-
Hvala cure, ima super savjeta. Probat ću ga sad odmah pustiti van iz sobe, do sad bih ga uglavnom pokušavala dobiti da ostane u sobi, i time mu valjda samo digla živac. Jednom ga je umiirila i neka muzika, zvukovi za uspavljivanje, pustila s youtube-a, ali naravno laptop je morao biti na krevetu i on leći pored njega. Nakon 45 minuta sam bila sigurna da spava i išla sam maknuti laptop, ali je otvorio oči iste sekunde i imali smo još pol sata scene.
Probat ću nekako i da probamo spavati u 21h, ali to je stvarno tako teško izvesti kad tako kasno dođem po njega, i kasno dođemo doma... probat ću.
Što se tiče vikend uspavljivanja, imali smo i mi vožnje samo zbog toga, ali onda si ja već isplaniram čitanje knjige u autu, jer ga ni nakon 5, 15 ili 30 minuta ne mogu izvaditi i odnijeti na drugi kat, a da mi se ne probudi. I urla. Pa ga ja pustim sat i pol neka spava. Baka ne pali, prije dva tjedna ga je i ona nosila 2 sata i zaspao je tek u pola 4.
Čudoviše malo. I ako to sve urla samo zbog vrtića u koji ide 2 i pol mjeseca, a kad smo imali "tetu vikalicu" nije imao tantrume - onda ću ga razbiti
. Sad ću još žaliti zbog nje. Nadam se da je to ipak zato što ima 2 godine (ni onda se nije dao vikednom na spavanje, a navečer skoro do 23, ali je barem njoj odspavao po 3 - 3,5 sata pa je bio naspavaniji).
Nisu night terrors, budan je on...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma