Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 71

Tema: homoseksualnost

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno homoseksualnost

jeste i razmišljali o tome kako ćete se postaviti ispostavili se da vam je dijete homoseksualac?
    među prijateljima imam par homoseksualaca i za većinu znam da se to ne usuđuju priznati svojim roditeljima.
    užasavam se mogućnosti da jednog dana moj sin zazire od toga da meni prizna neku važni činjenicu o sebi i svojim sklonostima. da živimo unutar iste obitelji lažući se i skrivajući nešto jedni od drugih.
    jedina nelagoda koju osjećam pri pomisli da bi mogao bit gay tiče se činjenice da je homoseksualcima u našem konzervativnom društvu jako teško.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kako mame vrte u glavi sve i svasta, da, dogodilo se da sam i o tome razmisljala potaknuta nekim dogadjajima iz okoline.Ja sam tolerantna osoba i znam stosta prihvatiti pa tako bih prihvatila i svoje dijete sa takvim sklonostima.No, iskreno se nadam da do toga nece doci jer to uistinu komplicira zivot u bilo kakavom drustvu.I osim sto me hvata nelagoda od toga sto bi mog sina u tom slucaju cekalo hvata me nelagoda i od toga sto bih bila uskracena za jednu lijepu i vaznu zivotnu ulogu kao sto je: biti baka.
    Sve u svemu, male su sanse da do tako neceg dodje i u stvari o tome uopce niti ne razmisljam ozbiljno ali evo, ovo je bila prilika da se malo preispitam.

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

maajka, ne mora biti da ces biti uskracena bakinjstvom ako ti je dijete homoseksualne orijentacije - evo ja neki dan upoznala dvoje predivne djecice sa dvije predivne mame

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ah da, moram napomenuti da to nije bilo u Hrvatskoj nego u Kanadi, gdje zivim

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a možda ćeš imati još djece pa ćeš svejedno biti baka :D ja ih zato planiram troje
    a i ja sam o tome razmišljala, i budući da smo MM i ja stvarno totalno otvoreni i znam da kod nas neće biti tabu tema i pitanja, mislim (bar se nadam) da, ako će mi koje dijete biti homoseksulnih sklonosti, da mu neće biti bed to nam reći... pogotovo što ja jako otvoreno podupirem homoseksualce, njihovo pravo na brak, na djecu,...

dorena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ovako bi se mogla preispitivati do besvijesti, i ne mogu nista pametno konstatirati jer nisam u takvoj situaciji (djeca su mi jos mala ).
    lako je sad lako to govoriti, mislim da ce mi biti jedino vazno da je sretan. pa ako ga to usrecuje... boze moj. ni prvi ni zadnji.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja sam mislila samo da je MM taj koji previše brine i razmišlja.. on mi je to pitanje postavio kada se F rodi.. Šta ako bude ..
    Ja sam mu odmah ko iz topa ispalila da ću ga ja jednako (najviše na svijetu) voljeti i da je homoseksualac i da mi to ništa ne mjenja na stvari. MM se zgrozio!
    Pitala sam ga da li će onda tom činjenicom da mu DIJETE homoseksualca prestati biti DIJETE!?!? zamislio se i nije me više ispitivao.. bojim se da bi on to teško prihvatio (prevelika je konzerva!)
    Meni je to nepojmljivo!
    I potpisujem: najvažnije je da bude sretan a ja ću ga prihvatiti takvog kakav je! MOJ JE!
    Na tu temnu se opet nedavno povukao razgovor kada je moja mama pitala kako bi reagirala da želi postati svećenik.. (odakle im izviru ta pitanja, ne znam=?!?)
    Na to sam joj rekla da bi vjerojatno lakše prihvatila da je homoseksualac nego svećenik (naravno da se zgrozila!).

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

moja dva prijatelja su jako dugo u vezi i nikada nisu smogli snage to reći svojim roditeljima, koji se opet muče na svoj način i sigurno postavljaju bezbroj pitanja i sebi i njima. teško mi je i zamisliti kakav to teret svima predstavlja.
    mm i ja sa svojom kćeri od početka gradimo odnos pun povjerenja, trudimo se razumijeti i osjećati je. nesmije postojati ništa što će joj biti problem reći nam i što se nećemo potruditi razumijeti.
    ja bih htjela da leda bude svoja, samosvjesna, zadovoljna, ispunjena i sretna. u slučaju da voli i uspostavi kvalitetan ljubavni odnos sa osobom istog spola, imat će potpunu podršku svojih roditelja.

ona raste okružena različitim ljudima i u našoj kući je zabranjeno govoriti s predrasudama prema bilo kome i u bilo kojem kontekstu. tako da će jako brzo shvatiti da biti različit, na bilo koji način, ne mora značiti i biti loš.

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ja sam apsolutni homofobičar.... (ivarica editirala) i nadam se tj.molim Boga da me poštedi tog iskušenja.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ravnodusna sam prema homoseksualcima i ne potpadam pod trendove divljenja i obozavanja istih s jedne i odvratnosti i mrznje, s druge strane. Njihovo opredjeljenje - njihov problem.
    A tako cu odgajati i Viktora.
    Ispostavi li se da je on homoseksualan...pomiricu se s tim i zahvaliti Bogu da nije sta "gore"...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

ja nisam homofobičar, ali isto bi volila da nitko moj, pogotovo djeca ne budu homoseksualne orijentacije..najviše zbog užitka roditeljstva i obitelji kakvu mi imamo..
    ako bude ikakvih različitosti, nadam se da će biti prije svega sretni, ali i da ćemo imati svi skupa dovoljno "whatever" toga što bude trebalo za razumijevanje, ljubav i dalji život bez gorčine, predbacivanja i ostaloga

aries24 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

MM zna reći "svi smo mi Božja djeca", (pogledajte samo koliko je gay svećenika), ma šalu na stranu, mi smo totalno otvoreni prema svemu, homosex. su mi jako simpatični, pogotovo muški (onako feminizirani) i meni su svi ljudi LJUDI na prvom mjestu.
    Mi se znamo šaliti sa djetetom na taj račun i mislim si kako bi ljudi rekli da smo nenormalni, ali vidim da vas ima još
    Nadam se da će se vremena promijeniti kad naša djeca odrastu i da takvi neće imati problema u društvu, nego oni koji osuđuju, maltretiraju, siluju i sl. jer su takvi danas ugledni i priznati članovi društva.
    Mnogi kažu da je to sad postalo moderno i kako prije nije bilo "takvih" i prihvatljivije im je da netko vodi dvostruki život skrivajući svoje sklonosti nego otvoreno suočavanje jer je NJIMA neugodno u njihovom prisustvu.
    Ljubav je ljubav

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

P radije homoseksualac nego ubojica, narkoman, silovatelj, pedofil,... Kao što vidite ima puno toga "goreg".
    Naravno bio bi to šok i bilo bi mi krivo zbog okoline jer mu nebi bilo nimalo lako. Moj je i uvijek će to biti. Ali Mm na samu pomisao Malo je konzerva.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Svi kod Dille! Nakon par posjeta Nizozemskoj nitko neće biti homofob.

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa
    Nakon par posjeta Nizozemskoj nitko neće biti homofob.
    ja sam vjerovatno u tom slučaju(Holandije) izuzetak koji potvrđuje pravilo.S ti što moram reći da sam ja homomrzac iz ubjeđenja , ne po mentalitetu, odgoju(pogotov ne po odgoju) i sličnom.

Sad baš kontam, ja baš nisam osoba koja mrzi, čak šta više volim sve i svakoga, ali čim dođe tema homosexualizam meni padne crveni zastor na oči. Valjda svako mora imati nešto što pravo ne voli.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ja ne volim zle,prijetvorne i manipulativne osobe

za sve druge imam otvoreno srce

Mejra's mommy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj white_musk prvotno napisa
    ja sam apsolutni homofobičar ...ivarica editirala... nadam se tj.molim Boga da me poštedi tog iskušenja.
    WM, bas si komicar!!

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ja sam znala užasavati one koji bi šeretski rekli AA: "Eeee, kad ti budeš ganjao cure po školi..." A ja dodam: "Ili dečke."
    Mene se stvarno, ali STVARNO ne tiče tko s kime spava (dok god u pitanju nije MM ) - od Severine ili mog profesora francuske književnosti do mog sina kada odraste. To jednostavno nije moja stvar. I ne može utjecati na moju ljubav prema njemu.
    I potrudila bih se olakšati mu život tako da, ako želi, može živjeti u npr. Danskoj, Nizozemskoj ili Kanadi jer sumnjam da će se situacija u HR puno promijeniti po tom pitanju.

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

mommy, lijepo si to rekla. potpisujem!

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i ja

JBT avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Nemam ništa protiv h. i ako koji ili sva trojica od mojih sinova budu h. biti će mi žao samo radi unuka jer gledajući moje starce kako uživaju sa unucima mislim da je to nešto posebno (ponekad pretjeraju ali dobro).
    Živio sam 3 godine u Norveškoj i tamo je to nešto najnormalnije. Nakon nekog vremena (cca 6 mj.) prestao sam i primjećivati dvojicu ili dvije kako se grle, ili šeću cestom držeći se za ruke. U zgradi gdje sam živio najbolji susjedi su mi bili dva h. i kada smo se sreli super smo popričali (jest da su zagrebli moj auto i nisu se javili - p..... jedni , ali nije bilo ništa strašno pa nema veze)

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Sad mi se mota po glavi jedan od onih scenarija kad mi Dora za nekih 20 godina na Badnju večeru dovede curu a ja se skljokam u nesvijest
    Ma uopće ne razmišljam o tome,iskreno ne bih voljela ali Bože moj....
    Imam jednog frenda kojeg obožavam a o kozmetici za njegu tijela i lica,te novim trendovima u modi zna više od bilo koje cure koju poznam. On je moj ..........uh zaboravila sam kako se zvao onaj homoseksualac iz Sexa i Grada.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

white musk, kakvog ubjedenja?! :shock:

"jeste i razmišljali o tome kako ćete se postaviti ispostavili se da vam je dijete homoseksualac?"

Ne. Ali kad vec spominjes.... ne bih voljela da 'se ispostavi'. I znam da se ne bih 'postavljala'. To je moje dijete ali svoja osoba.

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Lilly prvotno napisa
    white musk, kakvog ubjedenja?! :shock:

vjerskog

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A koje si ti to vjere, koja potice na i opravdava mrznju? Ne netoleranciju. Mrznju.

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Ancica prvotno napisa
    A koje si ti to vjere, koja potice na i opravdava mrznju? Ne netoleranciju. Mrznju.
    u islamu je homoseksualnost zabranjena i nailazi na svaku osudu.

A mržnja prema tome je moja, moja lična.

Znači protiv toga sam iz vjerskog razloga , a mrzim , jer tako osjećam.

KOd nas je i abortus zabranjen, ali ja ne mrzim žene koje abortiraju, samo ih ne razumijem.

ivarica editirala

Kad smo već kod toga,jel u katoličanstvu homoseksualnost dozvoljena?Mislim, ne pitam, kako vi osjećate, nego da li homo-brak moguće zaključiti u crkvi?

ivarica editirala

S ovim zaključkom se povlačim sa ove teme, jer se bojim, da će otići predaleko u pogrešnom smjeru.

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Sa vjerskog (krscanskog) stajalista to ne mogu odobravati. Ne kazem da mrzim, ali ne odobravam. I da, palo mi je na pamet to. Ali majcinska ljubav jaca je od svega i da mi to djete jednog dana kaze (a nadam se da nece) bilo bi tesko, ali bih prihvatila i prilagodila se tome.

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mogu si hiljadu gorih stvari zamisliti što bi mogli biti u životu, nego homoseksualci. I bit će mi žao ako to budu jedino ako budem uskraćena za unuke.
    Ali ako oni budu sretni, i ako time nikome ne štete, ja ću se s time pomiriti.

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Uh, s onim 'nikome ne štete' mislila sam na što god u životu bili i radili.

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa
    Svi kod Dille! Nakon par posjeta Nizozemskoj nitko neće biti homofob.
    Eh, moja cokoladice... a ja sam sklonija potpisati wm nego ostale, osobito otkad zivim u NL. Dok sam zivjela u RH nisam poznavala niti jednog homica (ako ne racunam jednog profesora s faksa i jednog kolegu iz razreda iz gimnazije, kojeg sam nedavno vidjela medju Iskoracenima) i bila sam krajnje liberalna, zgrazala se nad homofobima (a posebno nad rasistima i ksenofobima) i drzala se mota "Live and let live".

A u ovih 5 godina NL zivota postala sam jako konzervativna, izrazito ksenofobicna (licemjerno, jel' da?), prilicno rasisticna, te najvise od svega superhomofobicna. Jednostavno, drustvo je krcato imperativima tolerancije, razumijevanja i podrske, dok je u svakodnevnom zivotu situacija, po mom iskustvu, potpuno drugacija.

