-
Molim pomoć!
Molim neku dobru dušu koja je ujedno već pisala/predala molbu CZSS da odvoji pet minuta i pročita moju molbu
Unaprijed hvala 
(gore u zaglavlju sam navela imena,adrese,telefone)
PREDMET: Molba za posvojenje
Poštovani,
U braku smo četiri predivne i ispunjene godine,nažalost,bez djece te Vam se obraćamo u nadi da ćete nam pomoći upotpuniti našu malu obitelj.
Od djetinjstva smatram da se roditelj ne postaje samim činom začeća i rođenja,već nesebičnim davanjem ljubavi,topline i potpore jednom malom biću,neovisno o tome tko ga je donio na svijet. Iskreno vjerujem da, dok pišemo ovu zamolbu,negdje neko dijete čeka na nas s jednakim nestrpljenjem s kojim mi išćekujemo nju/njega.
Ako bi to bilo ikako moguće,voljeli bi posvojiti dijete predškolske dobi jer je polazak u školu prva velika prekretnica u dječjem životu i smatramo da bi tako imali više vremena za upoznavanje i adaptaciju samog djeteta u novu sredinu.
Sigurni smo da djetetu možemo pružiti topao i stabilan dom te neizmjerno puno ljubavi i brige sa svih strana- i suprugovi i moji roditelji,šogorica,kumovi i bliski prijatelji nadaju se zajedno s nama.
Ja sam rođena 1982.godine, a suprug 1977.godine.
Oboje smo zaposleni u državnim poduzećima,na neodređeno vrijeme,ja kao referent za rješavanje o pravima iz mirovinskog i invalidskog osiguranja,a suprug kao nadzornik/inspektor za osovinsko opterećenje u XY.
Imamo riješeno stambeno pitanje i u bliskoj budućnosti mislimo proširiti stambeni prostor.
Mogli bi napisati još mnogo stranica o toliko željenom djetetu,o nama samima i našem životu,poslu,obitelji...no nadamo se da ćemo o svemu tome imati priliku razgovarati tijekom samog postupka.
Unaprijed zahvaljujemo na posvećenome vremenu,
--------------------------- ---------------------------
U Rijeci,21.svibnja 2012.
Posljednje uređivanje od čokolada : 22.05.2012. at 17:59
Razlog: uklanjanje osobnih podataka
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma