Clarks, imaju svoj ducan u west gate-u a drzi ih i humanic i jedan gore na katu u cco west.
Clarks, imaju svoj ducan u west gate-u a drzi ih i humanic i jedan gore na katu u cco west.
Ok pričekati ću malo, skoro bi trebao biti jedan
Evo bit ce na trgu bana jelacica 27.-30.5.
Sent from my HTC Desire 825 using Tapatalk
ja sam vec hvalila hogl, dodajem i ecco
ako uhvatim nebabasti model, kupujem, iako su skupe, ali i traju
zhabs, super trik s omeksivacem, zaboravila na njega, probat cu
doduse, zadnje stikle koje sam kupila online bih trebala citave u omeksivac potopit
al jos nisam odustala, doma ih nosim na deblje carapice :sexy:![]()
Ecco su dosta skupe, a imaju, po meni, winner modela i koma modela, vjerojatno je do mene i moje noge (ja sam starija žena s problemima), jer mi neki njihovi ulošci ne sjedaju. Pozitivno je kod njih što se svaki uložak može izvući (nisu lijepljeni... osim u sandalama recimo, koje su mi redom ugodne) i možeš staviti svoj ortopedski uložak (emoji sa štapom i sijedom bradom).
taj ecco fakat zaobilazim u širokom luku je je MM tamo jednom kupio cipele za tipa 700-800 kuna, koje su u roku 6 mjeseci izgledale kao da su stare 5 godina
Clarks ima cipela koje mi se sviđaju, ali pala sam u nesvjest kad sam nedavno u nekom dućanu (nije Clarks dućan, nego recimo Humanic) vidjela da se prodaje model koji sam si ja htjela kupiti kad sam bila na porodiljnom.
Sajam u Zg sa Giticama otkazan.
Kolko cca su niže cijene na sajmovima?
btw. ako se učlaniš u njihov klub za rođendan dobiješ 20% popusta
ja svoj ove godine nisam iskoristila
meni je ecco u zadnje vrijeme broj 1
super su mi njihove cipke
zanima me iskustvo s Deichmanom, kupila sam neke sandale pred mjesec dana, nakon nekih 15 dana vidim da se počinje odljepljivati prednji dio , a par dana kasnije i vidim kao zarezani potplat, kak se reklamira u Deichmanu?
Nisam nikad, ali je kolegica to iskusila. Zamjena ide u roku 30 dana uz predočenje računa: https://corpsite.deichmann.com/hr-hr...a-i-sigurnost/
Nazovi ih, možda je taj rok i dulji.
Nije točno.
Rok je šest mjeseci od kupnje.
Neovisno koji dućan je u pitanju.
Zakonski rok je šest mjeseci i ukoliko u tom roku dođe do oštećenja, dućan je dužan uvažiti reklamaciju.
Ja sam u Alpinu vratila cipele nakon pet i pol mjeseci jer su oba potplata pukla.
Cipele su preuzeli i za dva dana me prodavačica nazvala da dođem po druge ili novce.
Uzela sam druge, iste takve.
hajde da kažem kaj sam složila
bila ja danas U Deichmanu i kažem da me zanima reklamacia, pokažem tu jednu sandalu, veli žena skinite uloške, možete pokupiti novce ili zamjeniti nešto u dučanu. nije mogla prebacit lovu na maestro karticu, pa mi je na kraju dala gotovinu. sandale su kupljene 26.6. znači mjesec i tjedan dana kasnije rađena zamjena
Volim kožne sandale muške,ali kod svakih na početku radujem obavezno žuljeve,može li se protiv toga?
Naravno da treba imati račun od cipela.
Budući da sve račune čuvam, to mi nije bio problem priložiti.
Ja sam u deichmannu zamijenila cipele bez računa.
Imala sam slip i izvod sa kartice.
U bazi su našli kad i gdje sam kupila i koliko platila.
Prošlo je bilo cca 4-5 mj od kupovine.
Mogla sam zamijeniti za nove, i to sam učinila.
Poslano sa mog Lenovo P1a42 koristeći Tapatalk
I još ću pohvaliti fleksibilnost deichmanna kod zamijene robe-
Reklamirala sam u dućanu koji mi je bio najbliži, a ne u onom kojem sam kupila
Nakon odobrene zamijene- cipele sam zamijenila isto u najbližem dućanu, ne onom kojem sam kupila.
Poslano sa mog Lenovo P1a42 koristeći Tapatalk
Da, može se i po slipu izvući kad je kupljeno.
Tak sam ja jednom u Elipsu, davno, napravila.
Jelena,
zakonski rok je šest mjeseci.
Zakonski!
Kužiš?
Prodavač ti može dati duži rok od toga, kraći nikako.
Pitala sam i rečeno tri u planet obući,dechatlon sve godine
Ne. Zakonski rok za reklamaciju cipela je šest mjeseci i oni to svi jako dobro znaju.
U hervisu 30 dana ako provuces karticu onu njihovu za bodove 45 dana
Jel neko skoro kupovao Alpina gojzerice u Sloveniji,jesu li na sniženju?
Kupuje netko obuću u Puntinu, Ilica 37?
Kakva su vam iskustva?
Ja imam vrlo slične gležnjače marke LEGERO, kupila sam si ih lani u Nami. No, obzirom na krzno i toplinu to su meni buce za zimu i to kad padne snijeg.
One imaju sloj goretexa, pa je noga uvijek suha u njima.
Ove su slične http://www.legero.at/en/kollektion/s.../shoe-30952300
Da, sketchers (imam samo tenisice) su mi najudobnije tenisice ever, pogledat ću i ove zimske modele ako se mogu kod nas nabaviti (nisu kupljene preko neta) - hvala!
ja sam ipak jučer kupila opet niske Alpinke to mi je najbolje za jesenje kiše i snijeg, a ide i u šumu i planinarenje .....http://www.alpinasports.com/product/vento_low_lady/255
stare sam nosila punih dve godine, malko su se ufucale, pa su dobile nasljednice.
Dobro, u Puntinu nitko ne kupuje.
A Hogl?
Gledam njihove modele, a ruku na srce, može i ljepše. No, koliko su udobne i kvalitetne?
Za kupovinu gležnjerica i čizmica u Hogl-u trebam pravu razradu financijskog plana.
Još ako pridružim odgovarajuću torbu, ajooooooj.
He-he, po izboru cipela sam i ja babapa mi pašu ovakve preporuke.
Uglavnom nosim Aru, jest da su skupe, ali lovim im sniženja. Problem je kad u Ari nema modela koji mi se sviđa, ne znam gdje da tražim dalje.
Imam jaki platfus i noga mi se voli izvrnuti u hodu (čudi me da još nisam uganula gležanj), tako da u obzir dolaze samo niske cipele bez pete, i to sa žnirancima da se noga može jako stegnuti. Rieker sam svojedobno gledala pa nisam našla ništa prikladno (doduše, to je bilo prije sto godina), a na Creator ću baš obratiti pažnju.
Obrati pažnju na LEGERO.
Creator imitira Camper, i imaju ravne džonove, tako da je to totalno neudobno za hodanje.
Legero nažalost ima jako slab izbor u Nami, valjd aih nitko ne kupuje.
Ara mi je OK, premda baš ne tako udobna kao Legero. Rieker - ah ne znam, uglavnom mi se ne sviđaju. Sad baš imam jedne na sebi, kupila sam ih naravno u Nami i to zato što su bile na sniženju.
Ja obično ARA cipele kupujem u trgovini u Maksimirskoj. Ima još jedna u Jurišićevoj.
Znalo je biti ARA cipela u Masarykovoj, ne mogu se sad sjetiti kako se zove trgovina...
Riekerovih cipela zna biti u CCC, pa u Nami (podrum) i na drugim mjestima.
Creator su portugalske cipele, ravne - obožavam ravne, imam tri para iz CC1 East. Uvijek vrebam Crni petak ili slične popuste, pa ih platim kojih 100 kn manje...
Posljednje uređivanje od Peterlin : 17.10.2018. at 13:39
Pa draga Peterlin, nisam daleko. Rekoše mi to neki dan djeca na nogometnom igralištu. Iznenadilo me!Ne pojavljujem se baš često, bila sam djeci nepoznata, pa jedan od njih pita- a tko je to? Drugi kaže, a šta ja znam, neka baba!
![]()
Nego, već dugo vremena biram dobre i udobne marke. Dosadila mi je plastika na potplatu i izraz "umjetna koža". Ajd napišite skaj pa da "cijeli svijet" razumije. Vrijeme mi je izmijenjati sve, od gležnjerica na petu, pa ravnih, pa čizmica za svaku prigodu. Ali ,za to će mi trebati više sezona. Ne mogu odjednom. Ove godine ravne, nagodinu sa petom. Još ako odlučim Hogl ili tako nešto... bankrot!
Zato ne bi htjela pogriješiti u odabiru.
Posljednje uređivanje od rena7 : 17.10.2018. at 11:22
Meni svi govore da su te Hogl najudobnije cipele. No meni nit su lijepe nit želim dati toliko novca za njih (možda bih i dala da su mi onak prekrasne).
Ja još uvijek nosim svoje zalihe cipela iz Trsta - sva sreća da ih čuvam- gdje je ona tema o hrčcima?
Istina, trebale bi mi neke nove. prošle godine sam kupila jedne šštrapac cipele za svaki dan u Borovu. Nisu zimske, nego baš sad za prijelaz
Čizmice na petu nemam. Gležnjerice na petu imam, stare ravno 10 godina.
Ravne čizmice imam, dva tri para, ali stare.... nemam pojma, minimalno 5-6 godina.
Najnovije su mi stare tri godine, fly. Zadovoljna sam. Tople su, udobne.
No sada bi drugi model obuće.
A jakne, gdje kupujete jakne? Ima tema?
Posljednje uređivanje od rena7 : 17.10.2018. at 11:57
Ja nosim isključivo udobnu obuću, al se trudim da ne budu bapske, a opet ne mogu se oblačiti vječno kao tinejđerica
Prije sam nosila Camperice i Kickersice, al Camperice su mi dosadile dizajnom, ne mijenja se puno. Kickersice znaju imati još fora modele, al njihove većinom propuštaju vodu, tako da sam s Kickersom većinom na sandalama. Imam i stare čizme njihove, al su samo za suho, bezveze. Naturalista mi se ne sviđaju, jako su mi neženstvene i skraćuju noge.
Uspjela sam nedavno pronaći Riekersice koje izgledaju zanimljivo i veselo, snižene na 200 i 300 kn.
Al zapravo volim ixos cipele. Malo su ekscentrične, većinom su jako udobne. Malo su skuplje, njih kupim na sniženju sniženja pa mi budu cijenovno u mom maksimumu.
Eh da i flexx su mi jako udobne.
Posljednje uređivanje od Jelena : 17.10.2018. at 12:16