušiti pa opet počinje, pitam ga ja-"Jel sad pušiš?". On kaže da ne jer je prestao. A ja-" Jel ti cura puši?" On-"Pa samo kad je dobre volje!" i umro od smijeha. ja tek tad shvatila što sam ga pitala, bemti, bilo mi je neugodno ko psu

miniminia avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

i ja sma pjevala izgori!
    zagorele ptičpice,zeko bez potočića, pa nije mi bilo lako odrasti uz svu tu surovost
    GArgamel govori ukusi ga baba, i ja išla provjeravati po internetu prije godinu dana iz oklade

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ove ptičice su mnogima gorjele
    sjećam se da sam kao mala pitala mamu što je "čabarjak"
    "ča barjak ne viješ"

a da ne pričam o Oliverovim pjesmama tipa "Karoca gre", "Mižerja" i slične koje sam pjevala u slobodnoj interpretaciji

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Rozga : " Ti si nadareni KONJ,KONJ, školovani prevarant ..."
    Najsmješnije je to što ja stvarno ne znam što ona zapravo pjeva. Pretpostavljam da nije baš KONJ.... ili možda je.

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ti si nadaren k'o niko
    skolovani prevarant

ahahahahahaha pa i konj bi se uklopio

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj ljubilica prvotno napisa Vidi poruku
    Ti si nadaren k'o niko
    skolovani prevarant

ahahahahahaha pa i konj bi se uklopio
    Hej baš ti hvala. Sad znam.

btw.prekrasan ti je tekst u potpisu....

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Cesarica: 'kad sviiiiiće bez zore' dugo mi je trebalo da skužim da je to 'k'a cviće bez vode'...

mislava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

a znate onu -
    Idi, idi mesarice, znam ti osmijeh, poznam lice...

jos si mislim mora da je bila zgodna ta mesarica, haha

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj mislava prvotno napisa Vidi poruku
    a znate onu -
    Idi, idi mesarice, znam ti osmijeh, poznam lice...

jos si mislim mora da je bila zgodna ta mesarica, haha

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Kada lupnem šakom o STOLNJAK, ili to jednoj ženi ne treba...

Idi, zauvijek zalupi vratima, idi, pusti da borim se S VRATIMA

boškarin avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Moja kuma je godinama pjevala od Queen AJ VONT TU POMFRIIII umjesto I want to break free...

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Evo jedna friška, zajednička, MM i ja:
    Stigli smo s puta, ja ostajem raspakirati auto i vičem mužu da stavi klince u kadu.
    On viče meni da maknem iz kade dvije izrigane jakne (koje sam tamo ostavila namakati od sinoć; nezgoda iz auta jučer).
    Ja njemu vičem iz vana: Pa nemogu to sad, radim, stavi ih u lavor!
    A on meni: Pa kako ću njih trojicu okupati u lavoru?!
    A ja: Ne djecu, jakne stavi u lavor...

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Roditeljima sam davno jednom za godišnjicu spremila stan, skuhala večeru i uokvirila neku iskopanu sliku - samo mame sa ex dečkom, nigdje nije bilo jadnog tate.

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

moja sestra je godinama pjevala umjesto "smrt fašizmu i sloboda narodu" - "mrkva, čizma i sloboda narodu" a kaj je jadno dijete znalo što je smrt fašizmu...

a kad smo kod smješnih situacija - ja uvijek pričam onu kad smo muž i ja išli cijepiti psa:
    pa krenuli i shvatili da nismo uzeli novce - nema veze otići ćemo na bankomat
    vozim dalje - ali nismo uzeli ni knjižicu - ok, vraćamo se doma po knjižicu
    došli skoro do dubrave - e, a di nam je pas???

