Pokazuje rezultate 1 do 28 od 28

Tema: pomoć, da li ići na Potpomognutu opl. ili ne

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Niko te neće odbit zbog djeteta.
    htjedoh reci da ukoliko zena treba terapiju tipa klomifen ili utrogest da joj nece dati dok doji. a ovako bez terapije moze ici do besvjesti na folikumetrije, ciljane odnose, cekiranje hormona..itd. dijete nije prepreka

@ana123
    dakle imas njemacko osiguranje?

ako odes u MPO centar, uzet ce te za touch ozbiljnije nego sto to cine obicni ginici. to je barem moje iskustvo. barem ovi ginici koje sam ja upoznala van MPO centara su obicno u djiru da si sa 35-37 jon cikenica i da za sve ima vremena. ima, ako su reporduktivni organi zdravi..a i tada se faktor godine ne smije bas toliko potisnuti kao sto to oni cine.

ako imas ili ces imati njemacko osiguranje a budes slucajno morala na IVF ili inseminacije (nadam se zaista da samo previse panicaris ), trebas poslati zamolbu za postpak, formular se dobije u MPO ordinaciji.
    za regularno lijecenje tipa pracenje ciklusa, cekiranje hormona, pretrage i slicno ne trebaju se slati nikakve zamolbe.
    samo ako ces ici u MPO centar ti treba überweisung od ginekologa. neki mpo centri te primaju i bez überweisunga..cisto onako ako ti ginic neda taj papir
    Posljednje uređivanje od spodoba : 15.06.2012. at 16:11

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •