Citiraj bebeto prvotno napisa Vidi poruku
Molim vas pomagajte. Jučer mi je crkno usisavač na vodeni filter Thomas koji sam prije 7 g.kupila preko tv prodaje. Stvarno mi je poslužio jedino što je bio užasno bučan (probudila bi cijelo susjedstvo kad bi usisavala). E sad, muž govori da kupimo opet istog ali ja bi isto volila čut vaša iskustva. Naime, pošto mi je sin alergičar treba mi usisavač na vodeni ili nekakav drugi filter koji ne vraća prašinu nazad po stanu i da nije preglomazan.
Ja se samo pridružujem upitu...iz istih razloga.

Moj Delfin (mali, s vodenim filterom) je isto toliko star i polako nas ostavlja, ali vidjela sam neki sličan od Gorenja, pa bih rado čula tuđa iskustva. Mislim da je to ovaj: http://www.gorenje.hr/mali_kucanski_...avaci?c=262832

Vidjela sam ga u Garden Mall-u i spremam se potražiti. Sviđa mi se jer je mali, a cijena je bila ispod 1000 kn (ako se dobro sjećam, nije to pouzdano) i to mi je za vodeni filter ok.

Ako netko ima takav, rado bih čula iskustva. Ne bih rado neki koji je velikih dimenzija jer imam mali stan i nemam ga gdje držati.

Isto, nabavila bih dodatno i štapni (da klinci mogu sami po potrebi i svaki dan čistiti mrvice ispod stola i svoju sobu) ali možda bi za to trebalo otvoriti novi topic. Baterijski mi se ne sviđaju, ali možda promijenim mišljenje.