-
t-com telefonski banditi
Odlučila sam napisati što mi se dogodilo, možda nekome posluži informacija.
Nazove me neki operater iz t-coma i nudi max tv. Ja ne želim, pa nudi brzi internet (do tad nisam mogla imat zbog lošeg signala).
I za to kažem da ne želim za sada, ali da ću razmisliti. Tip ostavlja svoj mobitel da mu se javim. Mučio me 10-ak minuta pa sam otvoreno postala nervozna i pokušavam završit razgovor. Ali, ne, sad me još traži i broj osobne. Ja ne dam. On traži. Ja ne dam, i tako nekoliko puta. Onda kaže da mu je to dokaz da je razgovarao s vlasnikom telefona, izrecitira mi moj oib, broj korisnika u t-comu i na kraju mu dam; mislim, pa već sve o meni zna.
No, naljutio me jako tom nametljivošću, pa potražim ponude drugih operatera, kad sad već imam "signal" i odaberem jednu povoljnu.
Nakon 10 dana poštar mi donosi paket od t-coma - ruter za internet
Odbijem primiti paket i brzo šaljem e-mail t-comu, opišem onaj razgovor, navedem broj s kojeg sam primila poziv i mobitel dotičnog djelatnika. Odgovaraju mi da sam tog-i-tog datuma zatražila max adsl uslugu (!), da je automatski stornirana mojim odbijanjem paketa i da će "nadležne instance" provjeriti navedeno.
Danas dobijem poziv od svog novog operatera da je t-com odbio njihov zahtjev za promjenu operatera (koji sam ja potpisala!) jer se na moju liniju uvodi max adsl usluga! Sad opet zovi one idiotske brojeve na kojima nikako da pikneš koji broj treba stisnut da ti se javi operater i blabla... nekako uspijem i kaže t-com djelatnik da će se taj storno vidjet tek kroz par dana pa nek taj operater ponovi zahtjev. Sad sam već totalno paranoična i pitam ga 5 puta neće li mi na sljedećem računu već bit tih 180 kn za flet internet, uvjeravao me da neće.
Na kraju nisam toliko ljuta na njih koliko na sebe, inače sam za te telefonske prodavače odbojna kao stijena, što mi bi da mu dam broj osobne???
Valjda zato jer goooodinama preko njih imam fiksnu pa mislim da me poštuju kao korisnicu usluga (što sam pametna
)
Ima naivnih ljudi, a ako oni tako prodaju svoje usluge da prevarom dobiju broj osobne i naruče naivcu uslugu za koju će plaćat 24 mjeseca, onda su fakat banditi
Last edited by yellowkitty; 14.06.2012 at 13:25.
Reason: tipfeler