Primjer: moji susjedi. (pocinjem zvucati kao ja-ma :zakolut. Cetveroclana obitelj, zena, muz i dva sina. Rodjeni Nizozemci, oboje iz nizozemskih gradskih obitelji. Sami sebe nazivaju 'doorgesnede Nederlanders' - prosjecni Nizozemci. Jednog dana muz odluci da vise ne zeli zivjeti sa zenom i djecom jer se zaljubio u svog sadasnjeg partnera. Prolaze kroz tezak period, zena je izvan sebe od soka, tek nakon dugotrajne psihoterapije prihvaca situaciju uz mantru:"Pa dobro, barem me nije ostavio zbog druge zene". Mladjem sinu tatinog partnera predstavljaju kao tatinog asistenta koji ce ubuduce zivjeti s njim. Stariji sin, kojem su pokusali objasniti da tata vise ne voli mamu nego svog partnera i da je to normalno, ima traume u skoli, djeca mu se izruguju iz dana u dan, situacija je toliko teska da mora promijeniti skolu. Pa jos jednu. Pa sele iz grada, navodno zbog maminog posla. Dijete je ocajno, depresivno i zeli prekinuti svaki kontakt s ocem.

Da covjek stvara sliku o NL drustvu na osnovu onoga sto vidi na televiziji, pomislio bi da je NL iskljucivo homo-drzava - u svakoj drugoj reklami se moze vidjeti homoseksualna obitelj i ja vjerujem da je ljudima vec preko glave tog silnog forsiranja. Meni osobno, gadljivost je dosegla vrhunac emisijom Herken de homo (Prepoznaj homica), jednom vrstom realityja, u kojem se mlada zena ima priliku druziti (granice intimnosti nisu postavljene) s odredjenim brojem izuzetno zgodnih mladica, te na kraju mora prepoznati koji od njih je homic. Sodoma i Gomora! Stvaranje emisije opravdano je objasnjenjem da je osmisljena i namijenjena homoseksualcima, te stoga i krcata reklamama za proizvode koji su medju njima popularni, a oni su poznati kao dobri potrosaci, osobito luksuzne robe. Dakle, cista komercijalizacija upakirana u kvaziliberalizam!

E sad, kako bih reagirala da mi netko od moje djece doma dovede istospolnog partnera... ne znam. Sigurna sam da mi ne bi bilo drago. No, isto tako sam sigurna da njihov izbor ne bi utjecao na moju bezgranicnu ljubav prema njima (ali bih zato bila u stanju partneru/partnerici oci iskopati. No, kad bolje razmislim, mislim da cu tako ionako iskopati oci svakoj/svakom potencijalnoj/om snahi/zetu. Ja, naime, spadam u one mame koja ce svoju djecu svaki dan zivkati i pitati da li su jeli kuhano, da li su se dovoljno toplo obukli i s kim su i do kada sinoc bili vani... I uvjerena sam da nece nikada naci partnere koji bi bilo dovoljno dobri za njih... Uh, grozno je to kad vec sad znas da ces biti najgora svekrva/punica na svijetu...).

dijanam avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

cista komercijalizacija upakirana u kvaziliberalizam!
    Dille :D
    Meni se takvom cini atmosfera u cijelo Evropi (ne iskljucujuci tu i Hrvatsku).

Zoila avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Stav mi je negdje kao Audrey-in, bitno da ne krse zakone, da ne povrijede druge (ovo se odnosi na ono sto je Dille pisala, jadna ta obitelj!), i bitno da sire pozitivne vibre, sto god bili u zivotu (hetero, homo ili bi...)

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sad ću ja malo skrenut s teme, ali zanima me nešto.

dosta vas je ovdje napisalo "bitno da nije ubojica, bitno da ne krši zakone..."

ok, i meni je to "bitno" (nije mi to adekvatna riječ, ali nek bude).

ali ako moje dijete bude i masovni ubojica silovatelj, ja ću ga svejedno voljeti. bar mi se tako čini.

što vi mislite o tome?

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa

ali ako moje dijete bude i masovni ubojica silovatelj, ja ću ga svejedno voljeti. bar mi se tako čini.

što vi mislite o tome?
    mislim da si upravu i da je majčinska ljubav lišena svakog uvjeta.Djete ne treba ništa uraditi da ga voliš niti može uraditi nešto pa da ga više ne voliš.Eh što ti je biti mama.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

dille, mozda je to zato sto su homo jednako tako ljudi sa istim manama i vrlinama kao i hetero, samo im je spolna orjentacija drugacija.

oni nisu ni bolji, ni gori. ( mada se u smislu tkz. pozitivne diskriminacije ponekad pokusavaju prikazati kao da su bez mane)
    sto isto tako znaci da postivanje prava na razlicitost legitimno samo po sebi, a nije ovisno o tome da taj razliciti mora biti svetac u ljudskom obliku.

reality show je meni sam po sebi prestrasan, a potpuno mi je svejedno, da li su likovi hetero, homo, prikazuju porod vlastite djece ili bilo sto drugo.

price poput tvojih susjeda, samo u hetero varijanti imas posvuda oko sebe.

ps. vrati se ti sto prije iz Nl-a. ta zemlja ti ne cini dobro.
    s obzirom na sve "vatrene" postove snaha na ovom forumu bolje je biti dobra svekrva. jer mi se cini da danas snahe kopaju oci svekrvama.
    ja cu (zasada) biti samo punica. mozda je to ipak malo lakse.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa

što vi mislite o tome?
    Ja mislim da to ne bih mogla prezivit. Sigurna sam da bih na licu mjesta umrla kada bih saznala da mi je dijete masovni ubica ili sl. Mislim da bi me ubila ljubav, a i preveliko razocarenje.
    Ja opet na homosekusalizam gledam kao poremecaj. ne bih voljela da mi je dijete homosekusalac, ali ako se desi, desi. Nemam nista protiv homosekusalaca, niti mi se gade, niti ih podrzavam. To je njihov zivot koji se mene ne tice. I kao sto MP kaze "briga me ko s kime spava izuzev ako to nije MM"
    :D

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

dajte o ubojicama otvorite neki drugi topik.
    nepihvatljivo mi je pisati o homoseksualnosti i heteroseksualnosti (jer koje razlike) u istom topiku s devijantnim i neprihvatljivim ponasanjima (serijski ubojice i ubojice uopce).

o homoseksualnosti imam jednak stav kao i o heteroseksualnosti.
    kao sto mene prihvacaju heteroseksualnu, ne dodjeljujuci mi zbog tog ni pluseve ni minuse, tako i ja druge prihvacam homoseksualne, biseksualne, aseksualne, transseksualne, ne odredujuci ih po tome.

a ako se moje dijete rodilo kao homoseksualac, nadam se da nikad nikad nece biti u strahu i nelagodi meni o tom pricati.
    i nece mi biti zao zbog icega, cak ni zbog unuka (nadamo se da ce se svijet poceti malo brze okretati u sljedecim godinama pa zasto ne i unuci), bit ce mi zao samo toga sto se kao aktivistica nisam vise zauzela za prava seksualnih manjina.

Početno

Citiraj seni prvotno napisa
    Da, ALI! Seni, nisi shvatila. Uopce nije bitno koliko su ovakve price ucestale. Bitna je reakcija okoline! U ovom slucaju, skolske djece koja su zagorcavala zivot 10-godisnjaku zato sto mu je otac homo. I nemojte sad reci:"Joj, pa djeca znaju biti jako okrutna!" Niti u tome nije stvar. Stvar je u tome da drustvo koje se trudi prikazati kao liberalno i tolerantno to uopce nije. No, da ne odem predaleko, stajem na vrijeme...

I sigurno bih voljela svoje dijete i da je ubojica ili silovatelj (o Boze, koja morbidna recenica!). Samo bih se cijelog zivota pitala gdje sam pogrijesila...

Marelice, 8) .

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj dille prvotno napisa
    Da, ALI! Seni, nisi shvatila. Uopce nije bitno koliko su ovakve price ucestale. Bitna je reakcija okoline! U ovom slucaju, skolske djece koja su zagorcavala zivot 10-godisnjaku zato sto mu je otac homo. I nemojte sad reci:"Joj, pa djeca znaju biti jako okrutna!" Niti u tome nije stvar. Stvar je u tome da drustvo koje se trudi prikazati kao liberalno i tolerantno to uopce nije. No, da ne odem predaleko, stajem na vrijeme...

I sigurno bih voljela svoje dijete i da je ubojica ili silovatelj (o Boze, koja morbidna recenica!). Samo bih se cijelog zivota pitala gdje sam pogrijesila...

Marelice, 8) .
    joj dille pričaš mi iz duše.

pusa od mene pravog muškarca

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj dille prvotno napisa

Marelice, 8) .
    joj dille pričaš mi iz duše.

pusa od mene i pravog muškarca

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

:?

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

pa ja sam cula da ta takozvana liberalnost i tolerantnost nizizemske vrijedi samo u amsterdamu (ti si u den haagu ?), a da su ostali dijelovi zemlje prilicno konzervativni. (barem tako kazu nasi prijatelji koji zive u amsterdamu).

nasih par dobrih prijatelja kao i prvi susjedi su homoseksualci i ne vidim da sam sa njima drukcija nego sa onima koji su hetero, bi ili sto vec.

sve u svemu potpisala bih ovo sto rece ivarica i odjavila se s teme, jer prelazimo u zonu rasprava o razlicitim pogledima na svijet i sire.
    i tu nekih rezultata neci biti.

a moji stavovi o tim i slicnim temama su i tako poznati.

Početno

Citiraj momze prvotno napisa
    :?
    A znala sam cim sam procitala da ce se krivo shvatiti. Pa sam potrazila originalni post gdje se 'pravi muskarac' prvi put spominje. Dakako, odnosi se na Isaa, u nasoj medjusobnoj komunikaciji.

moj isa je lud za Gunsima i Deep purplom.Kad moj mama nesto pusti , on kaze hoce pesu za pjave muskajce.A mom muzu ko zakletom rokeru lale na sve otvore izlaze.
    ili Rastuzuje ga muzika?

Seni, sve OK. Sad ce Lilly, tako ionako...

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Nemam ništa protiv homoseksualaca. Ne poznajem niti jednog osobno ili niti ne znam da to je. Svatko ima pravo na izbor iako mislim da kod njih to i nije stvar osobnog izbora.
    Da mi dijete jednog dana kaže (a nadam se da bi jer nemamo predrasuda - barem ja) da je homo, naravno da ne bih skakala od sreće ali prihvatila bih to bez riječi. Strah bi me bilo za njega jedino zbog toga što znam u kakvoj sredini živimo i kako bi ga drugi tretirali. Za unuke bi mi isto bilo žao, ali nadam se i da on neće ostati jedino dijete u obitelji pa da za to nema prevelikog straha.
    S druge strane, puno je veća vjerojatnost da bude neplodan pa o tome nitko niti ne razmišlja.

A za ovo drugo bi isto kao i dille sebe ubila razmišljajući gdje smo pogriješili i najveći dio krivice pripisala samoj sebi i MM-u. Isto tako i za drogu. Ali to nema nikakve dodirne točke sa homoseksualnošću pa stvarno nema smisla o tome ovdje raspravljati. Nije samo stvar u tome što je ovo drugo krivično dijelo nego i u tome što mislim da je homoseksualnost nešto na što ne možeš utjecati.

Arwen avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

ja ću samo reći moj je i biti će moj bez obzira na sve
    i jednostavno ima svu moju bezuvjetnu ljubav

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Iskreno, ja nemam pojma kako bih reagirala...
    Ni bi li mi bilo svejedno, ni bih li bila ljuta, tužna, razočarana, prestrašena, sretna...
    Kao što ne znam kako bih se osjećala da otkrijem da me muž vara...
    Dok se ne dogodi, jednostavno ne mogu predviđati kako bih se ponašala...

Ines avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

potpisujem ivaricu od d do tocke

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Sad ce Lilly, tako ionako...

:? jel' ja to imam imidz?

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Čula sam neki podatak da je svaki mislim deseti čovjek u svijetu pa tako i u Hrvatskoj homoseksualac.Kod nas ih nema tako puno tj. bar ih mi ne viđamo jer se vjerovatno mnogi koji i pomisle na to cijeli život bore protiv toga.Kad bi mi postali jako liberalni kao što je možda slučaj u Amsterdamu,vjerovatno bi se iznenadili koliko ih možda i poznajemo.Upravo zbog tog srama ili straha mnogi se ne otkrivaju. Ako su u braku onda zbog bračnog supružnika ili djece.A da ne govorimo o strahu za posao,ili hoće li te neki ćelavi huligan na cesti opaliti po glavi zbog onog što jesi.Da nije tako onda možda ne bi bilo ni one priče o susjedima od Dille. :/

Gost 1 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

mržnja prema tome je moja, moja lična...mrzim , jer tako osjećam...S ti što moram reći da sam ja homomrzac iz ubjeđenja , ne po mentalitetu, odgoju(pogotov ne po odgoju) i sličnom...
    Bravo, W-M, to je stav!
    :D

kak ti se to manifestira, mislim ta mržnja, kako ju prepoznaš u/na sebi:

Dobiš osip?
    Ti dođe želja kojeg preobratit, ono učinit dobro djelo, pa svima dobro...?
    Zbrišeš na drugu stranu ulice (da se ne zaraziš)?

Daj, pričaj malo, ovaj topic postaje dooooooosadan

ivarica editirala post

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •