POZDRAV SVIM FORUMAŠICAMA....
imamo sada već veliki problem ineznam više kome i kako da se obratim, čitam i čitam stare postove i imam dojam da sam se izgubila u svemu tome....
čaj od gos. Mije, pa Bioastin, pa Tribestan, vitamini.....uglavnom sad se nemogu snaći i neznam kuda bi se okrenula i šta dalje, dr. nam i dalje savjetuju da pokušavamo prirodno i da ako ne bude pomaka iduće godine ponovo na obradu i onda dalje u Mpo vodama...
nama se dogodila jedna biokemijska i oni se drže toga kao pijan plota da bi možda opet uspjelo .....
sad sam opet bila na kontroli i dr. mi savjetovao da pokušavamo prirodno do iduće godine.......
e sad molim isključivo one koji imaju tertozoospermiu i Pco da nam malo olakšaju i napišu kojim su putem oni išli i šta su radili, jer ja imam Pco, ali imam ovulacije ali kod MM je samo 13 % morf. ispravnihpa nas to muči i neznamo da li su moguće trudnoće sa tim postotkom....

(admin oprosti mi ako ova tema nije za otvaranje nove teme, ali stvarno sam izgubljena a od ginekologa nemogu dobiti takve informacije..... slobodno obriši ili prebaci temu ako nije adekvatno pitanje ili ako misliš da nisam trebala otvoriti novu)
Unaprijed vam se zahvaljujem