Pokazuje rezultate 1 do 38 od 38

Tema: Najbolje novčano ulaganje za dijete-bebu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

danas je u večernjem tekst da su limitirane isplate kako s dječje tako i sa stambene štednje otvorene na dječje ime. moram priznati da mi se to ne sviđa, primjerice ako želimo platiti djetetu neku edukaciju prije 18te godine, nećemo moći raspolagati sredstvima. znala sam da je tako za štednju u štedionicama, ali mislila sam da se to ipak ne odnosi na stambenu štednju. sad moramo dobro razmisliti gdje ćemo uložiti.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    danas je u večernjem tekst da su limitirane isplate kako s dječje tako i sa stambene štednje otvorene na dječje ime. moram priznati da mi se to ne sviđa, primjerice ako želimo platiti djetetu neku edukaciju prije 18te godine, nećemo moći raspolagati sredstvima. znala sam da je tako za štednju u štedionicama, ali mislila sam da se to ipak ne odnosi na stambenu štednju. sad moramo dobro razmisliti gdje ćemo uložiti.
    Ja sam u svezi ovog jučer pitala svoju bankaricu i rekla mi je da za stambenu štednju na djetetovo ime nema u Zagrebačkoj banci nikakvih ograničenja.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    pišem za wustenrot štedionicu, jer za nju znam - stambena štednja se otvara na djetetovo ime uz zakonskog zastupnika. kada se predaje zahtjev za isplatu, sredstva mogu biti uplaćena na račun zakonskog zastupnika. to se radilo i radi se još uvijek bez problema. isto tako ako imate svoju štednju, a blokirani su vam računi (ovrhe), sredstva mogu biti uplaćena na račun supružnika, brata ili sestre,roditelja-uz kopiju njihovih kartica i osobnih iskaznica i obavezno napisati na neki papirić da je vlasnik ugovora blokiran i da se sredstva uplaćuju na brata/sestru/roditelja.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

dugoročno - ja sam za dobrovoljni mirovinski fond, istina da ga treba dočekat do 50 godine, ali najviše se dobije. uplaćuje se 100 kn mjesečno, a kada se zaposli nek si sam/a plaća. kroz neko vrijeme i kod nas će se ugasiti i 2 stup i neće više biti mirovina kao takvih, a sigurno će im biti lakše kad jednog dana dobiju novčeke. ja čekam da otplatim kredit još 6 godina , pa ćemo onda štediti. mali su pa stignemo skupiti nešto
    kratkoročno - stambena štedionica

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pisem s moba pa mi pobjegne..
    Odlicna stednja..
    sto se tice osiguranja,to je zeznuto zato sto si.primoran uplacivati svaki mjesec ugovoreni iznos a dobit nije zagarantirana uopce..dobit ovisi o.poslovanju drustva,moze je bit a i ne mora..znaci ako ugovoris da ti osigurana svota bude 3000 eura na 15 god.mjesecno moras uplacivati 20 eur i ako dozivis dobis te 3000 eur sigurno i plus dobit ako je ima a dobit se pripisuje svake godine..

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

S tim kad pogledas da mjesecno uplacujes 20 eur 15 god.to ispadne vise od 3000 eur..
    Tako da po meni ima puno boljih oblika stednje..
    Stambena mi je dosta bolja,em dobis kamatu ,em poticaj..a

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •