-
čokolino ili....
moj bembo neće ni da pogleda čokolino ili bilo što drugo tog tipa. neće ni kupovne kašice. ja njemu smiksam ujutro bananu ili krušku ili drugo voće, (kršitelj koda)3 i bio keks i on to pojede, a prije spavanja to isto osim voća. neki dan sam mu pokušala "podvaliti" čokolino, ali samo je prezirno pljunuo.
što se tiče kašica nisam mu nikad ni davala kupovne misleći da je bolje kad ih ja zgotovim doma(imala sam uvijek vremena zahvaljujući mom divnom poslu
), ali sad sam došla u fazi da ćemo putovati nekoliko puta u kratkom vremenu, a meni je već dosadilo nositi juhe na put ili te domaće pripravke jer se obično zmeljamo i on i ja. i dalje tvrdim da je zdravije kad mu ja npr.napravim krem juhu od šinata nego da mu dam hip od špinata s vrhnjem, ali bar ponekad tj.rijetko dobro bi mi došlo kada bih mu to mogla dati. on neće pa neće kupovno, čak neće ni onu famoznu hip kašicu za laku noć. jednostavno ne želi. sad, meni to nije problem kad sam doma, ali kad ideš na put onda ti tako nešto postane noćna mora. što mi savjetujete?
:?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma