Pokazuje rezultate 1 do 50 od 649

Tema: cipele - imate li omiljenu(čitaj udobnu) marku

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Skoro pa jedino Art cipele nosim. Takve su.
    E onda su to cipke za mene.
    Mrzim često kupovat cipele, mrzim.
    Najradije kupim jedne i nosim dok se ne raspadnu.

Tiziana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    E onda su to cipke za mene.
    Mrzim često kupovat cipele, mrzim.
    Najradije kupim jedne i nosim dok se ne raspadnu.
    Jao kad bi se ja mogla dovesti u ovo stanje duha, ali ne mogu to je jace od mene - ja samo balerinki sad za proljece - ljeto imam 10 pari u svim bojama, neki dan sam vidjela boju koju nemam sram me kupiti al stvaaarno mi treba, a kojekakve slapice natikace spagerice na punu petu nesmijem ni pobrojati.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Prošlu jesen sam kupila neke skechers on the go cizmice, koje se samo navuku. Dakle te čizme su bile savrseno udobne tople i lagane. Kad sam shvatila da nosim samo njih kupila sam još jedne crne. I dočekala proljeće a izgledaju kao nove. Pa kako se bliži zima možda se svidi i vama

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Prošlu jesen sam kupila neke skechers on the go cizmice, koje se samo navuku. Dakle te čizme su bile savrseno udobne tople i lagane. Kad sam shvatila da nosim samo njih kupila sam još jedne crne. I dočekala proljeće a izgledaju kao nove. Pa kako se bliži zima možda se svidi i vama
    Takve nosi moja kolegica s posla i kune se da udobnije cipele (njezine su gležnjače) godinama nije imala. Ja imam neke nove i ok od prošle godine, ali da nemam - isto bih si to nabavila. Njezine su ovakve nekakve https://www.google.hr/search?q=skech...MOV3ubDEIKKXM:
    Unutra je krzno, pa se meni to činilo previše za cijeli dan provesti u tome, ali tko je zimogrozan - to je dobra stvar. Moram provjeriti kakvih sve ima.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    A kako se ponašaju na snijegu? Jel dobe onu crtu od soli?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •