Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: Molim pomoć!

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno Molim pomoć!

Molim neku dobru dušu koja je ujedno već pisala/predala molbu CZSS da odvoji pet minuta i pročita moju molbu

Unaprijed hvala

(gore u zaglavlju sam navela imena,adrese,telefone)

PREDMET: Molba za posvojenje

Poštovani,

U braku smo četiri predivne i ispunjene godine,nažalost,bez djece te Vam se obraćamo u nadi da ćete nam pomoći upotpuniti našu malu obitelj.

Od djetinjstva smatram da se roditelj ne postaje samim činom začeća i rođenja,već nesebičnim davanjem ljubavi,topline i potpore jednom malom biću,neovisno o tome tko ga je donio na svijet. Iskreno vjerujem da, dok pišemo ovu zamolbu,negdje neko dijete čeka na nas s jednakim nestrpljenjem s kojim mi išćekujemo nju/njega.

Ako bi to bilo ikako moguće,voljeli bi posvojiti dijete predškolske dobi jer je polazak u školu prva velika prekretnica u dječjem životu i smatramo da bi tako imali više vremena za upoznavanje i adaptaciju samog djeteta u novu sredinu.

Sigurni smo da djetetu možemo pružiti topao i stabilan dom te neizmjerno puno ljubavi i brige sa svih strana- i suprugovi i moji roditelji,šogorica,kumovi i bliski prijatelji nadaju se zajedno s nama.

Ja sam rođena 1982.godine, a suprug 1977.godine.

Oboje smo zaposleni u državnim poduzećima,na neodređeno vrijeme,ja kao referent za rješavanje o pravima iz mirovinskog i invalidskog osiguranja,a suprug kao nadzornik/inspektor za osovinsko opterećenje u XY.
    Imamo riješeno stambeno pitanje i u bliskoj budućnosti mislimo proširiti stambeni prostor.

Mogli bi napisati još mnogo stranica o toliko željenom djetetu,o nama samima i našem životu,poslu,obitelji...no nadamo se da ćemo o svemu tome imati priliku razgovarati tijekom samog postupka.

Unaprijed zahvaljujemo na posvećenome vremenu,

--------------------------- ---------------------------

U Rijeci,21.svibnja 2012.
    Posljednje uređivanje od čokolada : 22.05.2012. at 17:59 Razlog: uklanjanje osobnih podataka

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •