-
Recept za hot pockets?
Ima li mozda netko recept ili par savjeta za pravljenje hot pocketsa?
Ja maloprije probala praviti sa Ledo lisnatim tijestom, i nesto je poslo krivo i na kraju se uopce nisu mogli uzet u ruku i jesti jer su se raspadali (nisam previse napunila). Eno sad hrane kantu za smece
-
-
Ma to je kao punjeno tijesto. Oblika kao recimo ono lisnato od visnje sto se prodaje u pekarnama.
Moze biti punjeno mesekom, sirom, povrcem, i sl.
Ima ga kupit smrznuto, i onda se ispece u pecnici. Jela sam to prije par tjedana, i bilo mi je super (bilo je home made).
-
-
Mislim da sam nasla gdje sam pogrijesila!
Danas sam pokusala isto napraviti sa tijestom za pizzu (umjesto lisnatog)i ispalo je super.
Kupila tijesto za pizzu u pekari, razvaljala ga i razrezala na kocke. Na svaku kocku (na jednu polovicu) stavila svega i svacega (na jednu brokula i sir, na drugu sunka i sir, onda sampinjoni i sunka i ketchup)... i preklopila sa drugom polovicom tijesta . Rubove premazala iznutra sa malo vode da se tijesto slijepi i u pecnicu
Za deset minuta je bilo gotovo i bilo je ODLICNO!
Mozda netko dobije inspiraciju...
-
-
-
a zašto ti s lisnatim nije uspjelo? ja ponekad pravim trokute od lisnatog isto sa svim i svačim, slatke ili slane, pa bude dobro. osim što sam teža za kilu-dvije nakon takve večere.
-
Pa ne znam, mislim da je povrce pustilo tekucinu i dno mi je svo promocilo i postalo mljackavo. Nije se moglo ni premjestit na tanjur da se ne raspadne, a kamoli uzet u ruku :?
-
aha, bit će da je u tome problem. stavljaš kuhano povrće? ja s povrćem nisam radila, ali ću baš probati s ovim tijestom kao za pizzu. kakav sir staviš uz brokulu, svježi ili tvrdi? možda bi i u lisnatom uspjelo ako se stavi neka jača baza: sir, kukuruz, mrkva i malo mokrog (brokula, tikvice)?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma