Pokazuje rezultate 1 do 50 od 59

Tema: četverogodišnjak, zaostaje li u razvoju?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

sorry, malo smo skrenuli s teme.

Ok, ne zanima ga, to ne znači niti da zaostaje u razvoju niti da ne treba pokušati i dalje kod njega pobuditi interes za to.

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Sirius Black prvotno napisa Vidi poruku
    sorry, malo smo skrenuli s teme.

Ok, ne zanima ga, to ne znači niti da zaostaje u razvoju niti da ne treba pokušati i dalje kod njega pobuditi interes za to.
    s prvim se slazem, s drugim ne

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Isto tako se slažem da su djeca različita, moj vozi bicikl bez pedala od cca 4 godine, a motorički je slabiji.
    Nikakav problem mu nije predstavljao bicikl, ali zato lopta, to je več "problem".

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Isto tako se slažem da su djeca različita, moj vozi bicikl bez pedala od cca 4 godine, a motorički je slabiji.
    Nikakav problem mu nije predstavljao bicikl, ali zato lopta, to je več "problem".
    Moja cura odmah odustaje kad treba uložiti manji napor. Nema problema s ravnotežom, hoda po gredi bez problema s 4,5 g je u jednom danu skužila kak održavati ravnotežu na rolama ali vuče noge, ne odgurava se. Na biciklu joj se ne da jer nije skužila u prvih 5 minuta, a više ju strah muči nego bilo kaj drugo. Ja imam isti problem pa znam da se ne smije forsirati.

S obzirom da s moje strane nema genetske predispozicije za motoriku, mislim da jedino kaj mogu joj dati uvjete da razvije svoje sposobnosti koliko može.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •