-
U kojoj banci unovčiti ček?
Molima Vas info u kojoj banci unovčiti ček (kanadski dolari) kolike su provizije i koliko dugo se čeka?
Negdje čitam daju odmah novce, negdje se čeka mjesec dana radi provjere, negdje uzmu, a negdje ne uzmu proviziju, ne znam da li to ovisi o iznosu?
Devizni imam otvoren.
Hvala
Posljednje uređivanje od mašnica : 13.06.2012. at 22:08
-
zaobilazi zagrebačku banku u širokom luku.....jako su bezobrazni
dobila sam od tete iz Australije ček i prvo nazvala banku i pitala da li ga mogu kod njih unovčiti...odgovor je bio:"daaaaaaa, nema problema"
otišla sam u poslovnicu, tamo su mi unovčili ček i nakon 5 dana me zvali da dođem vratiti novce jer oni nemogu unovčiti ček jer ne posluju s tom bankom!!!!?????
samo da nepomenem kakve su k*rve
pošto nisu imali moj broj telefona,djevojka koja je tamo radila se isto preziva kao ja djevojački pa su nju pitali da li me pozna. pošto mi je daljnji rod, rekla je da me pozna...onda su nju silili da dođe do mene. ona nema moj broj telefona nego je na zvala svoju tetu, koja je zvala mog tatu da joj daju moj broj!!!!! 
kad sam došla tamo, izvikala se na njih, rekla da ne želim dati novce jer sam ih potrošila i da šta nisu vodili računa o tome na vrijeme, nego me sad na takav način love "po selu" ko zadnjeg kriminalca, tamo neka babuskara mi je rekla da šta ja mislim,da će ona od svoje plaće vratit novce? i da ako ih sama ne vratim, da će ih sami skinuti s mog računa!!!!!
sad mi je žao što ih nisam tužila il bar u novine dala!
-
Najbolje bi bilo u banci u kojoj imaš devizni račun. Ovo štp si pitala ovisi o vrsti čeka, izdavatelju i iznosu. Ako nije veći iznos od 300 dolara, u Erste banci ako imaš otvoren devizni račun i položiš ček na račun, ne možeš dignuti 3 tjedna i nema naknade.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma