Da li će se tijekom ožujka organizirati pregled autosjedalica u Zagrebu? Puno hvala na informaciji unaprijed.
Da li će se tijekom ožujka organizirati pregled autosjedalica u Zagrebu? Puno hvala na informaciji unaprijed.
Hoće li se u skorije vrijeme organizirati nešto i u Rijeci!?
Kea, hoce al jos nije utvrden datum. Najvjerojatnije 19.3. al to jos nije potvrdeno.
mala laia, radimo na tome da pronademo izvediv datum za pregled u Rijeci unutar sljedecih nekoliko mjeseci.
E puno hvala. Uskoro ćemo moći malo van sa bebom pa bi htjela biti sigurna da je sjedalica dobro montirana i da ona u njoj dobro sjedi, nekako mi se čini da sva upadne u nju. Postavili smo je na stražnje sjedalo iza suvozača da gleda prema nazad, tako je u uputama ali ja je onda ne vidim. Gdje se može kupiti to ogledalce koje se montira da se bebu može vidjeti?
super, super.Ancica prvotno napisa
do tada cemo valjda kupiti novu autosjedalicu :D .
a split?
pleeeeease
nama sve nesto nije stabilno, stoji cudno itd
krivo je montirano garant
za Slavoniju ste isto bile rekle 3. mjesec, hoće li biti šta od toga?
Osijek, 26.03.anjica prvotno napisa
Parkiralište na Gornjodravskoj obali (kod Bijele lađe). Vrijeme: 10-13 sati.
Samo me ne pitaj kako da dođeš do tamo![]()
pa sad ako možeš napiši mi gdje treba skrenuti ....Samo me ne pitaj kako da dođeš do tamo :mrgreen![]()
Napiši ti meni![]()
Pa tamo nema nikakvog shopping centra. Kako bi znala doći do tamo autom?
Ne Rupa. Ako hoćeš preciznije, ispred Galije(onaj splav restoran-kafić). Skreneš iz Strossmayerove kod Viktorije dolje.
Jel se zna nešto za Split? Triba nam stručna pomoć za montirat sjedalicu ja više neznam kako da mi uspije da bude čvrsta i sigurna.
Hvala.
Vidim da ti je i Zg u potpisu.
Tu su svaki mjesec pregledi :D
znam, ak uspijemo uskladiti auto, sjedalicu (i bebu) dodemo mi u zg. na testiranje...al ovaj put mislim da ne...casper prvotno napisa
makar negdje je bilo spominjanja za zadar...koliko se sjecam...
![]()
Nitko se ništ ne prijavljujeJanoccka prvotno napisa
tko dolazi???
Mi dolazimo.
Nitko se ništ ne prijavljujeJanoccka prvotno napisa
tko dolazi???