-
U školi su se igrali smišljanja šaljivih priča koje počinju istim slovom. Izdašno je slovo p
I djeca to ne shvaćaju kao učenje slova. Ili Kaladont.
U čemu je štos kad se igra gluhi telefon? Štose postiže?
Dijete ne mora znati čitati, ali ako znate da vaše dijete ima općenito nekih poteškoća, ne čita i još štošta onda je za očekivat da to bude naglašeno u školi, Moj je recimo jako spor i pedantan. I nije bio znao čitat. I imali smo šta vježbat tijekom 1. razreda. Tako da, volila bih da sam krouz igru provukla neke stvari više. Nije nužno da zna čitat, al je prilično korisno znati ovu analizu i sintezu.
Općenito, potrebno je zadavat njima da neke stvari upamte za sutra, neke njihove. Toga u školi često ima. Istina je da dobiju obavijest, al ima i svtari tipa, kad je likovni nosite flomastere, inače ne trebate. Moj par mjeseci vukao flomastere.
I učit ih da prepričavaju. Moj je u tom dobar, al ima onih koji kući ništa ne kažu o školi. Moj jedino tu zapinje jer nekako ima svoju ljestvicu bitnih stvari. Pa mi je znalo bit čupavo pohvatati poantu...
Nije 1. razred samo čitanje, to sam htjela reć. Oprostite na malo zbrda zdola postu
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma