Quote Originally Posted by čokolada View Post
Jesi li gledala one robusne maskice koje sliče na auto-gumu? Ili one koje se sastavljaju od nekoliko dijelova? Bitno ti je samo da je okvir dovoljno "visok".
jesam, al su mi ružne :površna:

Quote Originally Posted by rahela View Post
Za zaštitu stakla znam da nude nekakvom osiguranje, dodatno se plaća cca 100tinjak kn jednokratno, ako se dobro sjećam.

Ne znam jel to ide u paketu kad uzimaš pretplatu ili produžuje, ali to mi se čini ok opcija.

Za glasovne opcije ne znam ništa

Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk
to je mm imao, u isto vrijeme kad sam razbila stari mobitel, ali on je to uzeo odmah prilikom kupnje mobitela, a ovaj moj "novi" je već par mjeseci star
i to osiguranje je super za rješavanje štete, ali ne sprječava štetu :/
Quote Originally Posted by sillyme View Post
Mogu nagadjati koji je jer i ja imam zakrivljeni ekran...
Uglavnom nisam nasla dobro rjesenje a da mi estetski odgovara. Neko vrijeme sam imala zaštitnu foliju ali se izgrebala pa sam skinula, no to ne štiti od razbijanja. Probala sam zaštitno staklo, problem s njim je da je osjetljivije nego kvalitetno staklo na mobitelu pa se samo bezveze razbije u situaciji kad ekranu ne bi bilo ništa pa imas ružno debelo razbijeno staklo na mobitelu. Kad sam imala ravni ekran onda mi je rub maskice bar malo stitio rub ekrana jer je išao preko njega. Na ovom modelu to ne funkcionira ili bude neka meni jako ruzna varijanta.

Na kraju koristim najtanju moguću maskicu da bar zastitim stražnje staklo i da mi se mobitel ne kliže (imam suhe ruke) a na staklo pazim... living on the edge
Ovako nesto mi je ok (doduse imam malo drugaciju s alija ali slične debljine, imala sam i ovakvu isto je ok)
https://www.jeftinije.hr/Proizvod/10...g-s7-edge-crna

Sto se googla tice kad idem s ili na posao cim sjednem u auto ga pitam koliko je do posla/doma pa mi pokaže rutu gdje je najmanja guzva. Za ostalo ne koristim voice naredbe, a zakljucavanje otiskom mi je uvijek uključeno (navika, kao i sto uvijek zaključavanje komp kad god se maknem od njega).
hvala ti!
zapravo mi je s tim pop socketom mobitel rijetko ili nikada ispadao iz ruke, tako da vjerujem da bi zaštitna folija/staklo+maskica+pop socket bila dobra kombinacija za mene

Quote Originally Posted by ki ki View Post
Hvala ti! Mislim da ću otići tamo da mi obuku mobitel

dakle, osim sillyme nitko ne koriti voice commands?
ja sam mislila da sam jedina koja koristi smartphone kao da je dumbphone
ono što želim je da npr dok se vozim na biciklu naredim da mi pusti neku pjesmu ili da pošalje poruku ili tako nešto
ne vjerujem da android toliko zaostaje za iphoneom u tom segmentu?