Mislim da su ove jeftine gumene. Kad klikneš neke s kožnim potplatom cijena je 300 ak kuna
Mislim da su ove jeftine gumene. Kad klikneš neke s kožnim potplatom cijena je 300 ak kuna
Meni su nedavno otkriće Guliverove balerinke. Udobnije su mi od Hilfiger balerinki a više nego dvostruko jeftinije. Dosad sam bila vjerna Hilfigeru ali ove godine mi se baš nijedne nisu sviđale pa sam krenula dalje u potragu.
zato jer je stavila fotku gdje se ne vidi pluto
ja imam ovakve
https://www.officeshoes.hr/cipele-bi...ce-madrid/7859
ali na uzorak zmije, a sada sam kupila nove jednobojne. oni ponekad imaju neke modele na sniženju, pa ih piknem jer mi je dućan blizu. Inače, ja sam u njima cijelo ljeto - nosim ih umjesto sandala, čak i na posao, a i vozim u njima. I na moru za večer - prek dana sam u japankama![]()
Ma, Nano, za ove klasične Birkice znam, imamo ih doma, ali one s fotke meni ne izgledaju čak ni kao gumene...![]()
Planiram si otići u Borovo još i po njihove balerinke. Ima tko iskustva? Zatežu li na peti?
Moja frendica je prezadovoljna. Meni su prekrasne, ali se bojim i preravne
da, evo informacija o proizvodu
skuplje
https://www.officeshoes.hr/cipele-bi...ce-madrid/7819
ove jeftine
https://www.officeshoes.hr/cipele-bi...ce-madrid/7831
samo što ni na jednim ne vidim pluto u sastavu
razlika je u tabanici, u skupljima je koža
Pluto je u gazištu, pod točkom 7
Potpisijem Barbi za Gulivera! Prezadovoljna sam udobnoscu balerinki, a i cijenom!
Ja volim Nine West jako, jer me njihove stikle nikad nisu nazuljale i jako su udobne. Medjutim, najudobnije cipele su mi jedne sandale iz CCC trgovine. Bile su jeftine, a jaaako su udobne i traju vec dosta. Imam i kozne balerinke iz tog ducana i isto su meke i udobne.
Imam ih ja, bijele, fora su skroz. Mislim, za $9, koliko sam ih platila.
Inace su kozne Birkenstock ovdje... puno. Puno, puno vise nego u Europi. Birki kostaju nesto manje (to su ove tu s druge slike koju je netko stavio, pluto/koza, a onda gornji dio od nekog PVC-a s flisom iznutra.
kakvi su im brojevi? ako nosim starke 38 uzimam i te birkenstock 38? modeli normalni ili širi?
neki dan kupila Gabor sandale
skupe ali vrijede![]()
moja tri para camperica su se raspala svaki nakon 9 godina - otpao im je komad dzona
ali meni je 9 godina uvrh glave za jedne cipele. dosade mi bratemili.
ja nosim 37,5 kojeg nikad nema, pa uzimam 38. Birkenstockice imam 37
ak ste u zagrebu, to i nije nekaj povoljna cijena. ja sam svoje platila 200 kn - u Birkenstock dućanu svako malo stave po par komada natikača na sniženje
Posljednje uređivanje od NanoiBeba : 21.06.2016. at 10:59
nano, je li i ove budu po toj cijeni ili samo natikače? https://www.officeshoes.hr/cipele-bi...ale-gizeh/7849
budu. bude svega, ali to mislim da stave kada im ostane po koji komad. kako mi je dućan blizu, povremeno pogledam - u stvari gledam kad mi treba. možeš mi na pp napisati što tražiš i koji broj, pa ti onak, svakih par dana bacim oko. Ja sam svoje uzela još na zimu, jer su mi se stare uništile
sada se ne mogu sjetiti koliko obično budu snižene, 30 % ili ovak kao i u Officeu 20%
Inače, koliko sam ja gledala Birkenstock ima po svim dućanima iste cijene
AdioMare ja sam širinom nema problema no smeta mi što su mi 38 na knap po dužini, a 39 malo prevelike.
Ove koje imam sam na kraju uzela 39. Sad baš planiram nove no možda ipak uzmem 38.
nano, eto tražim baš te sa slike. bilo koja boja osim pink. vel 38. ako ti je ali ono stvaaarno usput, virni! hvala ti!![]()
A gdje ti to gledaš?
Možda mi je kumi usput pa da ju zamolim da skrene ako ima šta![]()
Birkenstok dućan je u Importane galeriji, ulaz iz Smičiklasove.