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

lukab

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

i meni su ptičice izgorjele i svitalo je bez zore.

jedan od gorih blamova je bio susret s prijateljem i njegovom novom curom. naime, on je paulu upoznao na moru i sad su dolazili samo neke papire srediti pa nazad na more. njeno sam ime vidjela samo na razglednici i iz nekog razloga zabrijala da je strankinja čije se ime piše paula, a čita pola (kao paula abdul). i kad smo otišli na kavu, ona se valjda jako tiho predstavila pa nisam čula. uglavnom, ja sam pola te kave pričala na engleskom iz pristojnosti kako bi nas ona mogla razumjeti. oni su me malo čudno gledali.mislim da je i on pričao na engleskom, a ona je šutjela. mislila sam da je samo stidljiva. ajme sramote kad sam skužila.

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj lola_34 prvotno napisa Vidi poruku
    Cesarica: 'kad sviiiiiće bez zore' dugo mi je trebalo da skužim da je to 'k'a cviće bez vode'...
    tvoja verzija bar nije bila prosta
    ja sam jadna čula i nije mi bilo jasno kakva je seljačina taj oliver kad pjeva takve prostote:"cilega života moje tilo .ebe se..."
    btw. i ja sam mislila da kaže: "kad sviće bez zore"
    Posljednje uređivanje od ljubilica : 04.06.2013. at 16:36

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj Jesen u meni prvotno napisa Vidi poruku

jedan od gorih blamova je bio susret s prijateljem i njegovom novom curom. naime, on je paulu upoznao na moru i sad su dolazili samo neke papire srediti pa nazad na more. njeno sam ime vidjela samo na razglednici i iz nekog razloga zabrijala da je strankinja čije se ime piše paula, a čita pola (kao paula abdul). i kad smo otišli na kavu, ona se valjda jako tiho predstavila pa nisam čula. uglavnom, ja sam pola te kave pričala na engleskom iz pristojnosti kako bi nas ona mogla razumjeti. oni su me malo čudno gledali.mislim da je i on pričao na engleskom, a ona je šutjela. mislila sam da je samo stidljiva. ajme sramote kad sam skužila.

Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Jesen, odvalila sam na ovu priču!!

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

I ja!

Citiraj Lotta prvotno napisa Vidi poruku
    Jesen, odvalila sam na ovu priču!!
    Nego, neku noc, nakon tko zna kojeg budjenja zbog podoja ustajem, dizem L iz krevetica i hodam po sobi.
    Pita me muz sto radim i ja mu odgovaram da cekam da podrigne. Na to ce on meni: A, da ju prvo nahranis?!

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj matahari prvotno napisa Vidi poruku
    I ja!

Nego, neku noc, nakon tko zna kojeg budjenja zbog podoja ustajem, dizem L iz krevetica i hodam po sobi.
    Pita me muz sto radim i ja mu odgovaram da cekam da podrigne. Na to ce on meni: A, da ju prvo nahranis?!

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Jesen u meni prvotno napisa Vidi poruku

Hahaha, ne mogu virovati!!
    Cure lude ste skroz!! Ne rade mi sajlići pa ne mogu dočarati koliko se sad cerim.

A ja sam prošli tjedan kog ginekologa u čekaonici srela poznanika i stala malo popričala, a kraj njega sjedi neka žena trudnica, ja joj cila srdačna pružila ruku : "Maja, drago mi je, ajme super da će te dobiti bebu, pa kad je termin ...." Vidim je žena me čudno gleda, a i poznanik. Pitam ja :-"Ovo ti je žena?" -"Ne." Ajmeeee!!!!!

Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

nana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nedavno ulazimo Grom (moj pas) i ja sa susjedom u lift, tip simpatičan i kaže on meni "jel to Grom, onaj koji je lajao kada bi vidio mog dedu..." Pitam ja na to čovjeka "jel deda možda ima naočale, jer Grom zna zalajati radi naočala..." a tip se nasmije i odgovori mi "suseda, ne deda kao djed, nego se moj pokojni pas zvao deda.." .

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

I ja!

Dragonfly avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Dobro da je ova tema isplivala opet, svima nam treba malo smijeha ovih dana. Evo ja se baš danas sjetila jednog svog bisera, doduše starog par godina, ali dobar je. Najela sam se jednu večer uz film čipsa od paprike i bila sam poslije žedna ko pas. Napila sam se vode i išla spavat. Po noći mi se pripišalo. Lijepo sam se dignula, otišla u kupaonu, digla dasku, sjela i pustila onako junački mlaz, kad se odjednom trgnem i osjetim da sam mokra. Probudila sam se sjedeći u krevetu u lokvi. Sanjala sam da sam se dignula i otišla na wc, a ustvari sam se lijepo popišala u krevet. Sreća da se mala baš odvikavala od pelene pa smo imali gumiranu plahtu ispod, inače bi morali kupit novi madrac. MM je odvalio od smijeha, danima me zaje... zbog toga.

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Ja sam se tako jednom u polusnu ustala i onako u mraku upala u wc školjku jer netko nije spustio dasku. A jednom je daska bila spuštena, skupa s poklopcem, pa sam sjela na to.

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ja sam blago neuracunljiva otkad sam rodila, umor radi svoje. Kaze muz da je citao clanak o psihomotornim sposobnostima umornih vozaca i onih pod utjecajem raznih opijata. Umorne majke i pijani vozaci jednaka su prijetnja u prometu.
    Sve sam vise sklona tome vjerovati, sudeci po sebi.
    Neki dan spremam se u grad, muz ostaje doma s L. Cijeli dan frka strka, umorna sam ko' pas. Obukla se, jos se samo moram izdojiti. Sjedam pred tv sa izdajalicom i pocinjem se izdajati. Nakon par minuta osjetim toplinu koja mi se razljeva po krilu. Pogledam bolje i skuzim da na izdajalicu nisam stavila bocicu. Status: dijete gladno, odgodjen odlazak u grad, ponovno presvlacenje.

mamalada avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Pada mi na pamet biser frendičinog malog. U "nikoli šubiću zrinskom" bojni poklič glasi: mač iz toka, braćo. Naravno da je micek pjevao : mač istoka, braćo ili, meni stoput bolje: mač i stoka, braćoooooo

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj boškarin prvotno napisa Vidi poruku
    Moja kuma je godinama pjevala od Queen AJ VONT TU POMFRIIII umjesto I want to break free...

vriiiiiišt!!!!!!!!!!!

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj mishekica prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam se tako jednom u polusnu ustala i onako u mraku upala u wc školjku jer netko nije spustio dasku. A jednom je daska bila spuštena, skupa s poklopcem, pa sam sjela na to.

Nije to niš. Ja sam jednom na ribarskoj večeri ušla u onaj montažni wc i kako je bila noć a nisam imala ni mob da si posvijetlim, pretpostavila u onoj tami da je poklopac dignut tj, štoviše da ga ni nema. Naravno nisam sjela pa sam onako iz zraka zalila i škužila da poklopac postoji i da je naravno spušten. Kako mi je bilo straaaaašnooooooo sila nisam se mogla zaustaviti , pa je lijepo teklo van (iz wc-a po asfaltu). Od muke da netko nije skužio ostala sam tamo jedno 20 minuta...

naniluc avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj makita prvotno napisa Vidi poruku
    Idi, zauvijek zalupi vratima, idi, pusti da borim se S VRATIMA

Nego, vidim da je bilo spomenuto i pušenje... E, pa, moju dragu prijateljicu za vrijeme boravka u bolnici upitao je ginekolog koji misli da je urnebesno smiješan :" Gospođo, pušite li vi bio cigarete?", a ona njemu na čistom prigorskom: "Ne, zate ko mi smrdiju...."

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Hahaha.. cure zakon ste
    Moj mali susjed išao naručiti sladoled i kaže:"Ja ću kuglicu vanilije i kuglicu jagode i puno čokoladnog proljeva" - umjesto preljeva

mishekica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj naniluc prvotno napisa Vidi poruku
    E, pa, moju dragu prijateljicu za vrijeme boravka u bolnici upitao je ginekolog koji misli da je urnebesno smiješan :" Gospođo, pušite li vi bio cigarete?"
    Đizs, koji pacijent.

Dajte cure još neku pravu provalu. Fali mi smijeha.

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

neki dan bili na upisu i vrtić i kako je mjesto malo svi se znaju, teta u vrtiću viče za nama da pozdravimo mog svekra i ja joj odgovarom onako spontano :"I vi isto!!!" ????!!!!!
    ili
    sretnemo putem susjedu i ona viče iz auta nešto ali već skužiš po nekoj mimici ili čemu već da ne očekuje nikakav određen odgovor, pa ja po nekoj svojoj logici njoj vičem nazad :" ma bravo, bravo!!!!" ????!!!!! Kasnije me mm pita zašto ja ženi vičem bravo ako nas ona pita šta smo se isli rashladiti....

Ja kao da po svijetu hodam bez glave.....
    Posljednje uređivanje od Optimisticna : 08.07.2013. at 10:44

Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Optimisticna prvotno napisa Vidi poruku
    neki dan bili na upisu i vrtić i kako je mjesto malo svi se znaju, teta u vrtiću viče za nama da pozdravimo mog svekra i ja joj odgovarom onako spontano :"I vi isto!!!" ????!!!!!
    ili
    sretnemo putem susjedu i ona viče iz auta nešto ali već skužiš po nekoj mimici ili čemu već da ne očekuje nikakav određen odgovor, pa ja po nekoj svojoj logici njoj vičem nazad :" ma bravo, bravo!!!!" ????!!!!! Kasnije me mm pita zašto ja ženi vičem bravo ako nas ona pita šta smo se isli rashladiti....

Ja kao da po svijetu hodam bez glave.....

fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Genijalna temaaaa!!!!!!!!!!!!!

Kod mene umor čini svoje, pa tako imamo ručak za kumpir, umjesto obrnuto, pa velim dragom da mi da punjač iz frižidera... ima tako bisera
    Prije 20-ak dana ja spremala ručak i ostalo mi viška tikvice, ja ju zamotala i spremila u frižider. Tražim taj komadić tikvice istu tu večer i nema ga, ja kažem dobro, biće nevista uzela. Našla sam tu tikvicu za 3 dana u ladici di stoje žarulje i te gluposti!!! Pameti moje, ko zna šta sam ja mislila

mislava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

moj mlađi je svojedobno gledao crtić Vragolasti Denis i tamo je vidio praćku i sav se oduševio što je to.
    nakon par dana u dućanu trči sav sretan i viče od uzbuđenja: mama, mama, dođi vidi, našao sam sraćku! hoćeš mi molim te kupiti sraćku?
    ostali kupci su se dobro nasmijali.

mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Evo, jedan nedavni razgovor mene i MMa preko telefona.
    Uglavnom, isla sam s djecom na jedno veliko, travnato igraliste koje je on zadnji put vidio u nepokosenom izdanju.

Ja: bila sam na tom igralistu s klincima
    Mm: jooooj, nemoj tamo, tamo uzgajaju travu (krivo se izrazio, mislio je kako ne kose)
    Ja: (na pameti mi marihuana) ma daaaaaaj, pa gdje?
    Mm: pa tamo, na igralistu
    Ja: ma gdje, pa uopce nisam vidjela
    Mm: pa po cijelom igralistu, sto se cudis?
    Ja: (skroz sokirana) pa kako to nitko ne sredi (mislim na policiju)
    Mm: pa nece da pokose, ne da im se valjda
    Ja: pa nisam znala da se trava kosi? Ma tko to uopce uzgaja?
    Mm: kako nisi znala da se kosi? O cemu ti? Pa sama se uzgaja.
    Ja:kako sama? ( vec se stvarno pitam kamo sam se ja to doselila)
    Mm: ma o cemu ti pricas
    Ja: pa o travi, marihuani
    ......………

Ne moram vam ni pisati daljnji tok razgovora, smijali smo se ko ludjaci. Jos i sada se smijemo kada se toga sjetimo.

Stranica 5 od 6 PrviPrvi ... 3456 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •