Citiraj Bonavia prvotno napisa Vidi poruku
Bebeto, to je ovaj Tomek s tv prodaje zar ne?Veliš 7 god je radio?Mogla bi i ja nekaj takvog uzeti.Tezak je za dizanje kad se proljeva prljava voda?Ja imam alergičara i nebi htjela bacit lovu bez veze.
Je, to je taj, nije tv prodaja nego bestseller (doduse ista pasta). Nisam baš sklona kupovanju na taj način ali ovaj usisavač je prvi kupio moj otac pa sam se uvjerila da je stvarno dobar. Mi smo sa njime usisavali sve živo ( kad smo useljavali u stan usisavali smo piljevinu i šut ) i duro nam je 7 g., možda bi trajo i duže da sam ja malo više vodila računa,praznila ga odmah iza upotrebe itd. Ocu mi još radi a kupio ga je prije mene. Za alergičare je odličan jer ima jaku usisnu snagu i ne vraća prašinu nazad u prostoriju. Ja bi kapnula i kap eteričnog ulja od lavande u vodu pa bi mi cijeli stan mirisao a ona je i prirodni dezinficijens. Težak je nekih 6 kg ali najteži mu je dio ovaj gdje je motor, posuda u koju ide voda je lagana pa kad ga prazniš nije težak jer u njega ide samo 2 l vode. Meni je najveći problem gdje ga držat jer nemam adekvatnu prostoriju u stanu za to.