Jao kad bi se ja mogla dovesti u ovo stanje duha, ali ne mogu to je jace od mene - ja samo balerinki sad za proljece - ljeto imam 10 pari u svim bojama, neki dan sam vidjela boju koju nemam sram me kupiti al stvaaarno mi treba, a kojekakve slapice natikace spagerice na punu petu nesmijem ni pobrojati.
Prošlu jesen sam kupila neke skechers on the go cizmice, koje se samo navuku. Dakle te čizme su bile savrseno udobne tople i lagane. Kad sam shvatila da nosim samo njih kupila sam još jedne crne. I dočekala proljeće a izgledaju kao nove. Pa kako se bliži zima možda se svidi i vama![]()
Takve nosi moja kolegica s posla i kune se da udobnije cipele (njezine su gležnjače) godinama nije imala. Ja imam neke nove i ok od prošle godine, ali da nemam - isto bih si to nabavila. Njezine su ovakve nekakve https://www.google.hr/search?q=skech...MOV3ubDEIKKXM:
Unutra je krzno, pa se meni to činilo previše za cijeli dan provesti u tome, ali tko je zimogrozan - to je dobra stvar. Moram provjeriti kakvih sve ima.