To je prvi dućan Birkenstoka u zagrebu, a vjerujem da ih se u međuvremenu još otvorilo.
I imaju jednu policu sa snižnim modelima - i to uvijek, valjda tamo stavljaju modele kada ostale samo koji par ili koji se dogbro ne prodaju, kaj ja znam. Ja sebi uvijek nađem - ja volim one natikače, skroz otvorene, iako imam i dva para zatvorenih za po doma
Ne volim ih ni ja. One su mi za po doma. Najdraze su mi obicne natikace. One su i najjeftinije
Prvi Birkenstock, iliti originalni ducan, je bio preko puta Importanne Galerije, u Vlaskoj. Ulazilo se po stepenicama, njih 6-7, bile su strme i ruzne. Tamo sam kupila svoje zadnje zagrebacke Birkenstockice (proljece 2012).
Edit, lazem. Te zadnje sam kupila u Galeriji, u ovom ducanu kojeg spominjes! Par prije toga je iz ducana u Vlaskoj.
Posljednje uređivanje od Kaae : 29.06.2016. at 06:45
Došla sam se požaliti. Kupila predivne, predivne visoke špagerice na platformu, zlatne naprijed, ma milina za vidjeti, ali su me nažuljale već dok sam se spustila stubištem do auta.
Prošla dva ili čak tri ljeta sam doslovno preživjela u vrlo sličnim špagericama iz Lidla, dok se nisu raspale, ni u snu me nisu igdje zasmetale, doslovno sam mogla trčati u njima. I da, bile su jedno četvrtinu cijene ovih sad.
znači preporučaš špagerice na platformu iz lidla? good to know![]()
da, tang, izvrsne su bile. Ali nisu ih ponovili ni prošle ni ove godine u ponudi
btw, kakva ti je Nikel krema?
Birkenstockica sada ima i u Humanic-u. Ali u roku 2-3 dana planule, kao da su badava, a vulgaris model 320 KN, znači nikakva akcija
Prvi dućan Birkenstock je bio u Vlaškoj, poslije se preselio u Importane galeriju. Imaju jako puno modela, i uvijek imaju jednu policu sa po nekoliko sniženih modela (cca 20 do 30 %)
ajde da pitam, rado bi Gitice, samo me zanima isplati li se čekati kad imaju najavljeni sajam u nekom gradu ili je ista cijena i u dučanu, ako neko zna??
Meni su inače broj jedan cipele iz Jungle u Splitu.
Kozne, mekane, nikad me ne nazuljaju, uglavnom ih nosim jako dugo i puno.
Ne znam jesam li vec negdje napisala, prodavacica mi je tamo jednom rekla zgodan trik, kad su kozne cipele u pitanju, kod prvog nosenja, dobro je preko noci natopiti omeksivac za rublje na malo vate i staviti na mjesta gdje osijecamo da bi nas mogle stiskati, nakon toga kod nosenja noga ostavi otisak i cipela se prilagodi i ne stisce.
[QUOTE=zhabica;2980265]x
Mekane, udobne, cijena super![/QUOTE
Meni je upitna kvaliteta njihovog džona, tanak je par milimetara, osjetim svaki kamenčić. I unutrašnjost cipele mi se čini kao od kartona, ravna, bez ikakvih jastučića da bi noga bolje sjela.
Nosi li netko hogl cipele? Vidim da su dosta hvaljene. Ili eco možda?
Ja sam nedavno otkrila cipele Legero, za bakice, ima ih u Nami, jako su lagane i nevjerojatno udobne (i zovu se Der Leichtschuh).
Preporodila sam se otkad sam si kupila te cipele, inače sam imala neuspješni pokušaj sa Alegria cipelama.
Ne paše mi nikako ravna peta i tanki đon, ali ne paše mi niti previsoki čudnovati đon kakav imaju Alegria cipele.
a jesu te babaste kožne ili samo lagane?
Ja još nemam ni jedne hogl. Razmišljam o kupovini. Zimske, gležnjerice i sportske ravne, to uzimam timberland i odlične su mi. Sada bi balerinke i neke finije sandale da pašu na sve. Ranije sam kupovala hilffiger, ali više mi ne sviđaju. Ni kvaliteta, ni modeli koji su već godinama isti.
Ja bi balerinke, lagane, da odozdo imaju gumu, unutra kožu i mekane jastučiće koji prate oblik noge?
Postoji li to?