Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Recept za hot pockets?

  1. #1

    Datum pristupanja
    Jan 2005
    Lokacija
    Zapresic
    Postovi
    768

    Početno Recept za hot pockets?

    Ima li mozda netko recept ili par savjeta za pravljenje hot pocketsa?

    Ja maloprije probala praviti sa Ledo lisnatim tijestom, i nesto je poslo krivo i na kraju se uopce nisu mogli uzet u ruku i jesti jer su se raspadali (nisam previse napunila). Eno sad hrane kantu za smece

  2. #2

    Datum pristupanja
    Jun 2004
    Lokacija
    Zagreb, Centar
    Postovi
    2,295

    Početno

    šta su hot pockets??

  3. #3

    Datum pristupanja
    Jan 2005
    Lokacija
    Zapresic
    Postovi
    768

    Početno

    Ma to je kao punjeno tijesto. Oblika kao recimo ono lisnato od visnje sto se prodaje u pekarnama.
    Moze biti punjeno mesekom, sirom, povrcem, i sl.
    Ima ga kupit smrznuto, i onda se ispece u pecnici. Jela sam to prije par tjedana, i bilo mi je super (bilo je home made).

  4. #4

    Datum pristupanja
    Nov 2004
    Lokacija
    AgRaM
    Postovi
    2,692

    Početno

    http://www.hotpockets.com/
    prefino izgledaju

  5. #5

    Datum pristupanja
    Jan 2005
    Lokacija
    Zapresic
    Postovi
    768

    Početno

    Mislim da sam nasla gdje sam pogrijesila!

    Danas sam pokusala isto napraviti sa tijestom za pizzu (umjesto lisnatog)i ispalo je super.
    Kupila tijesto za pizzu u pekari, razvaljala ga i razrezala na kocke. Na svaku kocku (na jednu polovicu) stavila svega i svacega (na jednu brokula i sir, na drugu sunka i sir, onda sampinjoni i sunka i ketchup)... i preklopila sa drugom polovicom tijesta . Rubove premazala iznutra sa malo vode da se tijesto slijepi i u pecnicu
    Za deset minuta je bilo gotovo i bilo je ODLICNO!
    Mozda netko dobije inspiraciju...

  6. #6
    Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,526

    Početno

    aaaa, pancerote

  7. #7

    Datum pristupanja
    Jan 2005
    Lokacija
    Zapresic
    Postovi
    768

    Početno


  8. #8

    Datum pristupanja
    Aug 2005
    Postovi
    1,241

    Početno

    a zašto ti s lisnatim nije uspjelo? ja ponekad pravim trokute od lisnatog isto sa svim i svačim, slatke ili slane, pa bude dobro. osim što sam teža za kilu-dvije nakon takve večere.

  9. #9

    Datum pristupanja
    Jan 2005
    Lokacija
    Zapresic
    Postovi
    768

    Početno

    Pa ne znam, mislim da je povrce pustilo tekucinu i dno mi je svo promocilo i postalo mljackavo. Nije se moglo ni premjestit na tanjur da se ne raspadne, a kamoli uzet u ruku :?

  10. #10

    Datum pristupanja
    Aug 2005
    Postovi
    1,241

    Početno

    aha, bit će da je u tome problem. stavljaš kuhano povrće? ja s povrćem nisam radila, ali ću baš probati s ovim tijestom kao za pizzu. kakav sir staviš uz brokulu, svježi ili tvrdi? možda bi i u lisnatom uspjelo ako se stavi neka jača baza: sir, kukuruz, mrkva i malo mokrog (brokula, tikvice)?

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •